11 Octombrie, 2025, 04:34:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: sunt intr-o dilema .. din nou  (Citit de 4920 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Iunie, 2005, 06:06:21 p.m.
Citit de 4920 ori

Strumfita

Bun , deci acuma problema e urmatoarea.
  El imi spune ca regreta, si ca ar vrea sa ne impacam, dar eu .. sincera s afiu intr-un fel nu prea as vrea sa ma impac cu el pentru ca mi-a ajuns cat am plans, dar intr-un fel, as vrea sa ma impac cu el .
  Acum toti "prietenii" imi spun ca e vina mea si ca ar mai trebui sa ii mai acord o sansa.
  Nu stiu ce sa fac .. ???
« Ultima Modificare: 30 Iunie, 2005, 04:55:44 a.m. de viulian »
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

29 Iunie, 2005, 11:37:07 p.m.
Răspuns #1

Guardian|Angel

e vina ta ca te-a injurat,ca imediat dupa ce s-a produs despartirea voastra la 2 zile el deja avea pe alta, e vina ta ca EL te-a facut sa suferi e vina ta ca o va face din nou,e vina ta....tu esti vinovata de toate greselile lui?e vina ta si ca el nu are incredere in tine?pai mai fetita scumpa...fii desteapta si nu te lasa impresionata de ale sale"regrete" daca le pot numi asa sau de ce iti zic prietenii....analizeaza tot ce a facut el gresit...si apoi ai sa vezi ca ....e vina lui...ca te-a pierdut...bine ar fi sa iti si vezi de viata ta in continuare...sa uiti de el...de ce sa fii tu vinovata pentru greselile lui?capul sus ingerit-o....mai sunt si altii pe linia de asteptare! ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

01 Iulie, 2005, 10:55:30 a.m.
Răspuns #2

charlie

lumea e plina de mincinosi....

....mai sunt si altii pe linia de asteptare! ;)

exact... nu trebuie sa stai doar in el, apasa "butonul" NEXT  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

01 Iulie, 2005, 06:03:07 p.m.
Răspuns #3

Strumfita

Am incercat sa il uit, am incercat sa merg inainte, si inca mai incerc, dar el e intotdeauna in urma mea .. si nu pot asa  ???
  Ma cauta incontinuu, il vad aproape zilnic, imi spune ca daca ma vede cu alt baiat, o sa fie vai de el, si faze de genu`. :(

01 Iulie, 2005, 07:39:14 p.m.
Răspuns #4

charlie

daca el e mereu in urma ta, inseamna ca nu ai cum sa il vezi (doar nu ai ochi la spate)... incearca sa vezi ceea ce este in fata ta.
lasa-l sa te caute pana nu mai poate, poate asa se invata si el minte... poate asa invata ce trebuie si ce nu trebuie sa faca si sa zica.
imi spune ca daca ma vede cu alt baiat, o sa fie vai de el, si faze de genu`. :(
numai vorbe...

02 Iulie, 2005, 12:23:29 a.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
o prima injuratura va atrage dupa sine si altele...ceea ce vreau sa spun este ca un om nu se schimba. daca nu ti-a fost bine cu el, nu cred ca iti va fi pe viitor. doar daca ii accepti toanele.
daca vrea sa fie cu tine, nu trebuie sa recurga la amenintari, ca iti va "violenta"  ;D potentialul partener. un asemenea om isi arata calitatea...sau lipsa ei.
bafta!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Iulie, 2005, 12:44:23 a.m.
Răspuns #6

dew

Vizitator
 Dupa ce ti-a facut ,daca te vei intoarce la el,eu consider ca te vei injosi .Unde este demnitatea ta?
   Permiti unui baiat sa se poarte asa cu tine?
 Prima data te-a injurat,a doua oara iti va trage si o palma,a treia oara iti va trage o mama buna de bataie si tu?te vei intoarce la el pentru ca insista si pentru ca nu-l poti uita...hm.
   Tu esti singura care poate decide.Am incercat sa ma pun in locul tau si iti spun sincera ca  nu-mi  pot sa da  seama cum se face ca inca il mai iubesti .Nu inteleg.Ar trebui sa te gandesti bine la ce fel de om este,inainte de a lua o decizie...
   Eu vad reintoarcerea ta la el ca o injosire.
   PS:Am fost sincera si ti-am aratat punctul meu de vedere.Nu vreau sa par dura,dar m-a revoltat ceea ce am citit.Nu se poate ca dupa ce te-a umilit (pur si simplu a calcat in picioare sentimentele tale,iubirea ta...pe tine), tu sa te intorci la el,ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

05 Iulie, 2005, 01:43:26 p.m.
Răspuns #7

charlie

noi am venit cu sfaturi asupra "problemei" tale, insa acum vine partea grea...
tu trebuie sa decizi (daca nu ai facut-o deja) ce cale vei urma. tu esti cea care iei deciziile in viata ta, tu hotarasti ceea ce urmeaza a se intampla.
sper sa iei o decizie buna, si sa ti cont (macar putin) de parerile noastre...
have a happy life

05 Iulie, 2005, 05:55:35 p.m.
Răspuns #8

Strumfita

Va multumesc pentru sfaturi, sa stiti ca mi-au fost de mare folos.
   Am luat o decizie , acum cateva zile m-a intrebat daca vreau sa o luam de la inceput , si raspunsul meu a fost definitiv, NU .
   Sper ca am luat decizia corecta, si voi incerca sa " apas butonul NEXT" :)
   Pupici  :-*