Hoy quiero hablaros de algo, y es de esa plaga que va en aumento, son esos putos rumanos que encima también trabajan los dias de fiesta, son esos putos rumanos los que te miran en discotecas y si encima vas y les pegas van y encima te denuncian ellos a ti.
Me cago en esos putos rumanos hijos de puta, rumanos, voy a cortaros las manos hijos de puta, puta ,me cago en esos putos rumanos hijos de puta, rumanos, voy a cortaros las manos hijos de puta puta.
Eh y esos que también van de chulos, que trabajan en restaurantes, me cago en su raza en sus muertos y en todo su pais, esos que siempre llevan gorra... le pego una ostia si, le mando de vuelta a su pais."
Marele hit spaniol
Ce sa spun !? ...
Decat ca in sufletul si inima mea ma simt umilit si injosit.
Eu sunt paznic de noapte aici, iar seara dupa 11, 12 se aduna tinerii cu masinile chiar langa un parculet unde isi fac de cap toata noaptea cu muzica la maxim.., si aceasta melodia cred ca o aud mai in fiecare seara...
E o melodie gen Dragostea din tei la noi, cam asa ceva.., asa cum toti tinerii asculta aceasta melodie simpla asa si ei asculta aceasta melodie care are acel fond muzical poate placut pentru ei.., dar cuvintele din acele versuri sunt ceva ce iti lasa moralul la pamant ...
Multi romani aici, daca sunt intrebati de unde sunt spun ca din alta tara, nicidecum ca din Romania.., de ce !? ...
Ca asa sunt ei lasi.
Poate ca si eu cateodata ma feream a spune ca sunt roman, dar cu totul alte motive, pentru ca aici daca nu ai acte e foarte greu ca sa lucrezi, iar romanul cum are faima de hot, e foarte greu acceptat intr-un loc de munca...
De ce am plecat de acasa !?
Toata lumea stie cum e viata in Romania...
Dar aici e si mai grea.
Si drept sa va spun in Romania eram sarac.., dar FERICIT.
Aici atatea griji ai pe cap, ca cateodata te intrebi oare visez vreun vis urat.., sau asta e doar cruda realitate...
E realitatea si e foarte aspra, mai ales cu imigrantul cu ''extranjero'' cum spune spaniolul si de extranjero toata lumea se fereste...
Multi dintre noi nu am venit aici ca sa fim bataia de joc a lui nimeni.., dar multi asta sunt din pacate...
Toate parcarile aici in Spania sunt pline de romani care cum vine o masina vine repede si-i face semn cum sa parcheze si ii deschide portiera la spaniol ca la un rege si apoi asteapta umil cu capul plecat sa-i arunce cateva zeci de centi...
Ma doare sufletul cand ii vad.., dar ce sa fac ...
Dau cu resemnare din cap si plec intristat, cu mintea in alta parte ca sa nu ajung involuntar sa am ganduri despre acei oameni ca sunt asa cum sunt ...
E realitatea...
Si e cruda.