05 Noiembrie, 2025, 10:15:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Filme la care am plans ...  (Citit de 34293 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Noiembrie, 2006, 01:14:05 p.m.
Răspuns #30

gyulya_28

filme impresionante If only si How to lose a guy in 10 days mi-au dat lacrimile atat de mult mi-au placut si cu siguranta k sunt mai multe numai k acum chiar nu-mi vin in minte si altele  ::)
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

16 Noiembrie, 2006, 02:59:13 p.m.
Răspuns #31

Escu

Global Moderator
da de ce plangeti voi fetele la filme ?
Let's put a smile on that face!

16 Noiembrie, 2006, 03:07:05 p.m.
Răspuns #32

pokemon

pt ca suntem sensibile  :P
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Noiembrie, 2006, 03:38:57 p.m.
Răspuns #33

digitty

sa plang? hmm...  "A walk to remember"(pentru cei cu suflet..romantic) si "Cruel intentions 1"(e de-a dreptul genial....il ador...mai ales ca actorul principal e superb  ;D ) <--filmele mele preferate

"Ice Age" si  "Scary Movie" (oricare...1,2,3) <-- am ras ...eram pe jos...  ;D
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

17 Noiembrie, 2006, 09:15:53 p.m.
Răspuns #34

serenity82

The notebook, Anna and the King, Serendipty, Nopti albe in Seatle si Sound of music, mereu plang la sound of music si l-am vazut de peste 20 de ori  ;D
« Ultima Modificare: 17 Noiembrie, 2006, 09:27:02 p.m. de serenity82 »
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

24 Noiembrie, 2006, 12:26:37 p.m.
Răspuns #35

black rose

la fel ca gyulya si eu am plans la "if only"...e atat de sweet...ce noroc am de vacinica...care ma mai informeaza asa putin cate putin....kiss for ea
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

25 Noiembrie, 2006, 11:08:06 a.m.
Răspuns #36

Just

Un film care pot spune ca m-a marcat profund a fost "Patimile lui Christos". Am incercat de multe ori sa il vad ,dar nu am putut (doar secvente) si in final am reusit sa-l vat pana la sfarsit .Am ramas fara cuvinte ,m-am cutremurat mai ales la durerea Mariei.Ce poate fi mai greu decat suferinta unei mame vazandu-si copilul condamnat la moarte,murind.  A fost singurul film care m-a facut sa tremur privindu-l ,chiar m-a impresionat.
« Ultima Modificare: 25 Noiembrie, 2006, 11:10:27 a.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

25 Noiembrie, 2006, 05:20:27 p.m.
Răspuns #37

suflet

eu n-am mai plans de mult la filme ... insa prietenei mele i-au dat lacrimile saptamana aceasta la "step up" 2006
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

02 Decembrie, 2006, 03:52:56 p.m.
Răspuns #38

shadowgir16

Pearl Harbor, Crazy and beautiful , dar mai sunt si altele...

02 Decembrie, 2006, 03:59:47 p.m.
Răspuns #39

pokemon

Un film care mi a placut enorm...Orient Expres
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

02 Decembrie, 2006, 09:41:23 p.m.
Răspuns #40

burn_2_hell

Sweet november-...si....Love me if u dare!-super amandoua....
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

10 Decembrie, 2006, 01:08:22 a.m.
Răspuns #41

Luke

am vazut aprox toate filmele de care sau vb dar nua m plans la nici unu !

care e treaba cu plasu'?? ??? ???
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

11 Decembrie, 2006, 12:58:54 p.m.
Răspuns #42

burn_2_hell

uff....pur si simplu te impresioneaza...si iti dau lacrimile...nu li se intampla tuturor asta..decat celor sensibil... :)..bine daca nu plangi nu inseamna ca nu esti sensibil... :P
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

11 Decembrie, 2006, 01:24:03 p.m.
Răspuns #43

Luke

sunt sensibil ! cum sanu !
am plans :-? cred k de multe ori !

app vreu bezele asa cum ai zIs !:) cand mi le aduci !??
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

11 Decembrie, 2006, 08:14:30 p.m.
Răspuns #44

serenity82

Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.