11 Octombrie, 2025, 12:06:22 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Te iubesc  (Citit de 15053 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Iulie, 2003, 03:07:30 p.m.
Citit de 15053 ori

Paul

Astepti ceva de la mine iubito, nu stii ca tu mi-esti rasarit si noaptea, nu stii ca despartirea ne apropie, pentru ca una suntem, am fost vom fi, nu stii ca tu mi-esti aer, hrana, totul... Sa stii ca tu esti motivul existentei mele, si mai presus de tot, sa stii ca... te iubesc
Iubesc, deci exist.

27 August, 2005, 09:28:08 p.m.
Răspuns #1

desdemona

acesta este unul dintre primele topic-uri care au aparut aici..te iubesc..cat de frumos suna...mai ales cand este spus din partea persoanei la care tii atat de mult...doua cuvinte si exprima atata durere si fericire..atatea sentimente...cred ca este cea mai completa expresie...simplu...fara artificii...dar oare uneori ajunge doar atat: te iubesc?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 August, 2005, 10:50:57 p.m.
Răspuns #2

dew

Vizitator
 Da,ajunge,atunci cand nu faci abuz de aceste cuvinte.Daca iubita/ul iti repeta la fiecare pas "te iubesc,te iubesc ,te iubesc" ,cuvintele isi pierd insemnatatea .

Eu personal am fost intotdeauna de parere ca dragostea trebuie sa o arati prin fapte,prin felul tau de a te purta cu partenerul,nu trebuie neaparat sa-i spui :"TE IUBESC",arata-i!

31 August, 2005, 12:03:56 a.m.
Răspuns #3

lonelyness

Intr-adevar Dew are dreptate...dragostea trebuie aratata prin fapte...dar cateodata ai atata nevoie de doar doua cuvinte ca sa fii fericit...ai nevoie doar de un te iubesc si lumea e a ta...si cuvintele te fac fericit...nu numai faptele...va pup
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

31 August, 2005, 01:49:00 p.m.
Răspuns #4

Lord_Saladin

Vizitator
 Am auzit "iti jur iubire pana la moarte", "vom fii impreauna mereu"....

Sincer sa fiu, in acele momente, un "te iubesc", avea o valoare enorma pentru mine... Un "te iubesc", si mai ales... o imbratisare... valoreaza mai mult decat tot aurul din lume...

31 August, 2005, 01:51:47 p.m.
Răspuns #5

desdemona

depinde cand este spus acel te iubesc:daca este spus intr-o cearta-toata lumea e a ta,daca este spus intr-o despartire-suferi,dar daca este spus la inceput esti pierdut...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 August, 2005, 02:06:21 p.m.
Răspuns #6

Lord_Saladin

Vizitator

Ferice de cei ce viata le arata,
calea cea frumoasa, si iubirea adevarata,
si vai de cei la care viata le intinde,
drumul singuratatii, si al vietii suferinde

ferice de cei ce viata le arata,
iubirea cea limpede, preapururea curata,
si vai de cei ce viata le intinde,
amagiri vremelnice, si triste destine.

31 August, 2005, 08:30:56 p.m.
Răspuns #7

dew

Vizitator
Intr-adevar Dew are dreptate...dragostea trebuie aratata prin fapte...dar cateodata ai atata nevoie de doar doua cuvinte ca sa fii fericit...ai nevoie doar de un te iubesc si lumea e a ta...si cuvintele te fac fericit...nu numai faptele...va pup
    Si cuvintele te fac fericit ,dar trebuie sa stii cand sa le rostesti si niciodata sa nu te joci cu aceste doua speciale vorbe.
   In ziua de astazi putin sunt acei ce cunosc adevarata insemnatate a unui "te iubesc".
     De exemplu cand vorbesti la telefon,mi se pare anormal sa spui "te iubesc " si mai ales sa-l repeti la fiecare convorbire .Nu mai are nici o valoare ,in schimb daca -l spui rar si numai in anumite imprejurari (de ziua iubitului/ei,sub cerul instelat si cu luna plina etc.) altfel stau lucrurile,atunci vibrezi ,esti cu adevarat fericit (parerea mea).

31 August, 2005, 11:15:25 p.m.
Răspuns #8

HERRA

Vizitator
Eu cred ca acest cuvand este unul aparte, care nu trebuie sa fie folosit decat atunci cand persoana in cauza simte acest lucru! Cum sa-i spun de ziua lui ca il iubesc cand defapt poate m-am enervat, sau poate nu simt 100% acest lucru! Cum sa astept o sarbatoare doar ca sa-i pot spune ceea ce imi vine acu sa tip pana la pierderea respiratiei doar de teama de a nu zice prea des acest lucru??????????
Poate gresesc!
Il sufocam cu saruturi iar cand simteam nevoia sa ii spun si nu era lnaga mine ii trimiteam mesaje sau il sunam si tipam 'TE IUBESC' pentru ca asta era ceea ce simteam! Uneori imi reprosa si el, ca doreste fapte nu cuvinte! Alteori tipa ca nu-l iubesc ca nu i-am mai zis de luni e zile ca-l iubesc! Care e calea de mijloc? Acum, ar da orice pentru un sarut si o astfel de declaratie! Atunci asta simteam, asta tipam...pana la primul si definitivul : 'TE URASC'! Ceea ce e-n suflet e si pe ale mele buze :'(

01 Septembrie, 2005, 11:30:00 a.m.
Răspuns #9

lonelyness

Da asa e...devine plictisitor daca cineva iti repeta de prea multe ori ca te iubeste...dar sunt momente cand ai nevoie de cuvintele astea...faptele se arata in timp...pe cand la cuvinte nu e nevoie decat de cateva secunde...sper ca m-am facut inteleasa...
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

01 Septembrie, 2005, 01:37:03 p.m.
Răspuns #10

desdemona

era o vreme cand asta imi doream..sa-mi spuna te iubesc,apoi am inteles totul,am vazut ca ma iubeste fiind tot timpul pentru mine,sacrificandu-se pentru mine,schimbandu-se pentru mine,suferind pentru mine...
pacat ca uneori ne saturam de asta..nu vrem un catel dupa noi ci o persoana care are propria opinie,care nu se teme sa zica ce gandeste doar pentru a nu ma supara...iubirea uneori te sufoca,si de asta trebuie sa stii cand trebuie sa pui bariera.
poate credeti ca sunt nebuna ca spun asta,dar daca incepe sa te sufoce cu dragostea te vei distanta..si ce va mai fi atunci...cred ca gresesc..dar este doar o parere

01 Septembrie, 2005, 01:50:48 p.m.
Răspuns #11

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
poate credeti ca sunt nebuna ca spun asta,dar daca incepe sa te sufoce cu dragostea te vei distanta..si ce va mai fi atunci...cred ca gresesc..dar este doar o parere

Tipic feminin.Preferinta pentru firile reci, oarecum distante, secretoase.Firile calde, sufletiste, atente, categorisite drept "sufocante".... am mancat si eu "pita asta"... :(

01 Septembrie, 2005, 01:55:39 p.m.
Răspuns #12

desdemona

nu dragul meu...nu generaliza...si daca sunt o fire deschisa calda,si uneori ma simt sufocata...asta neaga firea mea..si ma face una rece?

01 Septembrie, 2005, 01:56:52 p.m.
Răspuns #13

Lord_Saladin

Vizitator
   Nu mai tii minte ce am vorbit zilele trecute, cu "exceptia " ? ;)

01 Septembrie, 2005, 02:05:45 p.m.
Răspuns #14

desdemona

aa...da da  :D ;)