05 Noiembrie, 2025, 10:30:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebare  (Citit de 16581 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 August, 2005, 02:27:41 p.m.
Citit de 16581 ori

Lord_Saladin

Vizitator
 Sa zicem ca ai o mare iubire in viata, o iubire careia te daruiesti total, trup si suflet...

Credeti ca dupa aceea se mai poate iubi la fel de intens, sau poate mai intens ?

Mai poti iubi la fel de intens odata ce ai in tine amintiri frumoase ale unei alte iubiri minunate trecute ?Poti iubi la fel de intens chiar daca 10 % din inima ta apartine fostei sau fostului ?

Eu zic ca nu, voi ce ziceti ?

21 August, 2005, 04:43:19 p.m.
Răspuns #1

desdemona

da..eu sincer cred ca se poate...pt ca fiecare iubire are ceva numai al ei...si de fiecare data cand iubesti spui ca iubesti mai mult ca data trecuta ..de ce?pt ca e altceva..alta personalitate..alt suflet...chiar daca mai pastrezi in suflet amintirile frumoase..ele au un loc special...nu au legatura cu iubirea de acum...iar daca ti se pare ca cealalta dragoste nu se compara cu aceasta inseamna ca nu iubesti cu adevarat acum....sper sa se inteleaga ce am zis :-* ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 August, 2005, 04:45:37 p.m.
Răspuns #2

DIANA

Vizitator
Oooo, daaaa! Surprinzator la prima vedere, sufletul nostru are capacitatea de a se reface si de a deveni chiar mai puternic, mai plin de iubire pe parcursul experientelor nefericite. Hai, Lordule, fruntea sus!

22 August, 2005, 12:43:07 a.m.
Răspuns #3

lonelyness

Buna Lord_Saladin...imi place tema asta de discutie...sunt de parere cu tine...daca ai iubit o data intens,pur,curat...nu cred ca apoi va mai fi la fel...adica vei iubi dar nu cu aceeasi intensitate...nu vei avea aceeasi implinire sufleteasca...vei cauta mereu sa compari persoanele care intra in viata ta cu ea pe care ai iubit-o prima data...cea caruia i-ai daruit totul...dar din pacate s-a terminat...am mai zis-o si o mai zic...amintirile dor cel mai mult...si totusi exista...
 Poate nu am dreptate,dar asta e parerea mea...ce e drept cam pesimista...dar asta cred eu...aveti grija de voi...
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

22 August, 2005, 02:49:47 a.m.
Răspuns #4

Evangeline

Ai dreptate lonelyness, amintirile dor. Oare de ce nu pastram in sufletul nostru amintirile frumoase care ne aduc aminte de trecut cu placere? Eu asa cred ca ar trebui sa procedam, sa uitam de amintirile neplacute si sa le indepartam pentru ca ne ranesc si sa le pastram pe cele frumoase (parerea mea). ;D
Never, never quit!

22 August, 2005, 02:58:56 a.m.
Răspuns #5

Evangeline

Referitor la intrebarea lui Lord_Saladin, eu cred ca in viata iubesti o singura data cu adevarat. Daca tu te daruiesti unei persoane, trup si suflet si mai tarziu iti dai seama ca nu e cea/cel pe care tu o/il iubesti cu adevarat :-\ (chiar daca ai amintiri placute-asta nu inseamna ca e jumatatea ta), bineinteles ca ai sanse de a iubi mai intens :D
Never, never quit!

22 August, 2005, 10:28:32 a.m.
Răspuns #6

desdemona

da aveti dreptate..amintirile dor...mai ales cand nu mai esti langa acea persoana..nu mai este a ta..dar oare nu amintirile ne maturizeaza...nu ele sunt singura noastra avere...este ceea ce este mai de pret..pt ca este numai a ta..amintirile sunt numai si numai ale tale......cel putin eu asa cred ;D :D :-*..aveti grija de voi
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

22 August, 2005, 10:58:11 a.m.
Răspuns #7

Lord_Saladin

Vizitator
  Pusei intrebarea ca am observat pe la unii si la unele obiceiul de a se avanta ai a intra in noi relatii cand inca mai aveau ganduri de nostalgie catre fostele si fostii lor...
 Si nu mi se prea pare cinstit...

22 August, 2005, 11:01:50 a.m.
Răspuns #8

lonelyness

Intr-adevar...amintindu-ti suferi...si suferind te maturizezi...insa e destul de neplacut atunci cand esti cu o persoana sa iti amintesti de altcineva care a facut parte din viata ta...pe care ai iubit-o cu adevarat si careia te-ai dedicat in totalitate...si uneori preferi sa uiti tot ce te leaga de persoana pe acre ai iubit-o intens...si totousi daca ain uita si asta...ce ti-ar mai ramane mai ramane?sper ca m-am facut inteleasa... :-*

22 August, 2005, 11:12:45 a.m.
Răspuns #9

Lord_Saladin

Vizitator
  iti inteleg punctul de vedere...
 dar pune-te in ipostaza "victimei"... adica tu stai cu el, il iubesti, ii oferi toata, si el mai are pastrat un 10% pentru fosta sa prietena...

nu zic acuma sa ne stergem cu buretele amintirile.... dar la inceputul unei noi iubiri, e bine sa se faca eliberarea totala de trecut...

23 August, 2005, 12:56:22 p.m.
Răspuns #10

lonelyness

Da,Lordule ai dreptate...nu e nevoie sa ma pun in ipostaza victimei pt ca deja am fost...stiu cum e sa stai cu cineva si el sa se gandeasca la altcineva...am fost si am suferit mult...si acum fac si eu o victima...nu e vorba de razbunare in nici un caz...doar ca am crezut ca o sa imi fie bine...ca o sa uit amintirile cu fostul...dar probabil m-am inselat...si ma urasc pentru ca ii fac rau...pentru ca la mine e mai mult de 10%...stiu ca nu e cinstit ce fac...am crezut ca o sa uit totul si o sa incep ceva nou...dar am gresit...din nou am gresit...

23 August, 2005, 03:10:59 p.m.
Răspuns #11

Lord_Saladin

Vizitator

Citat
  dar probabil m-am inselat...si ma urasc pentru ca ii fac rau...pentru ca la mine e mai mult de 10%...stiu ca nu e cinstit ce fac...am crezut ca o sa uit totul si o sa incep ceva nou...dar am gresit...din nou am gresit...

" complexul diavolului"

23 August, 2005, 08:44:55 p.m.
Răspuns #12

lonelyness

Dah...poate ai dreptate...ti-am zis ca mi-e greu si nu vreau sa-l fac sa sufere...prefer sa sufar eu in locul lui...el nu a gresit cu nimic...te rog ajuta-ma...zi-mi ce ar trebui sa fac in cazul asta...sa mai astept un timp poate se va schimba ceva sau sa pun punct?mersi oricum

23 August, 2005, 09:06:53 p.m.
Răspuns #13

desdemona

lonelyness....te inteleg...sincer cred ca ar trebui sa pui punct..dar gandeste-te ca daca te desparti de el oare nu ii vei simti lipsa?..toti spun fii liber..fii fericit...urmeaza ce iti spune inima...dar daca nici ea nu stie...imi inchipui ca esti intr-o mare incurcatura si ca esti derutata...dar nu iti este bine nici tie nici lui...astept raspunsul tau :-*pup

24 August, 2005, 11:59:12 a.m.
Răspuns #14

Lord_Saladin

Vizitator
 Esti femeie, fata...
 A cere unei femei sa se lepede de trecut e tare greu...
 Defapt, oricui ii este greu sa se lepede de un trecut....

Indraznesc sa cred (iertata-mi fie obraznicia), ca fie ai avut relatii intime cu cel dupa care tanjesti, fie a fost intaia ta iubire... Si in cazul acela, il vei pastra in inima, fie ca-l vei pastra cu nostalgie, cu indiferenta sau poate cu ura...

O sa iti ia foarte mult timp sa-l uiti... Insa ai sa-l scoti din inima cand ai sa realizezi ca nu a meritat sentimentele tale (acuma eu nu cunosc ce s-a intamplat intre voi de v-ati despartit, dar ai mentionat la un momentdat ca tanjea dupa fosta, ceea ce nu era corect din partea lui, si ceea ce arata ca voi doi nu ati avut o relatie chiar asa de "perfecta" ).
 Parerea mea.