09 Octombrie, 2025, 08:13:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: muzica si iar muzica  (Citit de 58369 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Ianuarie, 2006, 06:58:44 p.m.
Răspuns #30

desdemona

indraznesc sa mai adaug niste melodii care inca sunt in topul meu..sunt mai vechi..dar raman vesnice:
The calling- Your hope; If only; Somebody out there; Beliving
Nana-One second; Why; Remember the time; Lonly; Let it rain
« Ultima Modificare: 21 Ianuarie, 2006, 01:17:28 p.m. de desdemona_des »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Ianuarie, 2006, 01:11:20 p.m.
Răspuns #31

ONLY DESIRE

Melodii care nu se vor invechi niciodata:
1.No me ames-Jennifer Lopez&Marc Anthony
2.Lady in red-Chris deBourg
3.When a man loves a woman-Michael Bolton
4.Right here waiting-Richard Marx
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Ianuarie, 2006, 01:20:04 p.m.
Răspuns #32

sunshine

Dar ce spuneti de PAVAROTTI? Pt mine va ramane cel mai mare artist al timpurilor noastre(contemporan).
   Dar IRIS, acest geniu al muzicii romanest(Cristi minculescu), singurul cantaret ce traieste prin muzica.
  Dar HOLOGRAF, acesti frumosi nemuritori?
  Dar BOCELLI? Dorinta mea ( a doua) este sa fac dragoste in acordurile muzicii lui, sa simt sufletele noastre cum plutesc deasupra timpului .
  Dar as renunta la toate pentru un concert live cu PAVAROTTI. :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Ianuarie, 2006, 01:26:10 p.m.
Răspuns #33

desdemona

off Pavarotti...melodia Caruso ramane nemuritoare,e o melodie care te face sa o simti din tot sufletul..nu este om caruia sa nu-i atinga inima si sufletul...DA pentru Pavarotti!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

22 Ianuarie, 2006, 03:19:50 p.m.
Răspuns #34

kuk

Îmi pare rău sa va dezamagesc, nu cred să ma înţelegeţi. Piesele preferate aparţin în majoritate formaţiilor ce urmează:
1. Dimmu Borgir
2. Cradle of Filth
3. Samael
4. Agathodaimon
5. Possession
6.  Marduk
7. Six Feet Under
8. Theatre of Tragedy (Velvet darkness)
9. God
10. Kreator
11. Kataklysm
12. Deftones
13. Ministry
14. Nile
15 Carpathian Forest
16. Dark funeral
17. Brujeria
18.  Cannibal Corpse
19. Sepultura(cea de prin ‘90)
20. Deicide
21. Marilyn Manson(unele)
..............
aş putea să continuu dar cam m-am satura de scris şi mai am de învaţat puţin mult....

Mirrors of mourning, nothing else
Blinded by grief they are...everyone
Awaitin' your final way
Watchin' the frozen pit and see
We've lost reality

22 Ianuarie, 2006, 03:31:27 p.m.
Răspuns #35

Guardian|Angel

ei okay...mnu sunt atat de clasica ca unii dintre voi...voi spune si eu care sunt cateva dintre melodiile care-mi plac...Despina vandi- come along now
R.Kelly- burn it up
Pussycat Dolls-don`t cha
                  -stick with you
Mandy More -it`s gonna be love(10x charlie:P)
                 -someday we`ll know
deocamdata cam atat....DEOCAMDATA
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

22 Ianuarie, 2006, 03:37:12 p.m.
Răspuns #36

desdemona

hmm kuk..asculti rock,si din cate vad nu din cel comercial.bravo!dupa cum vezi iaca te-am inteles ;D ::) ;D

22 Ianuarie, 2006, 03:49:19 p.m.
Răspuns #37

sunshine

Sa stiti ca iubesc si alt gen de muzica , numai ca sunt prea batrana si nu stiu cum se numesc  cantaretii astia mai la moda, nici melodiile lor.Si decat sa urmaresc la TV care si cum, mai bine stau aici cu voi. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Ianuarie, 2006, 03:52:06 p.m.
Răspuns #38

sunshine

Pot sa zic , ca, nebuni ca "Fara zahar", "Varza ", " Cassa Loco" sau altii , sunt si ei pe gustul meu, au copiii grija de mine, cu asa mama nebuna, asa copii. ;D

22 Ianuarie, 2006, 03:54:42 p.m.
Răspuns #39

desdemona

he he sunshine..incearca si un pic de hip hop..poate un parazitii,sau un bug mafia dar mai vechi.Sa-mi spui poate va fi un nou gen muzical pe care il vei asculta..

22 Ianuarie, 2006, 04:02:01 p.m.
Răspuns #40

un_suflet

Celine Dion - The power of LOVE
Ramona - Scrie in stele
Taxi - Cineva inaintea ta
Dan Armeanca - Cum?
Doru Calota - Mi-e dor
Nicolae Guta - Am ajuns sa plang
Dan Spataru - Te-asteapta un om; Prietene
Monica Anghel - Spune-mi
Mihaela Runceanu - De-ar fi sa vii
Angela Similea - De n-ai sa vii
Mirabela Dauer+Savoy - Frunza mea albastra
Gabrie Dorobantu - Nu regret
Ovidiu Komornic - Mireasa sufletului meu
Costi Ionita - Cantec pentru sufletul meu...
BUG Mafia - Poveste fara sfarsit
Voltaj - Si ce?
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

22 Ianuarie, 2006, 04:06:53 p.m.
Răspuns #41

sunshine

AAAA!Sigur, i-am ascultat inca de la inceputuri, super.Numai ca se chinuie degeaba baietii astia sa transmita mesaje ca nu ajung unde trebuie.
  Sa mai spun pe cine iubesc? Enya, Jarr, Enigma, Era, Vangelis si lista poate continua.
   NA, ca parca nu sunt chiar asa batranica ;) 8)

22 Ianuarie, 2006, 05:43:32 p.m.
Răspuns #42

Rudy Valentino

Den Harrow-Day by day
Tom Hooker-Help me
Gazebo-Telefon Mama
Nick Kamen-Each time you break my heart
Nek-Se una regula ce
Fancy-Lady of ice
Sandra-One more night
Miss Papaya-Operator

22 Ianuarie, 2006, 06:50:51 p.m.
Răspuns #43

desdemona

he sunshine!cine a indraznit sa spuna asta?batem trantim! ;D ;D Dar Nana draga mea nu iti place?Sau Scorpions? ::) :P

22 Ianuarie, 2006, 07:06:46 p.m.
Răspuns #44

sufletel

vad ca toata lumea isi expune preferintele muzicale...oare eu as gresi cu ceva daca m-i le expun..sper sa nu ;D

foreigner-i just died in your arms tonight
foreigner-safe in my soul
foreigner-say you will
directia 5-esti ingerul meu
o-zone-oriunde ai fi
dana-am nimic fara tine
faith hill-lets make lov
faith hill-the way you love me
aerosmith-angel
aerosmith-crazy
aerosmith-amaizing
shakin stevens-cry just a little bit
shakin stevens-give me your heart tonight
talisman-numai una
scorpions-angel
scorpions-stil loving you
scorpions-love of my life
scorpions-white dove
scorpions-wind of change
sandra-in the heat of the night
sandra wi'll be together
mettalica-nothing else matters
chris de burg-lady in red
smokie-i'll meet you at midnight

si daca as continua..uufffffff mi-ar trebui zile sa le pot enumera...insa in general muzica buna...muzica veche..rockul vechi...asta este muzica mea...baladele