Nu stiu daca lumea vrea sa afle un adevar, habar n-am cati dintre noi am cunoscut macar adevarul biblic existent, asa cum multora ne este parut ,,in ceata''. Fara nici un fel de legatura, nu am citit cartea, nu fac nici un fel de referire la aceasta, vreau sa spun ceva complementar la cele spuse de viulian; indiferent daca vom afla sau nu ,,enigmele'', daca am respecta macar poruncile, viata noastra ar fi mai buna. Din nou fara nici o legatura, vreau a spune ca de ceva timp adica de vreo 2 ani, la intervale bine stabilite de timp, baietelul nostru Jimmy gaseste cruciulite. Prima cruciulita a fost intr-o zi de sarbatoare ortodoxa, si-a gasit-o chiar in fata altarului. Este din aur si are ceva volum. La alt interval de timp a gasit o alta, apoi o alta, pana acum s-au adunat vreo 3. Nici una din ele n-are agatatoarea rupta. Oare nu pot fi si acestea semne? Cu ce ne incalzeste daca Iisus a fost casatorit sau nu cu Maria Magdalena? dorim oare sa ne punem mintea neagra la contributie? Daca-mi aduc bine aminte, prin 1950, atunci cand urma sa se produca marea energie salvatoare de buget, salvatoare de poluare, prin folosirea hidrogenului din natura, inovatorii ce-i ce-au produs continuarea lui Einstein, au distrus cu ,,juramant'' o natiune si-un pamant intrg. Economia energiei s-a transformat in bomba cu hidrogen. Toate aceste minti bolnave dupa cunoastere dar si dupa profit au transformat caldura in teroare. Uf! cate alte exemple se pot da!
Nu mi-as dori niciodata sa fiu un geniu,...sarmanii sunt atat de SINGURI!