Lordule, tu ce solutie propui? Iti marutrisesc, problema asta se discuta de ceva vreme atat in "vazul lumii" si cu participarea utilizatorilor, cat si in particular.
Aducerea inapoi pe forum a catorva oameni care sa intretina acea atmosfera frumoasa, specifica, poetica, cum era de ex, Minerva...
De asa ceva avem nevoie....
Sau se poarta discutii de dragul discutiilor. Am citit chiar replici de genul "Nu stiu ce sa zic la intrebarea pe care o pui asa ca ma abtin de la comentarii." Pai, daca tot nu avem o reactie, macar sa ne abtinem de la a scrie asta pe forum, nu?
Stiu ce vrei sa zici.
Am mai spus: procedurile extrem de complicate de inscriere (sincer, si eu era sa o las balta dupa o zi si ceva de asteptat).Apoi, nu sunt persoane, nu sunt oameni care sa intretina flacara, etc...
Da, fiecare membru trebuie sa astepte sa ii fie activat contul. Si as pune asta pe baza problemelor avute in trecut cu unii care si-au permis sa terfeleasca forumul. Ai si uitat de Derbedeu?! Mai multe explicatii cred ca iti va putea da viulian.
Derbedeul a fost ceea ce a fost si Attila Hunul pentru Imperiul Roman.Persoana care a dat lovitura de gratie (deja) muribundului lovetime.De ce muribund ? deoarece nu era coeziune...A rupt lovetime-ul in doua tabere la inceput, dupa care fiecare a fugit unde a putut...
Iulian are dreptate...dar sunt proceduri prea complexe, orisicum.
Nu stiu, am tot repetat in toate discutiile care le-am avut.. mai e de scris ceva ?
Subiectul e inepuizabil.Oamenii insa sunt epuizabili.
Acum cateva zile tocmai ma pregateam sa plec din nou, de data asta definitiv. O parte din motivele deciziei mele se regasesc in postul tau de mai sus
Mentalitatea asta a distrus forumul.
Deci, inteleg ca se doreste o stare de continere, de empatie cu unul de departe dar cu care aparent ai aceleasi idei, dar asta presupune o stare de intimitate (si de numar redus) care nu mai e posibil acum la aproape 1000 de membri.
Avem nevoie de minim 30 de membri activi...MINIM
Si cand zic "activi", zic din aceia care sa posteze zilnic.
Cu 1000 de membri activi (utopie, bineinteles), totul ar fii ideal... nu cred ca ar fii incurcatura, atata vreme cat exista grupuri de utilizatori.
Sunt vizitatori multi, pe mine ma bucura ca lumea vine si isi ia ceea ce are nevoie, fara sa mai fie nevoie sa se inregistrese si sa completeze ceva. E complet. Au fost pareri de la cele profund religioase, pana la cele stiintifice.. Si au ramas toate. Cat timp se mai poate adauga ceva, inseamna ca nu e bine. Eu zic ca e bine unde este..
E complet, dar e mort, Iuliane...
Si un om mort e complet, in sensul ca a trecut prin toate experientele posibile de viata... dar la ce folos daca e MORT ??
Eu am o propunere - intermediara - de moment: toti cei care au nostalgia lovetime-ului de altadata sa explice exact ce iubeau cel mai mult acolo, care discutii, ce tip de topicuri etc. Sa vedem ce a fost si nu mai este, nu?
Poeziile apar mai nou "din an in pasti".
Discutiile despre arta,despre frumos, sunt inexistente.
Hanul a ajuns o darapanatura plina de "paianjeni".
Mie sincer sa fiu, hanul imi lipseste cel mai mult, acolo am trait cele mai frumoase momente de pe acest site, dar cred ca atata vreme cat hangita are alte ganduri acuma, o sa ramana un bun pierdut...
Daca va place sa ne cititi, daca ati gasit ceva in Lovetime care sa va inspire, acum ar fi timpul sa iesiti din anonimat si sa faceti si voi ceva pentru noi. Ajutati-ne sa revigoram acest loc si roadele le vom culege impreuna!
Sa nu ne umilim.... Moarte ca moarte, dar cu demnitate !

Daca din zecile si sutele de utilizatori, nu se gaseste nici unul sau una sa vrea sa intre... asta spune ceva.... cu toata parerea de rau !
P.S: singura solutie, pe care o vad la ora actuala, este transformarea forumului intr-un fel de semi-matrimonial.Adica, sa se permita punerea de anunturi matrimoniale (decente bineinteles) pe o anumita sectiune a sa, ceea ce va atrage valuri de vizitatori...

Si din acei vizitatori, sute, mii, cati or fii, tot se vor gasi la un momentdat un numar, oricat de mare, care sa fie interesat si de forumul propriu zis, si putem recruta un numar mai mare de membri activi in acest fel.
Si astfel flacara se va purta mai departe.Cunosc un caz virtual oarecum similar...forumul ruleaza la capacitate maxima de vreo 2 ani si ceva, memebrii au legat prietenii, dusmanii chiar, s-au vizitat in tara, etc...Si acolo era vorba de persoane cu varsta cam intre 16 si 60 de ani...
Ideea e ca se poate...