10 Octombrie, 2025, 01:21:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: anhelik_sandra  (Citit de 10439 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Septembrie, 2005, 06:51:10 p.m.
Citit de 10439 ori

DIANA

Vizitator

23 Octombrie, 2005, 05:58:21 p.m.
Răspuns #1

anhelik_sandra

ee.... si ce spuneti ?!?  Nu sunt eu o scumpa?

05 Februarie, 2006, 01:28:36 p.m.
Răspuns #2

Iosif

Nope, esti doua scumpe!  ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

05 Februarie, 2006, 01:34:37 p.m.
Răspuns #3

Iosif

tortul de la ziua mea!!!

de ziua mea... la 18 anishori

tot tortul meu...
« Ultima Modificare: 05 Februarie, 2006, 01:48:54 p.m. de J. S. »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

05 Februarie, 2006, 02:10:02 p.m.
Răspuns #4

anhelik_sandra

mersi for all...

Sper sa va placa tortul meu k m-am gandit si la voi cand l-am mancat.... si chiar am baut si CATEVA pahare in plus pentru voi!!! sper sa va distrati si voi la fel ca mine de srbatoarea zilelor voastre de nastere!!!  :P

be HAPPPYYYY!!!!

06 Februarie, 2006, 03:06:32 p.m.
Răspuns #5

desdemona

frumos tort...draguta si tu.Cu grija sa nu iti cada cu greu atata tort ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 Februarie, 2006, 12:56:28 p.m.
Răspuns #6

anhelik_sandra

ee... macar o data pe an... fac 18 anishori nu??? bine...  si 19 .. si 20 .. s.a.m.d dar totusi...  ;D

07 Februarie, 2006, 01:22:36 p.m.
Răspuns #7

Iosif

cum zici tu "dar totusi"... puteai sa ne dai si noua!!!

Pi Es: Daca e cu fructe vin la fiecare aniversare, casatorie, botez si ce o mai fi! :)

07 Februarie, 2006, 09:35:05 p.m.
Răspuns #8

Strumfita

Daca tortul e cu multa multa frisca .. si cu fructe .. SI EU VREAU !!!  ;D , iar J.S. s-a razgandit si imi da mie si portzia lui   :D.
   Asa-i J.S. ?  ::)
   Te pup, esti dulce  ;)  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

08 Februarie, 2006, 01:15:28 a.m.
Răspuns #9

Paul

Foarte dragalasa, si foarte frumoasa asocierea pozei cu tortul, asta mi-ar sugera ca esti la fel de, daca nu mai dulce decat tortul
Iubesc, deci exist.

08 Februarie, 2006, 12:01:08 p.m.
Răspuns #10

anhelik_sandra

mersi... mersi... o sa va chem la urmatorul chef... si mai ales la urmatoarea zi de nastere... adica din oacate abia la anul in ianuarie pe data de 16... asta ca sa tineti minte ca sa va pregatiti!!!  :D sper sa nu aud atunci scuze.... !!! Tortul este foaaaarte bun!!! eu nu prea ma omor cu torturile si cu prajiturile dar asta imi place char foarte mult si isi merita banii... V-am spus ca am mancat cealalta parte a tortului care mai era in poza pentru voi adica ma gandeam la voi... si am si baut cate un pahar pentru fiecare de aici , dar la anul poate ca o sa il beti voi  si nu stiu daca o sa imi ajunga tortul.. dar daca o sa fiti prea multi o sa mai comand unul... ca sa va satur... ca la scoala suntem 28 in clasa si eu am dus vreo 15 cutii de bomboane ca sa ai satur pe ai mei colegi ca de obicei cand e ziua la cineve din clasa le da cate o bomboana si ai stiu cum le facea mai mult pofta... asha ca eu fiind mai originala le-am adus si sampanie!!! (normal ca am aruncat sticlele la un cos de gunoi de langa scoala!!!  ;D)

08 Februarie, 2006, 12:27:15 p.m.
Răspuns #11

Iosif

Daca tortul e cu multa multa frisca .. si cu fructe .. SI EU VREAU !!!  ;D , iar J.S. s-a razgandit si imi da mie si portzia lui   :D.
   Asa-i J.S. ?  ::)
   Te pup, esti dulce  ;)  :-*

..pai... Iti dau, ce sa fac? Mai ales daca tu nu ai! DAR nu toata! Impartim frateste! Iar bautura o luam toata! Minorii nu au voie sa bea! Offff... am uitat, acum e majora.... Eh... Sa cresti si mai mare! :)

08 Februarie, 2006, 12:55:05 p.m.
Răspuns #12

anhelik_sandra

eh... atat chef am facut si eu... de fapt eu mi-am facut in fiecare an ziua.. de prin clasa a 5-a... oricum anul asta a fost cel mai frumos..
   o sa va ajunga si tortul... sa nu va mai certati!!!
 si bautura.... o sa ajungeti acasa pe 5 carari... (asta in caz ca o sa mai ajungeti)...
                  :D
 apropo... vorbeam serios cu invitatia ..!!!

08 Martie, 2006, 03:00:02 p.m.
Răspuns #13

alx_mister

::)da da mumuoasa foc asa e..... :Pmai vorbim ;D

13 Martie, 2006, 04:50:54 p.m.
Răspuns #14

anhelik_sandra

ma descurc si eu cum pot.... ;)