11 Octombrie, 2025, 12:00:17 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Balul Bobocilor  (Citit de 34599 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

14 Noiembrie, 2005, 11:17:33 a.m.
Citit de 34599 ori

Strumfita

Mda ,, deci sunt in clasa a 9-a si cum bine stiti la fiecare inceput de an, liceurile isi tin balul.
   Ei, eu mi-am luat inima in dinti si m-am dus la preselectia pentru participare la bal ca boboaca .. si am fost aleasa.  ;D  Sper ca nu o sa-mi para rau  ;D
   Acum problema este urmatoarea: fiecare trebuie sa isi pregateasca un discurs de prezentare . Trebuie sa fie cat mai comic pentru a face publicul sa rada si pentru a primi un plus  :D. Ei , eu m-am chinuit de cateva zile sa imi fac acel discurs , dar nu am prea reusit si m-am gandit sa va cer voua ajutorul   ::)
  Trebuie sa contina si cateva cuvintele in legatura cu muzica latino ( acest gen de muzica reprezint eu cu partenerul meu  ;D )
  Va rog sa ma ajutati pentru ca vreau sa iau acel plus  ;D
  Nu uitati ca trebuie sa fie comic .. trebuie sa starneasca rasul  ;D
  Va pup  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

14 Noiembrie, 2005, 06:55:09 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
hai sa-ti dau un citat din Ileana Vulpescu - Arta compromisului:

"Am citit candva, intr-o carte, ca omul plange mai usor decat rade; in consecinta, unui autor dramatic ii e mult mai usor sa compuna o piesa care sa-ti stoarca lacrimi decat una care sa te faca sa razi..."

revenind la problema ta, eu amplificandu-ti temerile cu citatul meu, cred ca ar fi bine sa iti pui niste detalii la punct inainte de a-ti face prezentarea. gandeste-te pentru inceput ca ceilalti concurenti au aceeasi problema. apoi, gandeste-te la public: ce fel de public ai, care sunt liderii de opinie, ce puncte comune au, ce ii distreaza. leaga-te de un subiect amuzant recent intamplat in liceu.
gandeste-te ca noua, celor care ne ceri ajutorul ne este greu sa iti facem prezentarea...noi nu te cunoastem. cel mai bine e sa incerci sa iti faci tu una. posteaz-o si apoi poate vom veni mai usor cu idei. da-mi substanta si vom incropi noi ceva.
bafta!

ps cand e termenul limita?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Noiembrie, 2005, 07:36:33 p.m.
Răspuns #2

Strumfita

Pai .. ar trebui sa incep cu ceva de genul :
  Buna seara ma numesc Silvia sunt din clasa a 9`a D si reprezint muzica latino . Sunt un capricorn incapatanat cu simtul umorului.
  Nu stiu daca va ramane asa .. acesta e un exemplu`  ;D

ps : sincer .. nici eu nu stiu .. balul este luna aceasta in 24 dar trebuie prezentat inainte realizatorilor balului  ::)  :-*

14 Noiembrie, 2005, 07:59:13 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
stii sa dansezi latino? oaresce spaniola stii?
 ;D

15 Noiembrie, 2005, 08:13:39 a.m.
Răspuns #4

Strumfita

Chiar asta e problema ca nu stiu nimic despre muzica latino .. nu stiu dansa latino .. nimic  :-\ dar tema balului este "Genuri de muzica si reprezentantii ei " . A trebuit sa tragem biletele si eu am nimerit biletelul cu muzica latino .
    Ei, asta este .. si asta ii muzica cu toate ca nu stiu nimic si chiar trebuie sa ma pun bine pe latino. O sa il rog pe un prieten sa ma invete si pe mine sa dansez pe muzica latino  ;D ( si dupa aceea eu il invat pe partener  :D hehe ) Sa speram ca o sa iasa ceva ceva . Dar pana atunci .. trebuie sa ma ocup si de discurs. Deci .. are cineva ceva idei?  ;D

ps: va rog sa ma scuzati daca nu o sa prea raspund la topicuri aproape 2 saptamani  dar sunt foarte ocupata cu balul si dansul .. oricum va iubesc  ;)  :-*

26 Noiembrie, 2005, 05:02:43 p.m.
Răspuns #5

Strumfita

Mdah .. balul bobocilor .. intr-un fel mai bine nu participam ..  :'(

26 Noiembrie, 2005, 06:36:03 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
pai de ce? ce ai patit?

27 Noiembrie, 2005, 10:10:18 p.m.
Răspuns #7

Strumfita

Pai .. in primul rand balul a fost aranjat` si am luat locul 5  :-[

28 Noiembrie, 2005, 09:45:56 p.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
ehehe, stai tu linistita si caleste-te...nu va fi ultima dezamagire din viata. lucruri nedrepte se intampla la tot pasul...tu pastreaza-ti coloana verticala...conteaza la conditia ta de om...restul, sa se duca!
bafta!

29 Noiembrie, 2005, 10:01:18 p.m.
Răspuns #9

Strumfita

Ms mult .. intradevar .. is dezamagita dar stiu ca nu este mare lucru .. asta e .. te pup  :-*  ;)

03 Decembrie, 2005, 01:09:17 a.m.
Răspuns #10

Evangeline

In majoritatea cazurilor balurile sunt aranjate, asa ca nu-ti fa probleme ;) Oricum te-ai ales  cu o experienta si asta te va ajuta sa vezi ceea ce merita in viata si ce nu. :) Incearca sa te remarci prin alte calitati mult mai importante in ziua de azi  ;)

:-*
Never, never quit!

03 Decembrie, 2005, 11:10:20 a.m.
Răspuns #11

Strumfita

Aveti dreptate... balul nu este ceva important.. dar inainte de a ma remarca prin acele calitati mai importante trebuie sa imi dau seama  care sunt acele calitati  ;)
    Va pup  :-*

03 Decembrie, 2005, 11:53:40 p.m.
Răspuns #12

dew

Vizitator
 Cand am intrat la liceu ,m-am imprietenit cu o colega de clasa foarte bogata.Eram aproape de nedespartit.Tin minte ca ne-am hotarat sa participam la bal cu doi dintre colegii nostri .Am petrecut cateva zile la ea acasa si impreuna ne pregateam pentru bal.Cu vreo doua zile inainte a primit un telefon de la organizatori (elevii care castigasera balul cu un an in urma ) prin care i-au comunicat toate probele ca SA SE PREGATEASCA.Le-am aflat si eu ,binenteles,dar nu m-a ajutat la nimic.Eu am iesit pe locul doi si ea ,evident,pe locul intai.
   Am incetat apoi a mai fi prietene,m-am schimbat si mi-am dat seama cine era de fapt.Dupa un an si mai bine de la acel bal aflasem ca profesorii care se ocupau de bal au aranjat ca ea sa iasa castigatoare,MISS BOBOC,pentru ca atunci cand va fi in juriu sa poata aduce o formatie si sa sponsorizeze (cum se cuvine!).
   Nu trebuie sa fii dezamagita pentru atata lucru.Niciodata nu s-au dat premiile pe merit.Eu ma chinui din clasa noua sa obtin o diploma la sfarsitul anului,dar intotdeauna mi-o iau altii inainte(macar daca ar  merita...).

« Ultima Modificare: 03 Decembrie, 2005, 11:57:21 p.m. de just_a_tear »

22 Decembrie, 2005, 09:14:49 a.m.
Răspuns #13

charlie

Pai .. in primul rand balul a fost aranjat` si am luat locul 5 :-[

cine a spus ca viata e dreapta ? cine mai crede asta in ziua de azi ?

Eu ma chinui din clasa noua sa obtin o diploma la sfarsitul anului,dar intotdeauna mi-o iau altii inainte(macar daca ar merita...).

pana la urma, vei reusit. persevereaza  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

22 Decembrie, 2005, 10:15:32 a.m.
Răspuns #14

digitty

ce ma enerveaza cand se fac astfel de nedreptati... la noi (adica la cei de-a 9a) balul nu a fost aranjat si au iesit perfect si cum meritau...aproape.
   Sad}Angel{,daca te consoleaza vreun pic,sa sti ca multi baieti au zis "orice fata care participa la miss e frumoasa,si nu numai".
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.