10 Octombrie, 2025, 08:09:37 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubirea-mai exista ea ?  (Citit de 21830 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Octombrie, 2005, 09:57:59 a.m.
Răspuns #15

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
Iubirea a existat si va exista mereu 

Dar nu pentru toti.

20 Octombrie, 2005, 10:39:05 p.m.
Răspuns #16

Strumfita

Lord .. sa stii ca am ajuns si eu la aceeasi concluzie  :(
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

21 Octombrie, 2005, 12:20:15 a.m.
Răspuns #17

Evangeline

Cand am scris mesajul anterior nu m-am gandit sa citesc ce s-a postat, am vazut doar titlu.

Citat
Dar nu pentru toti.

Iubirea poate nu e cunoscuta de toti, dar e un moment in viata cand vei cunoaste iubirea pentru ca noi am fost creati din iubire, Dumnezeu ne-a dat viata pentru ca ne iubeste. Cand spun iubire nu ma gandesc doar la iubirea ta pentru partener(a) ci la iubirea de sora, de mama, de prietena s.a.m.d. Lord_Saladin poate acum nu exista o iubire, adica o iubita in viata ta, dar asta nu inseamna ca in sufletul tau nu exista iubire sau ca cei care te inconjoara nu te iubesc ;)
Iubirea dragii mei nu se refera doar la dragostea dintre un cuplu. Iubirea a existat inca de la inceputul existentii omenirii si va exista si de acum inainte.

P.S. Iubirea (inafara de cea de cuplu) a existat si inainte de Adam si Eva ;)
Never, never quit!

21 Octombrie, 2005, 06:01:20 a.m.
Răspuns #18

Iosif

Am recitit tot ce s-a scris la acest subiect, zambind pe alocuri, si pot spune cu mana pe inima "DA, iubirea exista"! Exista in fiecare din noi! Atata timp cat cauti iubirea in alta parte te aflii pe drumul gresit. Iubirea este ceva fragil, ceva ce nu ai cu adevarat nicodata pentru simplul fapt ca daca nu o intretii ea va murii, iubirea este ceva ce te poate ranii in cele mai adanci parti ale fiintei tale, si totusi, iubirea este atat de frumoasa incat merita!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

21 Octombrie, 2005, 10:27:36 p.m.
Răspuns #19

charlie

daca exista, eu nu am gasit-o
inca mai caut... dar pana cand ?   :(
You believe but what you see
You receive but what you give

16 Septembrie, 2006, 08:24:26 p.m.
Răspuns #20

pokemon

Exista....si va aparea in viata tuturor...mai devreme sau mai tarziu...dar atunci...va trebui sa o fi recunoscut... :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Septembrie, 2006, 03:05:34 p.m.
Răspuns #21

Escu

Global Moderator
desigur pt toti...ne-am nascut...egali...
Let's put a smile on that face!

11 Decembrie, 2006, 10:17:30 a.m.
Răspuns #22

Luke

Exista . . . . . .dar e departe rau de tot  . . .. . .  . ;)
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

14 Noiembrie, 2008, 01:24:10 p.m.
Răspuns #23

lumycriss

Vizitator
"Dacă n-ai iubi n-ai înţelege ce-nseamnă o rază de soare
Dacă n-ai iubi în alb şi negru-ai trăi fără un strop de culoare
Dacă n-ai iubi,n-ai putea trăi..."

Aşa sună refrenul unui cântec drag mie...Şi eu cred că dacă n-ar exista iubirea nu am putea să supravieţuim.Toţi suntem capabili să iubim şi merităm să fim iubiţi,dar nu ne dăm seama de acest lucru pt că de multe ori reducem acest sentiment la relaţia dintre un bărbat şi o femeie...Când de fapt suntem mereu îndrăgostiţi de viaţă!Ştiu, uneori mai exclamăm şi câte un"vreau să mor!" sau "m-am săturat de viaţa asta!" sau "ce rost mai are să trăiesc?"însă de fiecare dată ceva ne dă inconştient un ghiont şi găsim putere de a merge mai departe,de a spera,fără măcar a bănui că acel ceva e, de fapt,însăşi iubirea...Desigur,există şi cazurile triste fără ieşire şi,cred eu,judecate prea în pripă...Sau poate e de vină slăbiciunea de înger...Mă refer aici la sinucidere(referitor la faptul că n-am putea trăi fără iubire).Dar deja asta face subiectul unui alt topic. :)

21 Martie, 2009, 09:00:59 a.m.
Răspuns #24

Strumfita

existenta "iubirii" sau a relatiei "fericiti pana la adanci batraneti" e exact ca existenta lui Mos Craciun .. o mare tampenie.

P.S. sper ca nu am suparat pe nimeni, chiar nu m-am putut abtine ..

21 Martie, 2009, 10:22:57 a.m.
Răspuns #25

Escu

Global Moderator
existenta "iubirii" sau a relatiei "fericiti pana la adanci batraneti" e exact ca existenta lui Mos Craciun .. o mare tampenie.

P.S. sper ca nu am suparat pe nimeni, chiar nu m-am putut abtine ..

Ai uitat sa precizezi ca doar in cazul tau, si ca exista exceptii de la "regula" :)

22 Martie, 2009, 06:53:38 p.m.
Răspuns #26

sunshine

:(Mi-e greu sa cred ca este o convingere a ta, strumfito... Ai incredere si o sa vezi ca viata are si surprize frumoase pentru toata lumea.
  Fericirea nu poate fi o stare permanenta dar...Mos Craciun cu siguranta nu este o tampenie  >:(Ce sarbatoare poate fi mai frumoasa? Doamne, esti atat de tanara, ai suferit enorm in viata asta dar fiecare ne primim rasplata, mai devreme sau mai tarziu.
  Fericirea...eu sunt recunoscatoare pentru fiecare clipa de fericire, daca nu ar exista si tristeti(nefericire) nu am sti sa recunoastem fericirea. Pe mine ma face fericita si cel mai marunt lucru: o dimineata insorita, ochii copiilor mei,mirosul copiilor mei( nu radeti, ador sa le adulmec obrajorii cand dorm, sa-i privesc cat sunt de linistiti), veselia lor, prostiile pe care le fac si le recunosc spasiti , privirile lor obraznice cand pun ceva la cale, vocea sotului meu.Sunt fericita de 100 de ori pe zi cand acesta imi spune "Te iubesc!", cand isi cere iertare daca simte ca m-a suparat,cand simt caldura palmei ce-mi mangaie parul...Sunt fericita cand aud glasul mamei mele si simt ca este linistita, cand tata imi ureaza in fiecare zi "bine ai venit, tata" si "mergi sanatoasa"...cand aud  rasetele copiilor pe strada, cand le vad zambetele ....cand pisicuta mea  imi sare in brate de bucurie ca am venit acasa, cand imi linge mana , drept multumire,de cate ori o hranesc, cand se uita fix in ochii mei de cate ori imi cert copiii (  sa ma faca sa-i iert)...Cand imi dau lacrimile de dor si iubire privind pozele finutei mele...Sunt milioane de clipe in care simtim fericirea asa cum sunt milioane de clipe cand ne simtim neputinciosi  si nefericiti.
  Dar, pentru ca nu putem atinge aceasta fericire permanent nu inseamna ca ea nu exista. Exista si multumesc cerului  ca , in sfarsit, o simt si eu!Si toate aceste clipe de fericire inseamna iubire. Cand iubesti, cand esti iubit, poti accepta si intelege toate suferintele prin care treci. Cine ofera iubire inseamna ca stie ce este fericirea.
« Ultima Modificare: 22 Martie, 2009, 07:33:15 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

26 Martie, 2009, 02:04:44 p.m.
Răspuns #27

Strumfita

Sweeney Todd .. nu e numai cazul meu. Toate par roz la inceput, toate sunt bune si frumoase. Sfatul meu, lasati cartea cu povesti si basme si priviti realitatea, pana nu va loveste in fata cand va e lumea mai draga, fiindca atunci va fi foaartee dureros.. si tarziu pentru a va mai reveni.
Bafta!

26 Martie, 2009, 02:21:01 p.m.
Răspuns #28

Escu

Global Moderator
Realitatea ta nu-i egala cu realitatea mea. Eu zic sa te rezumi doar la cazul tau. Si cand esti jos e dureros, dar nu dureza o vesnicie. Cine sta jos o vesnicie isi merita soarta! Merita sa mergi mai departe si sa treci peste durere. Merita sa acorzi sanse in continuare indiferent de cat de mult ai suferit. Dar cum e si cazul tau, de cele mai multe ori, oamenii sunt sclavii propriilor slabiciuni.

31 Martie, 2009, 01:38:55 p.m.
Răspuns #29

Strumfita

Poftim? Cine te crezi tu sa ma numesti slaba? Sau sclava propriilor slabiciuni? Tu .. care habar nu ai nimic despre viata mea .. Cum de te crezi in masura sa imi spui ca imi merit soarta? Tu? Un simplu figurant pe scena vietii ..