:(Mi-e greu sa cred ca este o convingere a ta, strumfito... Ai incredere si o sa vezi ca viata are si surprize frumoase pentru toata lumea.
Fericirea nu poate fi o stare permanenta dar...Mos Craciun cu siguranta nu este o tampenie >:(Ce sarbatoare poate fi mai frumoasa? Doamne, esti atat de tanara, ai suferit enorm in viata asta dar fiecare ne primim rasplata, mai devreme sau mai tarziu.
Fericirea...eu sunt recunoscatoare pentru fiecare clipa de fericire, daca nu ar exista si tristeti(nefericire) nu am sti sa recunoastem fericirea. Pe mine ma face fericita si cel mai marunt lucru: o dimineata insorita, ochii copiilor mei,mirosul copiilor mei( nu radeti, ador sa le adulmec obrajorii cand dorm, sa-i privesc cat sunt de linistiti), veselia lor, prostiile pe care le fac si le recunosc spasiti , privirile lor obraznice cand pun ceva la cale, vocea sotului meu.Sunt fericita de 100 de ori pe zi cand acesta imi spune "Te iubesc!", cand isi cere iertare daca simte ca m-a suparat,cand simt caldura palmei ce-mi mangaie parul...Sunt fericita cand aud glasul mamei mele si simt ca este linistita, cand tata imi ureaza in fiecare zi "bine ai venit, tata" si "mergi sanatoasa"...cand aud rasetele copiilor pe strada, cand le vad zambetele ....cand pisicuta mea imi sare in brate de bucurie ca am venit acasa, cand imi linge mana , drept multumire,de cate ori o hranesc, cand se uita fix in ochii mei de cate ori imi cert copiii ( sa ma faca sa-i iert)...Cand imi dau lacrimile de dor si iubire privind pozele finutei mele...Sunt milioane de clipe in care simtim fericirea asa cum sunt milioane de clipe cand ne simtim neputinciosi si nefericiti.
Dar, pentru ca nu putem atinge aceasta fericire permanent nu inseamna ca ea nu exista. Exista si multumesc cerului ca , in sfarsit, o simt si eu!Si toate aceste clipe de fericire inseamna iubire. Cand iubesti, cand esti iubit, poti accepta si intelege toate suferintele prin care treci. Cine ofera iubire inseamna ca stie ce este fericirea.