10 Octombrie, 2025, 01:27:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubirea..  (Citit de 10834 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Mai, 2005, 05:52:04 p.m.
Răspuns #15

Kathlen

Iubira, vis necugetat...din serar s-a strecurat...de mine s-a indepartat...iubirea , vis necugetat!

Iubirea, dorinta nebuna...plang de mai bine de-o luna... sa vi inapoi la mine .... voi fi mai buna... iubirea dorinta nebuna!

Iubirea, cuget neanfricat ...de mine cred ca a uitat... demult de aici ea a plecat ...in urma ei , ea m-a lasat...iubirea cuget neanfricat!
Oricare ti-ar fi trecutul, tine minte ca ai inca un viitor imaculat!

06 Mai, 2005, 09:29:18 p.m.
Răspuns #16

mfloreil

...credeti ca exista dragoste dincolo de trup,dincolo de tangibil? ati putea iubi pe cineva doar pentru sufletul lui sau trebuie neaparat sa existe si atractie fizica? ...intotdeauna mi-am spus ca nu conteaza aspectul fizic ,dar pentru unii cred ca este de-ajuns aspectul fizic si gata ,spun : m-am indragostit ,il iubesc ! voi ce credeti?
Love is the greatest feeling, Love is like a play, Love is like a smile, Love is like a song, Love is a great emotion, That keeps us going strong....i love to love ....i smile for you

07 Mai, 2005, 10:03:50 a.m.
Răspuns #17

HERRA

Vizitator
Eu, am iubit mereu sufletul omului. Am incercat sa privesc dincolo de prima aparenta, sa-l ascult pana a-l cataloga intr-un animit fel. Voba cuiva : 'tu, esti cum esti...dar eu, te vad cum vreau eu' . Sufletul omului conteaza mai mult decat asptecul exterior care e tecator. Oare ar fi corect ca atunci cand voi avea o varsta si  ma voi urati, sa nu mai fiu iubita? Acu,sunt frumoasa, tanara, dar, pentru cat timp?
Cei pentru care conteaza aspectul fizic, care se indragostesc rappid de un aspect fizic, cred ca sunt artificiali.

07 Mai, 2005, 10:54:55 a.m.
Răspuns #18

L.bayron

Vizitator
eu tre sa recunosc ca la capitolul asta stau mai rau de multe ori am  "iubit" corpul femei , si de suflet am lasat-o sa se ocupe singura , dar ce sa zic nu am de gand sa traiesc prea mult ci mai degraba la maxim si sa las un cadavrul frumos in urma  ;D

08 Mai, 2005, 10:07:51 a.m.
Răspuns #19

surfer1026

Se naste intrebarea daca ajungi sa cunosti sufletul...Vorba aceea: daca nu te mananca sfintii pe drum..
"Lasa lucrurile sa fie simple, cat mai simple cu putinta, dar nu mai simple de atat"