04 Noiembrie, 2025, 10:34:57 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: "View Who's Online"-oholism  (Citit de 54257 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Februarie, 2006, 09:56:15 p.m.
Răspuns #15

Lady Allia

Ca sa vedeti ca fara  "View Who's Online" nu se poate.... ;D ;D ;D, azi in 06.02.2006 din sapte utilizatori online patru sunt pe  "View Who's Online"  ;D ;D ;D !
Si mai zicem ca nu suntem dependenti .... uufff, ca fara aceasta sectiune nu se poate!!!  ;D :D ;D

06 Februarie, 2006, 09:59:24 p.m.
Răspuns #16

sunshine

:oSUNT CU OCHII PE VOI :o ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 Februarie, 2006, 08:14:42 a.m.
Răspuns #17

Lady Allia

Ma uit pe Who's Online si nu pot sa ma abtin de la a zambi...Doamne cum suntem noi oamenii cateodata de copilarosi si cat de mult ne place sa depindem de cate ceva care sa na bucure sufletul!

Eu...ma uit la fiecare sa vad ce face...sufletel este aici...asta ma face fericita...mereu vegheaza si iubeste..., surioara mea sunshine face surfing printre topicuri si parca ii vad chipul ei frumos si copilaros cum traieste fiecare litera..., iar IAGO...tot scrie la o poezie si nu o mai termina odata spre disperarea mea  ;D ;D ;D...! Ce frumos e acasa printre prieteni dragi....Nu mai intra nimeni sa vad care ce mai face ?  ::) :D ::)  :-*

22 Decembrie, 2006, 05:01:35 p.m.
Răspuns #18

Lady Allia

Se pare ca eu nu doar ca depind de "View Who's Online"...ci sunt chiar obsedata de aceasta posibilitate... ;D ;D ;D...
Cum am dedus? Simplu! Mai tot timpul ma uit sa vad cine ce scrie, daca scrie cineva ceva si...as vrea si eu sa am puterea lui Jim Carrey din filmul "D-zeu pentru o zi" ca sa pot sa va dau cate un bobarnac de fiecare data cand vad ca sunteti logati si stati si legumizati in fata monitorului ore intregi fara sa scrieti macar o fraza...
Doamneeeee cat as da sa am un buzzz sa bipai in urechile voastre sa va treziti si sa mai dati din cand in cand cate un raspuns... ;D ;D ;D ;D ;D!!!!!!

si plus de asta cred ca eu am cele mai multe mesaje la acest topic.... ;D :o ;D

27 Decembrie, 2006, 07:31:21 p.m.
Răspuns #19

Just

Facem un grup al obsedatilor  :D,hehehe .Acum sunt numai cu Pokemona pe forum si ma uit din secunda-n secunda ce face  :D.Oare scrie ceva ,ce mai citeste ,la ce topic se mai duce? Hehehe :D .E amuzant ,dar am o nelamurire .Oare ce fac aceia la care apare: nothing or nothing you can see ?

just_a_tear  07:27:24 PM    Viewing Who's Online.
  pokemon     07:26:54 PM    Viewing Who's Online.      Uite ce face  :D !
« Ultima Modificare: 27 Decembrie, 2006, 07:36:20 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

27 Decembrie, 2006, 07:33:57 p.m.
Răspuns #20

pokemon

haaa...si eu sunt dependente de asta!
si cum vad ca cineva a postat...hop si eu imediat...ma roade curiozitatea  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Decembrie, 2006, 07:39:57 p.m.
Răspuns #21

pokemon

pokemon    07:39:18 PM    Vizualizare Utilizatori Online.

just_a_tear    07:39:15 PM    Vizualizare Utilizatori Online.

uitati aci  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Decembrie, 2006, 07:42:10 p.m.
Răspuns #22

pokemon

cred ca cei care nu putem vedea,ori dau + sau - la karma,ori sterg un topic....
asteptam pareri  :D

pokemon    07:42:10 PM    Scrie mesaj nou în "View Who's Online"-oholism.
Conectat
just_a_tear    07:41:24 PM    Scrie mesaj nou în "View Who's Online"-oholism.

culmea domne  ;D

27 Decembrie, 2006, 07:42:40 p.m.
Răspuns #23

Just

Da,te spionez,va spionez. Hehe,e funny ,funny.Acum a venit si Coldasice ,suntem cu ochii si pe ea.Doamne!de cand am postat parca e si mai grav.E o boala .Ma voi adresa doctorului de la urgente al site-ului :D .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

27 Decembrie, 2006, 08:02:20 p.m.
Răspuns #24

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

27 Decembrie, 2006, 08:05:45 p.m.
Răspuns #25

pokemon

aaa..si ma enerveaza la culme ca pe charlie nu pot sa-l spionez,sa vad unde urmeaza sa apara  >:(

;D ;D ;D

27 Decembrie, 2006, 08:41:58 p.m.
Răspuns #26

Escu

Global Moderator
sunteti niste obsedati!
Let's put a smile on that face!

27 Decembrie, 2006, 09:28:55 p.m.
Răspuns #27

pokemon

si sunt obsedata si de *subiecte recente necitite*  ;D

27 Decembrie, 2006, 11:08:41 p.m.
Răspuns #28

Escu

Global Moderator

28 Decembrie, 2006, 10:00:17 a.m.
Răspuns #29

Escu

Global Moderator
Escu              09:59:05     Viewing Who's Online.
pokemon      09:58:23         Viewing Who's Online.

alti nebuni...