Minerva, draga,...
Zambetele mele sa nu te deruteze crezand ca incerc sa fiu alunecos. Uita-te la mine, iti imaginezi ca am venit aici pentru propriu-mi interes? Ai pus insa bine problema! Se cuvine sa mai lamuresc o treaba!
Pana sa plec, am aruncat ici colo cate o vorba, care in contextul plecarii si ramasa neexplicata, duce cu siguranta la concluzia unei plecari fortate. Aici e din nou vina mea (eu nu stiu de a altuia) si am venit sa va spun cum stau lucrurile cu adevarat. Nu cum par!
Pentru mine, tovarasia de aici, atmosfera, spiritul, totul... imi creaza o dependenta, care mi-e imposibil s-o inving aflandu-ma cu un picior tot timpul aici. LoveTime mi se potriveste ca o manusa! Imi vine perfect si ma simt de aceea perfect! Suna superfain, insa cand stai numai cu ochii in calculator si acele 3-4 ore libere ce-ti mai raman zilnic, cand sambata si duminica aproape ca nu iesi din camera, cand in afara de forum nu mai stii nimic din ce se intampla in jurul tau, cand, datorita programului nu te vezi cu zilele cu cei din aceeasi casa... nu poti sa ramai indiferent. Trebuie sa faci ceva! Cred ca ai prins exact ideea. Si "Friend" s-a plans in trecut de lucrul acesta si "Robert." acum.
Sunt convins ca m-ai inteles, nu si ca ma crezi, insa!

Minerva, draga, sa stam si sa judecam cinstit, daca vorbele mele sunt doar politicoase si nu reale, atunci cum mai putem pretinde ca ceilalti sa creada ca nu ai niciun amestec in toata povestea asta? Tu stii bine ca am spus adevarul in ceea ce te priveste. De ce te indoiesti ca nu si in privinta mea?

Iulian a stiut de ceva timp in urma ca urmeaza sa-mi inchid contul. Nu stia cand dar il anuntasem ca urmeaza curand. As fi plecat saptamana care vine, cam asta era intentia, dar am ales sa plec dupa seara aceea impreuna de la cafenea. Asa i-am dat eu insemnatate aparte, personal, ca fiind ultima seara petrecuta aici. Pana la urma, ca am plecat acum doua zile sau ca plecam peste alte doua, are asta vreo importanta?
Am multa treaba, credeti-ma! Diana habar nu avea ca urmeaza sa plec si nu are nicio legatura cu neintelegerile iscate la un moment dat intre noi. Nu e vina ei ca am iesit! Poate ca e vina mea ca a iesit ea, dar asta ar insemna sa arunc iar indoiala peste vorbele noastre. Luati-le, va rog, asa cum sunt spuse -in ceea ce ma priveste lucrurile sunt de neschimbat- si sa stiti ca din punctul meu de vedere nu exista niciun conflict intre mine si Diana! A fost, dar s-a lamurit! Na, am spus-o si pe asta!

Nu ma ispititi cu contul acesta. Mi-a tinut de urat in perioadele de singuratate, cand mintea mi-a fost in felul acesta tot timpul ocupata. Dar am nevoie de minte acum spre a-mi rezolva propriile probleme. Nu le mai pot amana!

Acum, daca o s-o tineti una si buna cu contul asta ca sa ramana deschis si sa nu-l inchid, poate ca o voi face pentru voi. Numai ca in cazul acesta ma vad fortat sa renunt definitiv la internet. Adica sa inchid usa de la intrare, daca pe asta am lasat-o deschisa! Nu ma siliti, va rog, la asta.
Gordius, acum citesc ce spui tu!