continuare...
Mi-am dat seama in acea zi ca pe masura ce il cunosc mai bine,ma fascineaza mai mult,pentru ca am uitat sa precizez ca singura speranta de care ma agatam la inceput si anume ca el sa nu fie pe cat de frumos pe atat de destept...mi-a fost spulberata:era destept,dezghetat,cu simtul umorului,galant,amuzant(nu am avut nici o scapare).Continua sa ma surprinda...imi placea cum gandea si imi placea ca este sincer(cel putin asa credeam pe atunci).Am plecat de la acea intalnire impacata oarecum cu gandul ca e timpul sa-l uit si nu aveam resetimente...dar a doua zi m-a sunat sa iesim din nou(ca amici).Ne-am distrat...m-a invitat seara in club.Eu l-am rugat sa nu fie prea amical cu mine caci colega invidioasa atat astepta...in 5 minute prietenul meu ar fi aflat totul.M-a ascultat si mai mult decat atat,toata seara s-a multumit doar sa se uite la mine cum dansez si sa faca 3-4 remarci;m-a deranjat pentru ca ma steptam la alta atitudine..dar el se comporta ca si cum in ultimle zile nu se intamplase nimic,ca si cum toate cele petrecute nu avusesera nici un efect asupra lui.Singurul lucru care m-a facut sa cred ca totusi il interesez a fost faptul ca in momentul in care un tip care dorea sa-mi afle numarul de telefonsi devenise mai insistent,El a venit din partea opusa a clubului si i-a spus tipului respectiv sa-mi dea pace.Dezamagita,totusi, am chemat un taxi si am plecat acasa.Eram zapacita,nu stiam ce sa fac,ce sa simt,ce sa cred...
A doua zi am vorbit la telefon cu prietenul meu si i-am marturisit ca imi place un alt baiat.Nu puteam sa-i ascund asta,nu putemm sa-l tradez mai mult decat o facusem deja.Ma gandeam ca asta o sa puna capac relatiei(nu stiam daca asta imi doresc)...dar prietenul meu,o persoana deosebita, m-a intrebat daca il mai iubesc; raspunsul meu fiind afirmativ a decis sa ne acorde o a doua sansa.Mi-a spus ca ma iubeste si mai mult ca inainte,ca putine persoane ar fi avut curajul sa recunoasca asa ceva...si ca sunt admirabila.Nu-mi venea sa cred ce aud;trebuia sa ma deteste..poate eu asa as fi facut daca era invers.A hotarat sa se intoarca acasa in cateva zile iar eu am hotarat sa evit cat mai mult sa-l intalnesc pe El...vroiam sa fiu fericita!
Intr-o seara am iesit la plimbare cu o prietena cu care nu mai vorbisem de 5 ani;care nu mai stia nimic despre mine,nu ma mai cunostea suficient de mult sa-si dea seama prin ce trec eu.Plimbandu-ne l-am vazut pe El iesind dintr-o masina;am inceput iar sa tremur...incercam sa trec mai departe ,sa-l salut si atat...credeam ca a iesit din masina sa mearga undeva anume!
I-am facut din mana si incercam sa raman calma in timp ce ma departam...dar cand eram sigura ca ce a fost mai greu a trecut ...ma intreaba de ce ma grabesc;nu-mi dadusem seama ca el m-a vazut inainte sa-l vad eu si a coborat special sa vorbeasca cu mine.M-am oprit...dar inima mea parca o luase la fuga in locul meu.Am vorbit lucruri banale,ca doi amici...si am plecat.Stiam ca totul este trecut,eram convinsa ca el a si uitat totul si ma priveste doar amical.Ce m-a surprins a fost ca prietena mea,deloc curioasa de obicei,m-a intrebat de unde il cunosc.Am incercat sa par indiferenta...dar ea ma surprinde si mai mult cu o alta intrebare:"te place,nu-i asa?si tu il placi!"Am ramas fara cuvinte...am putut spune doar:"de ce spui asta?".Iar ea imi raspunde simplu:"am vazut cum te privea...si cum il priveai,atat!am dreptate nu-i asa?".....Si avea!
Prietenul meu s-a intors acasa am fost o perioada fericiti pentru ca peste o luna sa ne despartim.Desi amandoi vroiam sa trecem peste ce se intamplase nu am reusit.
M-am angajat din nou la primul meu loc de munca!Am inceput sa-l vad iar pe El....si mi-am pus in gand sa fac orice pentru a fi cu el.Era sansa mea!Dar el avea prietena si parea sa tina la ea.Si totusi...de cand m-am angajat a inceput sa vina iar pe acolo...trecea de 2-3 ori pe zi,statea 5 minute si pleca...asa fara nici un motiv.I-am aratat ca inca ma atrage...El imi dadea sperante dar nu mai era ca inainte...nu mai parea sincer.In momentul acesta facea un gest care sa ma faca sa cred ca inca ma place...imi facea complimente,ma intreba tot timpul de ce refuz toti baietii care se apropie de mine...parea interesat de ce mi se intampla....iar in momentul urmator era total indiferent.
intr-o zi m-am hotarat sa vorbesc cu el sperand ca va fi la fel de sincer cum fusese cu ceva timp in urma.Am fost foarte dezamagita de felul in care a pus problema:s-a gandit ca ar fi bine intai sa vedem daca ne potrivim la pat...si apoi ...vom trai si vom vedea.Ma jignise din nou si de data aceasta nu aveam de gand sa mai trec cu vederea.Am spus clar ca nu sunt genul acesta de fata...sa-si ia gandul.
O luna nu am mai vorbit cu el,doar il salutam...si atunci evitam sa-l privesc..speram sa-si dea seama ca si-a facut o parere gresita despre mine.Dar a aparut o alta fata....frumoasa,indrazneata care sa-i ofere si care probabil i-a si oferit ce isi dorea...M-am imprietenit cu ea si imi povestea aproape totul.Se purta cu ea asa cum se purtase si cu mine:galant,atent...fermecator.Au iesit in oras....dar nimic ...o relatie nu aveau, desi ea nu avea prieten.Eu continuam sa-l tratez cu indiferenta...desi el cauta tot felul de pretexte petru a vorbi cu mine.Nu ntelegeam de ce nu vrea sa fie cu mine,chiar si fara sa tina la mine(nu ca mi-as fi dorit asta,dar pe toate fetele cu care fusese de cand l-am cunoscut,nu dadea doi bani...si lasad modestia la o parte le eram superioara...)
Dupa o luna mi-a trecut supararea,ma obisnuisem cu ideea....il tratam la fel ca pe toti ceilalti:amical.Dar el a inceput iar sa ma ia in brate,sa-mi faca complimente...s-a oferit sa ma conduca acasa.Mi-am dat seama ca incearca sa se joace cu mintea mea si am hotarat sa inversez rolurile.Asadar intr-o seara cad m-a condus acasa si,inainte sa cobor(aveam obiceiul propus de el..de a ne saruta pe obraz); m-am hotarat ca de aceasta data sa nu-l sarut doar pe obraz.Imi era teama ca ma va respinge sau mai rau ca nu-i va placea...dar nu ma puteam abtine;si totusi in ultimul moment m-am razgandit...dar fara sa vreau am nimerit in coltul gurii...in urmatoarea secunda deja ne sarutam...a reactionat foarte bine....Am crezut ca se va termina foarte repede desi nu-mi doream acest lucru...a fost un sentiment sublim...nici la acest capitol nu aveam ce sa-i reprosez.Eu incercam sa inchei pentru a nu fi pusa in situatia de a incheia El.Dar nu ma lasa....sarutul a durat in jur de 20 minute.Au fost 20 minute in care am fost sigura ca ma place....a fost atat de senzual si ma saruta ca si cum atunci ar fi fost ultima oara si ar fi vrut sa profite la maxim...si a fost intr-adevar.Eu deja nu mai eram prezenta..eram undeva printre nori...il doream mai mult ca niciodata.iar el ma privea cu atata dragoste.....nu-mi vine sa cred ca a mintit tot timpul si m-a facut sa sper ca simte ceva pentru mine.peste cateva zile in care nu a dat nici un semn, am vorbit cu el hoatarata fiind sa-l fac sa ma dezamageasca sa-l pot uita;l-am intrebat ce a insemnat acel sarut pentru el,daca i-a placut(iar el mi-a spus ca nu dura 20 min daca nu-i placea..)....si imi da lovitura de gratie:"nu ma pot arunca asa intr-o relatie serioasa!trebuie sa ma gandesc bine!".Stiam foarte bine ce inseamna acest lucru....asa ca inca o data am renuntat la ideea de a fi cu El.
Am mai petrecut doua seri in club impreuna...seri in care mi-a spus ca i-a fost dor de mine,ca-l innebunesc cand dansez(nu-i genul lui sa vorbeasca mult si prost...e foarte sincer...si nu exagereaza niciodata cu laudele).Deja eram obisnuita cu aceasta atitudine...stiam ca urmeaza sa ma aduca apoi iar cu picioaarele pe pamant asa ca m-am decis sa-l innebunesc:am dansat foarte aproape de el..sa imi simta corpul...sa-l fac sa ma doreasca!dansa din ce in ce mai lipit de mine,asa cum nu am permis niciodata vreunui baiat(care sa nu fie prietenul meu) sa se apropie...dar si aceste momente au trecut.
Intre timp ma intelegeam tot mai bine cu ex-ul...atat de bine ca ne-am hotarat sa ne dam o noua sansa.Asadar acum sunt cu cel care a tinut 3 ani la mine si inca mai tine.Si eu il iubesc...dar ceva va ramane mereu in inima mea...o neinplinire...o dorinta...o pasiune....
El, in momentul in care m-a vazut ca m-am impacat cu ex-ul si-a schimbat brusc expresia fetei...a devenit serios si m-a privit toata seara..iar cand a plecat mi-a facut din mana fara sa ma priveasca(iar inainte sa vada ca sunt iar cu ex-ul a venit special sa ma salute. .tocmai in celalalt capat al incaperii,care nu era tocmai mica).
Am ramas totusi cu o intrebare in minte:a simtit ceva vreodata pentru mine?daca da de ce nu a facut nimic?SAU POATE AU FOST DOAR NISTE ILUZII DESARTE CARE INCA NU-MI DAU PACE?poate ca o sa aflu raspunsul de la voi.