05 Noiembrie, 2025, 10:14:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iluzii desarte  (Citit de 96708 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Decembrie, 2005, 01:15:05 p.m.
Răspuns #15

ONLY DESIRE

De ce spun ca invata voi ceva daca as sti ce a simtit pentru mine?voi invata pe viitor sa nu-mi mai fac iluzii,sa-mi dau seama cand cineva e sincer pentru ca asta a fost problema mea:nu am stiut sa-i interpretez gesturile pentru ca apoi sa stiu ce fel trebuie sa ma comport eu.am preferat sa fiu reticenta fata de El la inceput,sa nu-i arat ce simt din respect pentru prietenul meu ....apoi cand eram singura, situatia s-a schimbat:asa cum am mai spus ii aratam cu orice ocazie ca nu-mi e indiferent,ba chiar mai mult am si avut o discutie in care am recunoscut ca il plac dar ca nu sunt genul de fata careia ii plac aventurile(si acestea era adevarul....nu imi plac....mi-a trecut prin cap sa incerc si asa ceva,dar nu pot;nu concep ideea de a avea relatii sexuale cu cineva care nu are sentimente mai profunde pentru mine,care sa ma respecte) iar la o alta discutie cand l-am intrebat cum ma vede el pe mine si mi-a raspuns"cu ochi buni" i-am spus clar sa nu se joace cu sentimentele mele caci timpul il va face sa regrete(spunandu-i ca se joaca cu sentimentele mele nu i-am aratat oare ca sunt vulnerabila in fata lui?)
deci aceasta vulnerabilitate de care amintiti intr-adevar am incercat sa o ascund...dar la inceput,pentru a nu face rau celorlanti si in special celui care ma iubea sincer si cand inca eram convinsa ca o sa-mi treaca!atunci cand a fost vorba doar de mine,nu mai erau alte persoane implicate nu am mai facut nimic sa o ascund....aproape toti cei din jur si-au dat seama ca simt ceva pentru El iar eu nu am negat niciodata....nu-mi mai pasa daca tipul ar fi putut fi atat de imatur incat sa incerce sa profite de sentimentele mele(ajunsesem sa cred ca o sa-mi dau seama daca se intampla acest lucru)....pentru ca stiam ca o sa pot trece mai departe!si asa cum mai spus aproape ca am trecut...mai sunt cateva lucruri de lamurit totusi;pentru mine cel putin......  :-*
« Ultima Modificare: 30 Decembrie, 2005, 02:19:52 p.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Decembrie, 2005, 02:58:43 p.m.
Răspuns #16

ONLY DESIRE

Asa cum am promis am revenit cu noi relatari...........saptamana trecuta,cand imi incepeam povestea...eram foarte linistita,impacata cu mine!Credeam ca e inceputul uitarii!
Aseara insa am dscoperit ca nu era asa!Nu l-am uitat inca si probabil nici n-o voi face prea curand!
ne-am intalnit intamplator intr-un club;eu eram cu prietenul,El cu prietena!Am fost surprinsa sa-l vad(dupa 3 saptamani) si cred ca si el a fost!In momentul in care l-am vazut intrand am incetat sa mai respir!A trecut pe langa mine fara sa ma priveasca macar(probabil ca nu m-a vazut-era foarte aglomerat) si crezand pe moment ca doreste sa ma evite nici eu nu am facut nimic sa-i atrag atentia!....Dupa putin timp a trecut din nou pe langa mine,dar de aceasta data m-a luat de mana si m-a intrebat zambind ce fac!I-am zambit si eu si i-am spus bine....abia dupa ce i-am raspuns m-a privit in ochi...si a plecat!A stat in locuri din care ma putea vedea cu usurinta si il puteam vedea la randul meu....m-a privit pana in momentul in care prietenul meu m-a sarutat!Cand m-am uitat in locul in care era pentru a-i vedea reactia....disparuse!Si  nu l-am mai vazut toata seara!
Nu l-am uitat!
« Ultima Modificare: 30 Decembrie, 2005, 02:21:44 p.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Decembrie, 2005, 04:14:10 p.m.
Răspuns #17

desdemona

am citit aceste randuri si m-am regasit in ele...foarte mult.Poate cand veti vrea am sa o spun,pana atunci as vrea sa-ti spuna draga only ca te inteleg foarte bine,stiu prin ce treci...si incertitudinea asta te omoara.Ar fi trebuit cu timpul sa il uiti..asta ar fi aratat ca este doar o atractie...dar uite ca nu este asa.In legatura cu intrebarea ta..daca au fost iluzii desarte,as vrea sa cred ca nu este asa..el ti-a aratat ca este interesat de tine,ca il sapa o gelozie,s-au cel putin impresia asta mie mi-a lasat-o.Este un tip orgolios,si caruia ii place sa stie ca poate avea orice,cand nu este asa ii starneste curiozitatea si o dorinta mai mare de a poseda acel lucru..acea persoana..Ce ai de gand sa faci in continuare?astept cu nerabdare raspunsul :-*
« Ultima Modificare: 18 Decembrie, 2005, 04:19:06 p.m. de Desdemona_des »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Decembrie, 2005, 11:30:27 p.m.
Răspuns #18

ONLY DESIRE

Draga desdemona ma bucur ca am gasit pe cineva intr-o situatie asemanatoare(imi pare rau ca treci prin asta dar bine ca ne-am gasit aici si poate ne ajutam reciproc).Tu ai citit toata povestea mea?mi-ar placea sa-ti cunosc si eu povestea ca sa stabilim o legatura mai puternica.poate reusim amandoua sa tecem peste asta! :-*astept raspunsul tau

19 Decembrie, 2005, 03:47:28 p.m.
Răspuns #19

desdemona

astept raspunsul tau :-*
« Ultima Modificare: 27 Iunie, 2006, 10:05:04 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Decembrie, 2005, 04:58:00 p.m.
Răspuns #20

ONLY DESIRE

Intr-adevar povestea ta se aseamana foarte mult cu a mea.Ma bucur pentru tine c ai reusit sa treci peste si sper sa o pot face si eu intr-o zi.La fel ca tine si eu am decis sa ma despart de persoana care si-ar fi dat viata pentru mine si pe care de altfel si eu o iubeam...si pentru cine?pentru El...pentru ca nu vroiam sa ne stea nimic in cale!Insa eu nu sunt convinsa ca am avut norocul tau,si anume de a-mi fi impartasite sentimentele!Nu l-am putut avea...tot ce mi-a ramas de la El sunt amintirea unor clipe fericite si un sarut pe care-l nu-l voi uita niciodata,un sarut care a spus mai mult decat avea sa-mi spuna el vreodata...Stiu ca acum e prea tarziu,ca nu mai pot face nimic pentru NOI si incerc sa ma bucur pe cat posibil de clipele petrecute cu prietenul meu.....dar nu stiu de ce,am o presimtire...ca povestea noastra nu s-a incheiat si ca e departe de a se incheia (nu-mi doresc asta...dar asta simt si o spun cu toata sinceritatea).Am sentimentul ca El nu va iesi din viata mea prea curand si ca mai mult decat atat,Noi vom fi impreuna intr-o zi.Nu am mai simtit asa ceva niciodata(desi am iubit mult si am suferit la fel de mult)  si nici nu ma bazez pe asta......vreau doar sa-l uit!
draga desdemona mi-ar place sa vorbim mai mult despre povestea ta .....poate imi dai adresa ta de e-mail sau ti-o dau eu pe a mea!
Astept nerabdatoare raspunsul tau! :-*

23 Decembrie, 2005, 02:08:33 a.m.
Răspuns #21

ONLY DESIRE

Mai mult ca niciodata sper ca Mos Craciun sa nu ma uite anul acesta!Imi doresc un singur lucru:sa-mi regasesc starea de echilibru, sa-L uit si sa o pot lua de la capat!De ce oare imi este atat de greu?Parca o parte a fiintei mele se incapataneza sa nu ma lase sa-l uit!E ciudat sa lupt cu mine ,dar simt ca asta mi se intampla in acest moment!

23 Decembrie, 2005, 09:00:44 p.m.
Răspuns #22

desdemona

acum asta imi doresc de la Mosu...starea mea de echilibru...de liniste...de stabilitate.Sa se termine zbuciumul.Stiu foarte bine cum e sa lupti cu tine..ne asemanam mai mult decat credeam.tot ce trebuie sa facem e sa nu ne pierdem speranta...
De ce iti este atat de greu?Poate pt ca il iubesti..

23 Decembrie, 2005, 11:19:16 p.m.
Răspuns #23

ONLY DESIRE

Imi e teama sa rostesc aceste cuvinte cand vine vorba de El.Imi e teama ca pot deveni realitate....chiar daca poate undeva in subconstient stiu ca asta simt....prefer sa nu ma pronunt!Poate ca e vorba de acea "aparare" despre care vorbea iulian.Nu mai vreau sa sufar...vreau sa-L privesc in ochi si sa nu simt nimic,absolut nimic...vreau sa-mi neg sentimentele pe care le am pentru el,ba chiar mai mult sa le anulez....Dar NU POT....cel putin nu inca! :(

31 Decembrie, 2005, 04:34:46 p.m.
Răspuns #24

ONLY DESIRE

Iata-ma la sfarsitul anului si la sfarsitul acestei povesti:mai matura,mai trista,mai nefericita poate!Sper ca anul ce e pe punctul de a incepe imi va readuce linistea si ca voi reusi sa inchei acest capitol:El.Imi doresc sa fie fericit,sa-si gaseasca jumatatea si sa se regaseasca pe el insusi;iar daca...daca...simte ceva pentru mine,ii doresc sa ma uite caci povestea noastra s-a sfarsit!
Cu lacrimi in ochi scriu finalul povestii mele si va multumesc celor care ati avut rabdarea sa o cititi si chiar mai mult celor care mi-au dat sfaturi.
Sper ca nu a fost o poveste banala si ca v-a captat interesul!

31 Decembrie, 2005, 04:42:30 p.m.
Răspuns #25

viulian

Administrator
Da, a fost interesanta (pentru mine, cel putin) :)

Imi pare rau ca nu s-a terminat cu bine, ca a fost multa suferinta, da' ... asta e. Poate n-a fost sa fie. Nu inca, cel putin, nu cu el poate. Vezi tu :)

31 Decembrie, 2005, 04:47:53 p.m.
Răspuns #26

ONLY DESIRE

Multam' Iulian!Esti o persoana deosebita si ma bucura faptul ca povestea mea ti s-a parut interesanta! ;)

06 Ianuarie, 2006, 11:24:34 a.m.
Răspuns #27

desdemona

DA-povestea ta a fost interesanta,foarte..si stii ca mi-a captat interesul,asa cum a facut-o si firea ta.
Iata! acum este un nou an..un nou inceput...acum al cui inceput este?

06 Ianuarie, 2006, 01:54:24 p.m.
Răspuns #28

ONLY DESIRE

Ma bucur draga Desire ca povestea mea ti-a captat interesul si cu atat mai mult ca si firea mea a facut-o.
As vrea sa-ti raspund la intrebare,dar nu as fi cinstita daca as face-o acum....pentru ca pe El nu l-am mai vazut de mult,si nu as obiectiva.Dar sper ca in nici intr-un caz acest inceput de an nu mi-a adus un nou inceput al unei povesti....cu El,sau cu amintrea lui mai bine spus.
Dar dupa ce il voi revedea prima oara cu siguranta voi sti sa-ti raspund la intrebare.Si inca o data iti multumesc ca-mi esti alaturi! :-*
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2006, 04:38:49 a.m. de only u »

06 Ianuarie, 2006, 07:37:47 p.m.
Răspuns #29

Lady Allia

Draga mea...eu am citit si am recitit de zeci de ori povestea ta...m-a intristat, dar m-a si bucurat. M-a intristat pentru ca suferi foarte mult si ai suferit si m-a bucurat pentru ca ai aratat puterea ta de caracter...faptul ca esti o femeie puternica si buna...ca ai un suflet cald si plin de iubire. Pastreaz-o draga mea...si nu te grabi sa o daruiesti decat atunci cand vei simti ca cel care o primeste stie iubi la fel de frumos si stie sa primeasca iubirea iubind.
Nu stiu ce sa iti spun...mi-e teama sa nu gresesc , dar ia-o ca si o opinie, nu ca si un sfat...singurul sfat pe care trebuie sa il asculti este cel pe care ti-l da sufletul tau...ceea ce simte el mereu va fi bine.
Eu personal cred ca ceea ce este intre tine si prietenul tau nu este corect sa mai continuie...nu cred ca intre voi sunt acele sentimente frumoase care dau aripi, care iti umple sufletul de bucurie si care te face sa te comporti ca un copil numai la gandul ca va veni de la servici si va zice : "iubiii sunt acasa"...:). Daca fiorul acesta lipseste si clipele trec doar intr-o directie...nu este bine...nu este corect nici fata de tine nici fata de el. Poate cel mai bine ar fi sa va indreptati fiecare pe drumul lui...macar sa ramaneti cu amintirile frumoase...sa nu ajungeti intr-o zi ca departarea si raceala din lipsa de sentimente adevarate sa va cuprinda si sa va departati asemeni unor straini.
In timp si relatiile in care exista foarte multa iubire se erodeaza....certuri, lipsuri, probleme, copii...iar o relatie care nu are nici macar un fundament solid in iubire...nu are nici cea mai mica sansa sa reziste in timp fara sa ucida tot ce ai mai bun in suflet...cu timpul te ucide si pe tine..incet, incet.
In ceea ce-l priveste pe acest barbat...nu stiu ce sa spun...probabil te-a placut si probabil a simtit ceva pentru tine, dar categoric nu atat de mult incat sa si ramana. Mai mult ca si sigur  nu a fost pregatit pentru o relatie pentru care ar fi trebuit sa lupte din tot sufletul..tu aveai pe cineva, el nu putea accepta situatia, dar nu putea nici sa astepte ca tu sa te decizi...a fost o situatie dificila as spune eu...destul de dificila.
Poate cine stie insa...? Viata ne rezerva destule surprize...! Poate in timp isi va da seama de ceea ce simte si se va intoarce sa "sparga" zidul pe care l-ai ridicat tu in fata lui...si se va intoarce ca sa arate ce are de daruit si ca sa ramana. Poate viata va va scoate din nou unul in fata celuilalt si veti avea puterea sa discutati despre ceea ce a fost si ceea ce ar putea fi. Viata este destul de plina de intortocheli si niciodata nu stii ce te poate astepta...eu am o vorba...zambeste mereu vietii...niciodata nu stii cine se poate indragosti de zambetul tau pentru ca niciodata nu stii de unde sare iepurele...asa ca...niciodata sa nu spui niciodata! :)
Va ramane multa vreme in sufletul tau....sentimentele frumoase nu dispar usor...dureaza...uneori devin adevarate cosmare...nu putem face nimic din cauza lor...nu putem sa ne regasim, nu putem sa inaintam...doar stam si suferim in propria carapace....fara sa simtim viata...fara sa ne lasam usa sufletului intredeschisa....de parca nu am vrea nici macar sa fim gasiti si salvati.
Dar..., poate in timp vei gasi calea sa te intorci la tine ca si cand te-ai intoarce la un prieten vechi...te vei recunoaste si te vei regasi...iti vei gasi calea catre sufletul tau si vei da sansa unei persoane care sa te vada asa cum esti tu...sa te aprecieze si sa te iubeasca intr-atat incat sa vezi ca iubirea adevarata poate sterge orice urma...orice amintire...ramane numai frumusetea si caldura vietii.
Intr-un cuvant...mereu in viata ceea ce nu te poate ucide...te face mai puternic!...Eu iti doresc insa sa fii puternica fara sa mai simti vreodata durerea pe care iubirea o poate lasa in urma...iti doresc sa iti dea D-zeu puterea de a-ti asculta sufletul si de a merge mereu in directia pe care ti-o indica el..., iar la capatul directiei mereu sa fie un inger care numai printr-un zambet sa te faca fericita si sa stii ca esti cea mai iubita femeie...asta iti doresc eu!