06 Noiembrie, 2025, 01:46:11 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iluzii desarte  (Citit de 96770 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Ianuarie, 2006, 04:05:56 a.m.
Răspuns #30

ONLY DESIRE

Iti multumesc draga mea Allia ca esti alaturi de mine si apreciez sfaturile pe care mi le dai!Le multumesc tuturor celor care mi-au citit povestea si care m-au sprijit cu sfaturi si pareri!Nu aveti idee cat conteaza pentru mine parerea voastra!Ma ajuta mult...si sper ca in final cu ajutorul vostru sa trec si peste asta!E un fel de terapie pentru mine...
Revenind la ce spuneai tu draga Allia,iti multumesc ca ma consideri o femeie puternica...puternica poate ca sunt,dar femeie...nu prea.In primul rand am doar 20 de ani'iar in al doilea cred ca tocmai situatia in care ma aflu ma face sa raman o adolescenta inca....o adolescenta care viseaza ca intr-o zi baiatul mult dorit o va iubi!Nu reusesc sa il uit...sa-mi controlez sentimentele!Ar trebui sa pun punct si sa spun "o.k....baiatul nu ma place,asta e...viata continua"..asa ar face o femeie.Dar eu nu pot....E de ajuns sa il vad o data si orice urma de vointa imi dispare.Astazi de exemplu l-am vazut cu ajutorul unei camere web(el nu stie ca l-am vazut) si mi-au dat lacrimile!Am inceput sa plang ca o toanta!Nu inteleg de ce.....ma doare probabil ca nu a fost sa fie!
In ceea ce priveste destinul,posibilitatea ca soarta sa ne aduca din nou fata in fata..iti dau mare dreptate. Exact acest lucru nu-mi da pace:senzatia ca nu s-a terminat,ca povestea noastra va continua si ca viata ne va pune din nou fata in fata!E chiar ilar...dar asta presimt...ca lucrurile nu vor ramane asa!
Prietenul meu.....!Prietenul meu e o persoana foarte speciala,acea persoana de care vorbesti si tu...care ma face sa ma simt cea mai iubita femeie din lume,care imi pune lumea la picioare si care nu ar ezita nici o secunda sa-si dea viata pentru mine.A dovedit cat de mult ma iubeste cand a hotarat sa ramana cu mine dupa ce i-am marturisit ca-mi place de El.
Stiu ca nu e corect fata de el...dar am ajuns sa cred ca asa e mai bine si pentru el:doar sa-i fiu alaturi!Nu ar suporta sa ma piarda..singurul lucru care l-ar face sa renunte la mine ar fi sa il insel(sa ma culc cu un alt barbat)...iar eu nu am sa fac asta,pentru ca nu merita.
Il iubesc mult,nu as suporta sa-l vad suferind,ma atrage si il doresc...nu e un cosmar sa-i fiu alaturi zi de zi!Stie sa ma faca fericita...atat timp cat nu-l vad pe El!Pentru El simt altceva.....e ceva foarte puternic...mai puternic decat mine,ma stapaneste...e o slabiciune!Nu pot sa-l uit...nu pot sa-l urasc....Stiu ca timpul vindeca totul,dar prezentul nu conteaza?Nu conteaza ca noaptea nu mai am somn din cauza Lui si ca am uitat sa mai zambesc(singurul care ma mai poate face sa zambesc e prietenul meu).Am devenit o leguma...o persoana care nu doreste decat sa uite!
De ce nu am facut mai multe pentru a fi cu El?Din teama.....mi-a fost frica sa nu ma raneasca...ca nu cumva sa ma insel in privinta sentimentelor lui pentru mine....ca nu cumva El sa nu simta nimic pentru mine!Am gresit,oare?Nu voi sti niciodata....acum stiu doar ca,asa cum spuneai si tu Allia,ca sentimentele lui...daca ar fi existat,nu au fost destul de puternice...asa ca la ce bun sa fi fost mai putin rigida fata de  El?
In prezent nu pot decat sa astept ziua cand voi uita si astept in continuare sfaturile si parerile voastre!Ma vor ajuta mult......
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2006, 04:37:56 a.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Ianuarie, 2006, 04:48:52 a.m.
Răspuns #31

ONLY DESIRE

Draga Des...iti eram datoare cu un raspuns la intrebarea ta!L-am vazut...pentru putin timp...si reactia mea a fost una cat se poate de surprinzatoare:mi-au dat lacrimile! Era atat de trist...nu e fericit!De ce nu e?As fi si eu poate!Are totul:cariera,bani,o familie care il iubeste,prieteni....dragostea ii lipseste....Ma doare sa-l vad trist...si mai ales sa stiu ca nu eu sunt motivul tristetii lui!Ma doare sa stiu ca l-as fi putut iubi asa cum atat de mult isi doreste si ca l-as fi putut face fericit!Ma doare ca soarta nu mi l-a scos mai devreme in cale....
Si ca sa iti raspund la intrebare....acest nou inceput de an mi-a adus un nou inceput alaturi de prietenul meu....
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2006, 05:38:22 p.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Ianuarie, 2006, 02:35:03 p.m.
Răspuns #32

ONLY DESIRE

La multi ani,dragul meu!Nu-ti voi spune personal, dar iti doresc tot  binele din lume si sa fii iubit(macar atat cat te iubesc eu)...Nu mai fi trist ca ai pierdut apusul caci lacrimile te vor impiedica sa vezi rasaritul....Fii fericit si ajuta-ma si pe mine sa fiu....la multi ani inca o data!

completare:
Aceste cuvinte le scriam ieri dupa-amiaza....seara avea sa-mi aduca o surpriza:as fi avut ocazia sa-i spun Lui aceste cuvinte !dar nu am facut-o!De ce?
pentru ca nu ne-am spus nimic...nici macar"buna"!Cand am ajuns in club cu prietenul meu,El era acolo:m-a privit de cand am intrat pana cand am ajuns la masa prietenilor nostri!Nu era singur,era cu Ea..prietena lui (si spunea ca e doar o amica...ca nu sunt impreuna).Am mers intr-un loc de unde il puteam vedea si ma putea vedea!S-a uitat un timp la mine...si El si prietenii lui,apoi El si....prietena lui!Nu reusesc sa-l inteleg,ce poate fi in mintea lui?Prietena lui a stat numai cu ochii pe mine si El la fel cand nu-l vedea ea!la un moment dat si El si prietena lui au disparut...stateau dupa un pupitru de unde el nu ma mai putea vedea.mai venea din cand in cand sa danseze cu sora lui si ma privea peste umarul ei!Apoi a inceput sa se plimbe prin club....nu i-am dat ocazia sa ma salute,si nici el nu a facut-o:a salutat-o pe prietena mea care era la 5 m de mine si pe mine nu(ce-i drept era si prietenul meu langa mine,dar si cu el se saluta deci n-ar fi fost o problema).
Tot timpul vorbeste cu cei din jurul lui despre mine:prieteni,colegi,rude...nu stiu ce le poate zice....."o vezi pe tipa de acolo?e moarta dupa mine!dar eu nici nu o bagam in seama!" (numai la gandul ca le spune asta innebunesc...nu pot sa cred ca e atat de josnic).E foarte ciudat:prietena lui sta numai cu ochii pe mine si asemenea lui atunci cand e cu cineva vorbeste numai despre mine (nu e doar paraerea mea..au observat si altii asta:e usor sa-ti dai seama cand cineva vorbeste despre tine,iar ei nu se sinchisesc sa ascunda asta).Si apoi faptul ca l-a luat din locul in care staea si l-a ascuns dupa pupitru mi se pare ciudat;chiar de ar fi facut asta sa nu il mai pot pot vedea...de ce?...ce pericol as reprezenta eu daca l-as privi atat timp cat El i-a spus ca nu m-a bagat in seama si ca eu am vrut sa fiu cu el?
O tinea in brate,o saruta...si dansa cu ea cum a dansat cu mine(si cum nu a mai dansat cu nimeni pana acum)...am crezut ca o sa innebunesc de furie si de gelozie!Ma doare...ca este Ea si nu sunt Eu!
Am uitat sa precizez un lucru: ca nu i-am trimis nici macar un mesaj sa-i spun "la multi ani".In schimb i-am trimis prietenului lui,pe care nici macar nu il chema Ionut(intelesesem gresit) si cu care fusesem mai putin apropiata decat cu el...Nu stiu daca el a aflat faptul ca i-am trimis prietenului lui mesaj...si lui nu!
« Ultima Modificare: 09 Ianuarie, 2006, 03:10:32 p.m. de only u »

09 Ianuarie, 2006, 02:47:28 p.m.
Răspuns #33

desdemona

Poate ziceau ce "Tare e tipa aia" si prietena lui simtindu-se amenintata de tine l-a luat de acolo sa nu te mai vada ca simtea cum te priveste pe furis.Ar fi o idee nu?
acum am vrut doar sa te binedispun un pic,sper sa fi reusit macar pt un zambet.
Idee este urmatoarea nu ii esti indiferenta,iar prietena lui,sau ma rog amica,sigur se simte amenintata de tine...si asta da de gandit,trebuie sa aiba un motiv bine intemeiat pt acest lucru.
Iar tu,ar trebuie sa nu te mai framanti,pt ca frumosul tau suflet are de suferit,si este pacat..
De ce unii barbati sunt atat de orbi?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Ianuarie, 2006, 03:00:26 p.m.
Răspuns #34

desdemona

hai spune aici supararea dupa ce raspunzi la ce am scris mai sus :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Ianuarie, 2006, 03:08:01 p.m.
Răspuns #35

ONLY DESIRE

Nu stiu de ce dar de fiecare data reusesti sa-mi ridici moralul....Nu stiu de ce ma framant atat pentru cineva care nu da doi bani pe mine...Dar asta e,nu pot sa-mi gasesc alinarea decat scriind aici,e singurul lucru care mi-a mai ramas...Toate prietenele mele ma judeca si imi spun doar:"nu merita!uita-l!meriti ceva mai bun!....nu ti-a trecut inca?"...cred ele ca nu stiu eu oare aceste lucruri?le stiu....dar ce folos?Vorbind despre asta ma simt mai bine...pentru ca sunt foarte confuza si poate ca parerea voastra m-ar mai lumina putin!....in ultimul timp nu am stiut decat sa-mi plang de mila si sa fiu furioasa pe mine insumi ca ma port ca un copil rasfatat!dar nu pot sa ma abtin...nu pot sa  nu sufar cand vad ca alta fata are parte de saruturile lui,de imbratisarile lui....nu pot sa ma intreb de ce ea si nu eu!cand inchid ochii il vad cum danseaza cu ea...asa cum numai cu mine a dansat!...poate crezi draga des ca sunt un caz pierdut!poate ca sunt...dar sunt sincera,macar cu mine si cu voi care nu ma judecati si ma sprijiniti!

09 Ianuarie, 2006, 03:48:07 p.m.
Răspuns #36

desdemona

caz pierdut??!! nici vorba !!! toate au un sfarsit..iar lucrurile nu s-au terminat..din pacate sau din fericire.tu ce alegi?

09 Ianuarie, 2006, 03:56:20 p.m.
Răspuns #37

ONLY DESIRE

Tind sa cred ca din pacate! cred ca e o poveste in care am ramas singura...sunt un caz pierdut pentru ca pentru prima oara in viata ma simt neputincioasa....orice urma de vointa imi dispare atunci cand il vad...

09 Ianuarie, 2006, 04:06:33 p.m.
Răspuns #38

desdemona

cred ca de asta iubim sa iubim!pt ca ratiunea nu functioneaza si este atat de bine sa simti ca pamantul iti fuge de sub picioare.Dar sa revenim..eu raman la ideea mea.Stiu ca este greu..trebuie atata curaj,si atata sange rece,dar prin vointe se poate..sa vorbesti cu el.Stiu ca e teama de respingere,ca e teama de a nu fi luat in ras...sunt multe temeri,dar daca nu faci ceva,te vei adanci si mai mult in durerea ta.
nu am dreptate?

09 Ianuarie, 2006, 08:02:48 p.m.
Răspuns #39

Lady Allia

Da, Des...ai dreptate,...teama din pacate sa stii ca ne pune foarte multe piedici si, desi stim asta continuam sa o simtim. Insa, am sa iti dau un citat dintr-o carte preferata, el va exprima mai bine ceea ce eu nu pot sa spun la fel de frumos:

"Sa nu ma tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi infrunta frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si, dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce ochiul interior si voi privi in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramane doar eu. - Frank Herbert, Dune - Litania impotriva Fricii, incantatie din ritualul Bene Gesserit "

only_u...din pacate in viata asta suntem urmariti de teama...tot felul de teama: teama de a nu rani o persoana iubita, teama de a nu rani familia, de a nu rani oamenii din jurul nostru. Teama de a nu ne rani pe noi insa,...este cea mai puternica.
Din acest motiv ne creeam lumi imaginare, unde desi in viata de zi cu zi suntem nefericiti, acolo plutim...ne creeam scuturi...scuturi uriase si puternice pe care le ridicam in garda ori de cate ori se apropie cineva de sufletul nostru si...il spulberam sufleteste, iar toate astea le facem pentru ca suntem oameni...iremediabil oameni! Nu inseamna ca suntem rai...inseamna ca am fost tratati cu rautate! Nu inseamna ca am fost tratati cu rautate pentru ca asa meritam ci pentru ca altii asa stiu sa isi manifeste eul propriu...ranind! Nu inseamna insa ca daca ei au fost rai cu noi sunt persoane rele in general!

Si eu cred ca va trebui sa vorbesti cu el...sa il asculti, sa ii dai inca o sansa de a-ti explica ce s-a intamplat atunci in sufletul lui sau, sa ii explici tu ce este in sufletul tau..., altfel nu vei putea continua.
Eu...mereu in viata am spus ceea ce am simtit..recunosc ca a fost greu...ca am suferit enorm, am avut multe esecuri , dar m-am bucurat ca niciodata nu va exista in sufletul meu regretul ca "nu i-am spus ce am simtit". Am preferat sa fiu respinsa si privita ironic, decat sa ajung vreodata in situatia de a nu stii ce s-ar fi putut intampla. As fi ajuns sa imi creez scenarii despre cum ar fi fost, despre ce ar fi fost. Uneori insa, infrangerea fricii este recompensata...prin admiratie, prin iubire, prin faptul ca unele persoane ajung sa te aprecieze si sa te accepte ca prieten in preajma lor, pentru ca ai dat dovada de caracter...

Dar, cum vei putea fi vreodata fericita fara sa stii ce simti acum cu adevarat? Fara sa stii ce simte el acum cu adevarat? Poate nu esti singura in aceasta poveste...poate inca mai exista si el..., iar prietenul tau exista sigur in acest cerc...Nu stiu cum poti fi cu adevarat fericita langa prietenul tau gandindu-te la el...la cel din gandurile si sufletul tau... Eu cred ca te amagesti...si intr-o zi te vei trezi goala de tine si vei cadea intr-un gol imens daca nu iti intorci putin privirea si sprea sufletul tau...spre ceea ce isi doreste el cu adevarat! Trebuie sa stii cu adevarat ce simti..., iara daca stii...fa ce iti dicteaza sufletul...crede-ma ca nu greseste!
Altfel...vei fi prinsa mereu intr-o mreaja care va ajunge veche, iar tu vei bantui trista prin ea...plangand si cazand in tristete ori de cate ori ceva iti va aminti de el...! Vorbeste cu el draga mea..., iar cand o vei face...fa-o tu cu sufletul tau...!
Iar noi...vom fi aici mereu sa te tinem in brate, sa te alintam, sa iti vorbim, sa te ascultam, sa te sprijinim, sa iti sarutam si sa iti iubim sufletul...noi suntem aici oricat de greu sau usor iti va fi...sa nu uiti!

10 Ianuarie, 2006, 12:54:52 a.m.
Răspuns #40

Evangeline

Am citit povestea ta inca de la inceput, dar nu am putut sa raspund la acest topic. De ce? Din frica, am intalnit multe cazuri dar nu mi s-a intamplat niciodata. Ce nu prea inteleg eu in cazuri de genul asta e: ce se intampla cu a-3-a persoana? O indepartam usor sau pleaca cu sufletul distrus :'(
Only u, in primul rand cred ca ar trebui sa analizezi ce simti pentru prietenul tau si apoi pentru baiatul care ti-a frant inima :-\ Ai scris ca il iubesti pe prietenul tau si el la fel, dar imi permit sa-ti spun ca sentimentele pentru prietenul tau nu sunt destul de puternice, nu este acea dragoste pe care tu o cauti de moment ce EL te-a miscat. Am dreptate?Nu vreau sa te influentez in nici un fel...gandeste-te bine...daca inima bate mai tare pentru celelalt baiat decat pentru prietenul tau nu-ti mai continua relatia actuala. Te ranesti enorm, iti faci rau constient :'( Poate acea dragoste pentru prietenul tau a devenit o obisnuita, poate il iubesti pentru ca el nu te-a parasit desi, crede-ma, el simte ca tu nu-l mai vrei, ca te-ai indragostit de altcineva si uite asa va chinuiti sa salvati o relatie care nu stiu daca mai are viitor (asta depinde doar de voi). Si uite incearca sa o iei si pe partea cealalta ;) Sa ne gandim la el, dupa cate ne-ai povestit sufera dupa o iubire pierduta si nu vrea sa accepte alta fata in locul fetei pierdute :( Gandeste-te la asta, daca tu vei avea destula putere incat sa-l faci sa-si marturiseasca sentimentele (pentru ca e clar ca simte ceva pentru tine) ??? Iubirea pe care o ai pentru el e mare, dar in primul rand gandeste-te daca merita. Unii accepta realitatea si nu-si mai plang acea relatie superba (care va fi cea mai minunata din viata lor) si incep sa iubeasca din nou. Altii din pacate nu se mai uita, nu tin cont de sentimentele unei fete care ar face orice numai sa fie fericit. Nu stiu din care categorie face el parte, asta poate vei reusi tu sa descoperi.
Uite, daca inima iti spune ca-l vrea pe el, nu conteaza sacrificiile atunci cauta-l si vorbeste cu el. Vorbeste-i deschis si incearca sa-l faci si pe el sa-ti vorbeasca la fel, insa ai grija cum ii vorbesti sa nu-i oferi sufletul tau pe tava si el sa faca ce vrea de acolo numai sa stea cu tine.
Din respect pentru prietenul tau, pentru tot timpul cat ti-a fost alaturi incearca sa vezi ce vrei. Nu-l mai chinui, nu te mai chinui si ai grija de tine ;)
Eu iti urez multa bafta, nu stiu cat te va ajuta ceea ce-am scris dar sa stii ca sunt aici sa-ti citesc povestea in continuare.

Te pup dulce :-*
Never, never quit!

10 Ianuarie, 2006, 08:03:05 p.m.
Răspuns #41

ONLY DESIRE

Conteaza mult pentru mine ca in cele din urma te-ai decis sa imi spui parerea ta vis-a-vis de aceasta poveste!Ca si tine nici eu nu credeam ca poti iubi doua persoane in acelasi timp,asa cum nu credeam nici in dragoste la prima vedere.....si totusi mi s-au intamplat!E trist ca a trebuit sa le traiesc eu pentru a crede...dar asta e,nu am avut de ales!
Ai dreptate ...poate ca iubirea pentru prietenul meu nu e suficient de puternica,dar este atat de puternica incat sa ma vad alaturi de aceasta persoana pentru tot restul vietii...in lipsa Lui!Imi ofera liniste,stabilitate,fericire chiar....tot ce imi doresc atat timp cat nu-l am pe El!....imi este foarte greu sa explic...dar il iubesc sincer,doar ca-n inima mea e loc si pentru o altfel de iubire:pasiune,dorinta....pentru El.Probabil ca sunt egoista ca nu-i spun prietenului meu ce e in sufletul meu...dar nu ar intelege,nu ar crede ca il iubesc...desi i-am marturisit o data si nu am rezolvat nimic,l-am facut doar sa sufere.
Cu El nu mai e nimic de facut!Nu pot sa discut cu el pentru ca asa cum spuneai si tu Kitty mi-as pune sufletul pe tava...si am mai facut asta o data in fata lui si nu s-a intamplat nimic...mi-a cerut timp de gandire!Acum ,avand prieten,El cu siguranta m-ar judeca si as scadea in ochii lui daca i-as marturisi ce simt pentru el...pentru ca pune mare accent pe scrupulozitatea unei fete...Vreau sa stiu ce simte pentru mine....dar el nu mi-ar spune,e prea orgolios!
Va multumesc ca-mi sunteti alaturi...va pup si va iubesc!
o sa va tin la curent ....

11 Ianuarie, 2006, 05:10:53 a.m.
Răspuns #42

Evangeline

Din cauza orgoliului va pierde foarte mult :(
Eu cred ca acea dorinta de al avea e doar pentru ca te atrage doar fizic, e exact acea granita dintre iubire si atractia fizica. Refuzul lui te-a facut sa il doresti mai mult si uite asa te-a facut sa-l vrei numai pentru tine.
De ceea cred ca ai nevoie acum de cineva care sa te asculte si sa te ajute sa depasesti aceasta situatie. E destul de greu sa invingi de una singura si daca cu iubitul tau nu poti discuta (si eu care ma gandeam ca numai cu el ai putea rezolva problema) atunci cauta pe cineva de incredere ;) In primul rand trebuie sa ai vointa si pe urma cu ajutorul altor persoane vei trece peste aceasta perioada. Eu cred ca asta e de fapt o incercare si ceea ce se incearca e cat de puternica e relatia ta si cum faci fata unei astfel de tentatii ;) Ar fi bine daca prietenul tau ar accepta situatia, ar vedea ce se intampla in sufletul tau si ar incerca sa te ajute :) Ai grija de tine only   :)

:-*
Never, never quit!

11 Ianuarie, 2006, 11:37:19 a.m.
Răspuns #43

ONLY DESIRE

De multe ori m-am gandit la aceasta posibilitate:sa nu fie decat atractie fizica...si nu am ajuns la nici o concluzie!Poate fi....caci ma atrage foarte mult,ma topesc toata sub privirile lui:dar in acelasi timp tin mult la el:ma intristez atunci cand il vad pe el trist,nu-i doresc decat binele (in ciuda faptului ca din cauza lui trec prin asta)...si tremur toata cand il zaresc pe El sau chiar pe vreun prieten de-al lui(caci ma astept sa apara si el in orice moment).
Intr-adevar singurul lucru care ma mai poate face sa-l uit in acest moment este faptul ca ma ascultati voi...sunteti singurul meu refugiu!cu prietenul meu nu pot vorbi pentru ca nu as rezolva nimic...nu as reusi decat sa-l fac sa fie nesigur,sa se teama de fiecare data in prezenta Lui,sa-l fac sa sufere!Asa s-a intamplat cand i-am marturisit acum cateva luni ca sunt indragostita de El!In cele din urma a trebuit pentru binele lui sa-l mint ca nu mai simt nimic pentru El caci il vedeam ca sufera foarte mult!

11 Ianuarie, 2006, 03:50:35 p.m.
Răspuns #44

ONLY DESIRE

Acum cateva momente faceam in gand o retrospectiva a momentelor petrecute alaturi de El!Mi-a venit in minte ultimul moment fericit pe care mi l-a oferit!
Era intr-o sambata...ca de obicei am mers cu prietenii in club!Eram foarte abatuta in acea zi....De obicei incepeam sa dansez imediat ce intram pe usa clubului...dar in acea zi nu aveam chef de nimic!mi-am ales un loc la etaj,de unde sa am o privire de ansamblu asupra intregului club;era un loc foarte mic in care incapeau doar doua persoane...doream sa fiu singura,sa ma uit la ceilalti cum se distreaza!
El nu venise....nu-l mai vazusem de mult timp!Orele treceau,iar el parca nu avea nici un gand sa apara!In schimb a aparut varul lui cu care se intelege foarte bine:erau deci sanse sa apara si el..dar deja trecuse ceva timp si el  nimic.Varul lui cu care eu ma inteleg foarte bine a observat ca sunt trista si s-a gandit el ca daca l-ar trimite pe un alt var de-al lui sa-mi tina companie,m-as inveseli! A venit asadar tipul la mine,fara sa-mi spuna cine este...mi-a spus doar numele...si m-a intrebat daca poate dansa cu mine!  I-am spus ca nu,ca am prieten si mi-ar face o mare favoare daca m-ar lasa singura(asa ii expediam pe toti cei care doreau sa se apropie de mine...o singura persoana avea acces:El - numai ca el nu cred ca a observat asta)!Tipul mi-a spus ca-l mint si ca stie sigur ca nu am prieten.Cand sa-i raspund,il vad pe El intrand in club.M-am inveselit instantaneu....tipul vorbea langa mine,dar eu nu mai auzeam ce-mi spune! El, in momentul in care a intrat in club si-a indreptat privirea direct spre mine! S-a incruntat instantaneu...si pana la scarile care duceau la etaj (care erau exact sub locul in care stateam eu)..s-a uitat numai la mine.Asteptam sa se apropie,sa il salut(mai mult pentru a scapa de tipul de langa mine);cand era chiar in fata locului in care eram eu(dar jos),i-am facut din mana.El nu mi-a raspuns....am ramas perplexa,mi-a fugit pamantul de sub picioare! M-am intors sa-i spun tipului din spatele meu sa plece si sa ma lase in pace...dar el nu mai era(se saturase saracul sa tot vorbeasca singur).Am revenit la pozitia initiala si ma uitam in gol,intrebandu-ma cu ce am gresit).Peste cateva minute cineva ma ia de mijloc si pune capul pe umarul meu! Era El...as fi stat o viata asa! Un zambet mi-a inflorit brusc pe chip! ma intreaba daca nu se supara prietenul meu daca ma vede...se referea la tipul care era langa mine cand a intrat el.I-am spus sa nu-si faca griji,ca nu-i prietenul meu!"Dar cine e?"intreaba el oarecum incruntat."un tip care vroia sa-mi tina companie...nu-l cunosc"_acest raspuns al meu l-a facut sa se incrunte de-a binelea si sa inceapa sa-l caute din priviri pe respectivul :D!Am zambit...a zambit si el si ma intreaba daca mi-a fost dor de el.Hmmm....muream de dorul lui,dar nu-i puteam spune asta.Nu stiam ce sa-i raspund,caci nu ma mai intrebase niciodata asta;i-am raspuns cu o intrebare:"dar tie?ti-a fost dor de mine?".A devenit serios si mi-a spus:"crezi ca mai veneam direct la tine daca nu imi era dor de tine?"(m-a facut atat de fericita cu acel raspuns...caci avea dreptate,pana atunci cand intra intr-un loc in care eram si eu mergea intai sa salute toti cunoscutii si apoi venea la mine-iar acum varul lui era la 2 mese de mine si nu a fost sa-l salute).I-am zambit si i-am spus ca si mie mi-a fost dor de el.Dupa putin timp a venit varul lui la el, sa-l salute si sa ma certe ca i-am mintit celalalt var :-[;i-am explicat ca nu stiam ca e varul lui...iar el imi spune zambind:"nu vrei tu deloc sa ne inrudim".Mi-a stat pe limba un raspuns ("as vrea eu,dar ai gresit varul"),dar El a raspuns in locul meu:"lasa,ca se inrudeste cu mine intai" si m-a strans in brate.Nu mai puteam spune nimic...ce ar mai fi fost de spus? Eram fericita! Varul lui a plecat inapoi la masa,iar El a ramas cu mine.A trecut in spatele meu si am inceput sa dansam! Indiferent de ritmul melodiei noi dansam la fel,caci ma tinea in brate strans si nu prea aveam cum sa ma misc,dar nu era o stransoare violenta,ci una protectiva...ma atingea usor,cu grija.Statea lipit de mine...ii simtem respiratia langa ureche,si ma privea lacom.As fi fost a lui in acea seara fara sa regret,desi imi e rusine sa recunosc asta(nu sunt o usuratica,dar il iubeam in acele momente...si ma simtea iubita "de catre el"). La un moment dat s-a dat inapoi,m-a eliberat si a spus ca merge pana afara! Trupul il tradase:ma dorea....si nu a reusit sa ascunda asta! A crezut probabil ca nu am "simtit" si a vrut sa plece pentru a nu fi intr-o situatie jenanta :-[!Cand s-a intors m-a luat din nou in brate si imi spune ca arat ca o pustoaica de 16 ani(fara suparare pentru fetele de 16 ani...asa s-a exprimat el);imi radea inima ...caci asa doream sa ma vada el:ca pe o fetita,care are nevoie de protectia lui...Am dansat inca vreo ...5 min...dupa care corpul i-a jucat aceeasi festa,si a plecat iarasi!...Ii era atat de jena,iar eu m-am prefacut ca nu mi-am dat seama de ce i se intampla pentru nu a-l face sa se simta si mai prost.Cand a revenit...s-a asezat langa mine,dar dupa o balustrada,ce ne despartea.
peste putin timp a trebuit sa plec pentru ca plecau toti prietenii mei.I-am facut din mana,iar el s-a incruntat si m-a intrebat de ce plec.I-am facut semn ca nu mai stau prietenii mei,iar el mi-a facut semn sa-l sarut pe obraz.Era dupa o masa la care stateau 6 persoane,printre care si matusa lui...imi era rusine sa ma aplec peste masa sa-l sarut(chiar si pe obraz)...asa ca i-am facut semn sa vina el,numai ca trebuia sa se ridice toata lumea de la masa ca sa poata iesi el.I-am facut din nou din mana si...am plecat rezumandu-ma doar la un sarut simulat in aer.M-a privit pana cand am iesit din club...
« Ultima Modificare: 08 Iunie, 2006, 01:18:38 p.m. de only u »