Off sunt atat de nestiutoare!Am gresit atat de mult in ceea ce-l priveste!A trebuit sa-mi atraga atentia ca sa-mi dau seama ca am gresit tot timpu:nu am stiut niciodata ce sa-i spun,ce sa fac,cum sa reactionez la gesturile lui.Nici nu ma mir ca s-a sfarsit asa...intr-adevar vrea sa para un Don Juan,dar e foarte sensibil si isi doreste atat demult sa iubeasca si safie iubit incat fuge cand e aproape sa se intample!
In acele momente in care el era evident jenat..poate aveti dreptate,trebuia sa-l iau de mana si sa merg cu el!Dar mi-a fost teama sa nu-l fac sa se simta si mai prost...nu stiam cat conteaza acest lucru pentru el,nu am vrut sa-i fac rau,dar se pare ca asta am facut!Nu puteam sa-l iau de mana si sa ma comport ca si cum sentimentul era reciproc(ca si cum si el ma iubea),pentru ca nu stiam daca asa este...iar in cazul in care nu ar fi fost m-as fi simtit penibil:poate chiar dorea sa ia putin aer!De ce spun asta?Pentru ca in urma cu 3 saptamani in acelasi club,am stat toata seara impreuna,am dansat...la fel de senzual,si atunci(influentat fiind de un pahar de vin-care era mai mult decat suficient pentru el care nu consuma alcool)...la un moment dat,stand in spatele meu,lipit de mine si tinandu-ma in brate...s-a departat un pas mai in spate.Am ramas surprinsa,am crezut ca am gresit cu ceva si l-am intrebat ce s-a intamplat.Mi-a spus foarte sincer(si cu putin curaj dat de vin):"ma omori!ma innebunesti".I-am spus :"nu cred"...si inainte sa mai spun ceva completeaza el:"de fapt o anumita parte a corpului tau ma omoara".M-am rusinat pentru ca nu avea obiceiul de a face astfel de remarci...am crezut chiar ca glumeste si am dat sa am apropii din nou de el.Mi-a zambit si mi-a soptit la ureche"nu ma crezi nu?chiar vrei sa....ma omori?".M-am intors atunci cu fata la el pastrand o mica distanta intre noi,iar el la fel de zambitor:"m-ai innebunit cu spatele,te-ai intors sa ma innebunesti si cu fata?"I-am zis ca in acest caz e mai bine sa plec de langa el...dar el m-a tras de mana si a continuat sa danseze cu mine...dupa cateva minute,in acea euforie a lui a facut un gest socant(el a fost intotdeauna un gentleman):mi-a dat o palma la fund...abia m-a atins,dar mi s-a parut un gest deplasat!L-am privit in ochi,i-am dat mana la o parte de pe mijlocul meu si ma pregateam sa ii spun si ceva de genul:"dragul meu,ai gresit persoana...caut-o poate o gasesti la un bordel",insa el m-a prins de mana,m-a luat in brate imobilizandu-ma,m-a strans puternic la pieptul lui si m-a sarutat pe cap!Apoi m-a luat de mijloc si m-a ridicat ...picioarele mele nu ami aingeau pamantul,iar el ma privea tandru si imi zambea.M-a uimit...nu stiam ce a vrut sa insemne acest comportament al lui.