Incerc si eu sa iti fac o primire...acuma, dupa ce am baut atatea cafelute impreuna...!
Bine ai venit si...ne bucuram ca ai ramas draga mea... Niciodata un suflet frumos, cald si profund ca al tau nu se va pierde prin multime...stralucesti draga mea, iar asta sa nu te faca nimeni niciodata sa crezi ca nu e asa.
Viata poate de multe ori te-a facut sa te indoiesti de asta...nu o crede...zambeste-i frumos si ridica umerii sufletului pasind mai departe. Ea vrea sa ne amageasca de multe ori, sa ne impiedice, sa ne intoarca din drum..., dar nu trebuie sa uitam ca asa cum este...cu bune, rele, la urma urmei contam doar noi si bagajul sufletesc pe care il lasam si il luam deopotriva cu noi.
Si..oricat de grele incercari vei trece...zambeste si sterge-ti praful de pe suflet...de multe ori se poate si mai rau sa stii... Gandeste-te la faptul ca "ceea ce nu te poate omori, te face mai puternica", gandeste-te ca iubirea sta mereu la panda...sa te prinda atunci cand te astepti mai putin...atunci cand crezi ca nimeni nu este acolo sa te ia pe brate si sa te ajute sa mergi mai departe!