10 Octombrie, 2025, 08:19:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: amintiri  (Citit de 12957 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Februarie, 2006, 09:59:09 p.m.
Răspuns #15

Guardian|Angel

Draga desiree, noi asm fost impreuna si inainte ... nu trebuie sa spui ca nu esti demna de cele spuse aici, are dreptate Lady allia cand zice ca esti lumanarica sperantei...intr-adevar esti si ai fost si vei fi mereu, de o frumusete sufleteasca de nedescris, si de o caldura si o sinceritate cum rar mai intalnesti...sa nu lasi pe nimeni sa iti zica altfel...te pup si te imbratisez...bine ne-am regasit prietena veche!
RebecKa
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

09 Februarie, 2006, 02:30:06 p.m.
Răspuns #16

desdemona

Iti multumesc draga mea Rebe...iti multumesc din suflet pt gandurile tale...Uneori am impresia ca locul meu nu este aici...ca sunteti prea inteligenti,prea frumosi,prea maturi,prea intelegatori..mult prea pentru mine.Dr sper ca intr-o zi va voi ajunge si eu..sa fiu macar in urma voastra,si sa ma mandresc cu ce modele am avut(voi  ;D )
Bine te-am regasit prietena!
sa ai grija de tine
sa aveti grija de voi dragii mei
                                                                   Des
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Februarie, 2006, 02:35:47 p.m.
Răspuns #17

Guardian|Angel

Gandurile pe care le ai tu despre ceilalti, le am si eu draga prietena, si tu esti inclusa in categoria" celorlalti" si totusi, ma faceti sa ma simt ca si cum as face parte din acel intreg, perfect...oare nu te simti si tu asa??oare nu simti ca ..- desi vorbesc in numele tuturor,sunt sigura ca nimeni nu ma va dezaproba-te iubim?
ca esti frumoasa, esti desteapta, si esti tu???
te pup de nu te vezi des!

09 Februarie, 2006, 03:09:22 p.m.
Răspuns #18

desdemona

ba da...doar e timpul dragostei.Iubirea se simte si ma bucura,sufletul meu este numai un zambet,cand se gandeste de ce oameni minunati are parte,ce oameni minunati au bagat-o in aceasta familie.
Sa ma pupi sa nu uiti  ;D :D ;D :D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Februarie, 2006, 12:56:50 a.m.
Răspuns #19

ONLY DESIRE

hei hei surioara...daca tu isteata :-* familiei nu e suficient de inteligenta pentru acest site,surioara ta ce sa mai spuna?.....M-am facut mica de tot...mincinoasa mica ce esti! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

11 Februarie, 2006, 10:21:33 a.m.
Răspuns #20

desdemona

mincinoasa mica? ;D :D ;D inseamna ca nasul meu va creste putin putin.draga surioara...sa stii ca nici cu tine nu imi e rusine deloc-chiar sunt mandra. :) :)
puup dulce

14 Februarie, 2006, 09:35:56 p.m.
Răspuns #21

crocantzel

Vizitator
Ce sa zic...Pe zi ce trece ma uimesc mai mult oamenii care posteaza aici...Spre rusinea mea recunosc ca abia acum citesc acest topic si, vazand ce e aici, regret si mai mult...Inca nu-mi vine sa cred ca am nimerit intr-un loc asa de frumos...plin de iubire...Toata stima pentru toti!!!

14 Februarie, 2006, 10:00:47 p.m.
Răspuns #22

desdemona

Niciodata nu e prea tarziu.Fii bucuros ca ai avut sansa sa gasestacest loc minunat.Iti garantezi ca esti intr-o mare familie.Esti acasa!

21 Februarie, 2006, 02:29:26 p.m.
Răspuns #23

Guardian|Angel

Esti acasa...chiar daca virtual, noi te vom intampina mereu cu caldura unei familii...vom suferi alaturi de tine,si ne vom bucura alaturi de tine...dar pana atunci,hai sa fim cu totii fericiti...asa..de dragul meu! ::)

16 Iulie, 2006, 08:01:15 p.m.
Răspuns #24

valentina

"Amintirile ne ard si totusi ne incalzesc, ele fiind singurele bucurii la care ne intoarcem cu placere."Nu strica sa ne amintim uneori de ceva sau cineva.Eu una nu te cunosc demult timp,dar ma bucur ca existi.
                te pupic dulce.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

17 Iulie, 2006, 09:53:54 p.m.
Răspuns #25

black rose

cred ca si eu sunt in aceeasi oala cu tine...amandoua am fost plecate...dar din sufltetul meu nu ai plecat niciodata...pt ca nimeni nu este catine,pt ca esti TU...si ca esti asa...cum zic ceilalti
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!