11 Octombrie, 2025, 08:29:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Zodii  (Citit de 3322 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Decembrie, 2005, 02:20:21 p.m.
Citit de 3322 ori

ONLY DESIRE

Credeti in zodii?In compatibilitatea dintre zodii!ne influenteaza zodia in care suntem caracterul?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Decembrie, 2005, 04:57:14 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Intrebarea mea e pe dos :) nu cumva stiind ce zodie esti iti modifici comprotamentul incat sa fii cat mai bine descris de acea zodie ?

27 Decembrie, 2005, 05:05:25 p.m.
Răspuns #2

Evangeline

Am crezut in zodii dar mi-am dat seama ca-mi pierd timpul citind numai minciuni. De exemplu daca as asculta de zodii nu as mai fi cu prietenul meu, ca cica zodiile noastre nu sunt compatibile dar eu ma inteleg super bine cu el, ce sa fac sa-l parasesc pentru ca zodiile spun bla bla bla :D
Inca ceva interesant, zodia mea spune ca fac un pas inainte si doi inapoi (cred ca v-ati dat seama despre ce este vorba) si cu toate astea de cele mai multe ori nu e asa. Si multe alte chestii care nu mi se potrivesc deci caracterul meu nu este influentat de zodie ;)
Citeam in fiecare luna zodiacul dar am renuntat din cauza ca sunt numai minciuni.
Iulian sa stii ca ai dreptate, cateodata incerci sa-ti modifici comportamentul pentru ca cine stie ce lucruri minunate iti spune zodiacul ;D

:-*
Never, never quit!

28 Decembrie, 2005, 02:20:28 p.m.
Răspuns #3

ONLY DESIRE

Eu nu cred in zodii,cu atat mai mult cu cat nu sunt sigura ce zodie sunt,intrucat in unele zodiace sunt leu iar in altele fecioara.........
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Mai, 2006, 02:00:06 p.m.
Răspuns #4

charlie

Credeti in zodii?In compatibilitatea dintre zodii!ne influenteaza zodia in care suntem caracterul?

nu
You believe but what you see
You receive but what you give

17 Mai, 2006, 02:10:37 p.m.
Răspuns #5

Maria

Vizitator
   Nu stiu daca cred in zodii dar sunt sigura ca astrelel ne influenteaza starea de sanatate.Nu ca mi-ar creste coltii intr-o noapte cu luna plina,dar de foarte multe ori in aceasta perioada simt presiuni cervicale.
 Poate nu cred foarte mult in zodii dar cred in temperamente,in caractere.Cred in cele 5 tipuri de caractere, cred in grupele sangvine, cred in cateva semne din palma nu in toata chiromantia.Am observat totusi de-a lungul timpului ca ele-si modifica structura odata cu trecerea timpului si cu ce se intampla in viata ta(nu ma refer la asprirea lor).Sunt cateva semne in palma care vorbesc de exemplu despre un temperament care poate comite o crima, viola sau inebuni pe parcursul vietii.Asa ca,poate o sa zambiti dar in viata mi-am furisat nitel privirea in palma celor care mi-au fost in preajma,indiferent de sex(n-am cerut sa-mi arate palma, am procedat istet)

17 Mai, 2006, 02:14:42 p.m.
Răspuns #6

black rose

nu nu cred in zodii...dar imi place sa citesc zodia...insa nu ma las influentata de ea....dupa parrerea mea  ti se intampla ceea ce tu crezi ca ti se va intampla..adica daca iti citesti horoscopul si vei crede ce spune intr-o anumita masura ti se va intampla...eu nu cred in el...si de aceea nu mi se adevereste niciodata.
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

17 Mai, 2006, 08:19:19 p.m.
Răspuns #7

fatyma

Eu nu citesc predictiile astrelor si nu m-as lua niciodata dupa ce spune horoscopul.Dar imi place sa citesc ceea caracteristicile zodiei mele...In ceea ce priveste compatibilitatea dintre zodii,nu ma iau dupa ceea ce spune zodiacul.