11 Octombrie, 2025, 10:50:37 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum sa pun o fotografie?  (Citit de 6156 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Decembrie, 2005, 11:54:48 p.m.
Citit de 6156 ori

Lady Allia

Am gasit optiunea de a adauga o fotografie, dar nu stiu de ce nu reusesc sa adaug si eu o poza...:(...Probabil gresesc eu undeva, dar nu imi dau seama unde...poate ma ajutati si pe mine..va rog... :-[...:).

29 Decembrie, 2005, 12:01:41 a.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Sunt 3 posibilitati:

1. una e pentru userii care au peste 200 de posturi - isi pot atasa singuri imagini (sub 100Kb).
2. una este sa imi trimiti mie poza/pozele atasate intr-un mail cu subiectul "pentru poze utilizatori" (sau asemanator) si le atasez eu.
3. alta este sa folosesti un serviciu de photo sharing online (rapidshare.de sau photobucket.com), iti faci un cont acolo si uploadezi poza, iar pe site pui doar link-ul catre poza folosind butonul de "Insert Image".

29 Decembrie, 2005, 12:11:58 a.m.
Răspuns #2

Lady Allia

Probabil voi apela la una din cele 3 posibilitati sau... ;D mai astept sa postez 72 de mesaje  ;D ;D ...oofff!..., dar multumesc din suflet viulian !

29 Decembrie, 2005, 12:19:47 a.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Email-ul meu este zburlindibus@gm... :)
« Ultima Modificare: 01 Iulie, 2014, 06:42:39 a.m. de viulian »

29 Decembrie, 2005, 12:22:27 a.m.
Răspuns #4

Lady Allia

;D  ;D multumesc :) ! E haios zburlindibus :)..., dar imi place.

09 Ianuarie, 2006, 06:11:37 p.m.
Răspuns #5

Lady Allia

Buna Iulian...

cred ca iarasi te voi deranja putin cu aceasta intrebare...!
Posturile...ce se intelege prin ele? Eu am 227 mesaje...si tot nu pot atasa fotografie...atunci, mai mult ca si sigur ca posturile nu sunt topicuri...  :) :(...cred ca deja sunt ridicola, dar as vrea macar sa ma lamuresc, daca pana acuma nu am putut :)  :-[  :).

09 Ianuarie, 2006, 06:26:12 p.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
La ce topic ai vrut sa atasezi poze :) ?

09 Ianuarie, 2006, 06:28:12 p.m.
Răspuns #7

Lady Allia

Modific...la Grup de discutii...Povestea mea...Disperare... :(...am vrut sa pun poza cu casuta mea preferata sa vada fetele unde vor veni la cafea :).
« Ultima Modificare: 09 Ianuarie, 2006, 06:35:24 p.m. de Lady Allia »

09 Ianuarie, 2006, 07:30:05 p.m.
Răspuns #8

desdemona

DA!DA!DA! vrem!vrem!de abia asteptam.sa nu se raceasca cafeaua:) :) :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Ianuarie, 2006, 08:03:47 p.m.
Răspuns #9

Lady Allia

Hihii Des... :) :-* :)...cum stii tu sa ne umpli sufletele de zambet si bucurie !

10 Ianuarie, 2006, 01:19:18 a.m.
Răspuns #10

viulian

Administrator
Am reverificat permisiunile, totul pare ok..

Sub casuta de scris mesajul (cand dai Reply, nu Quick Reply) trebuie sa fie un link ce se numeste Aditional Options. Acolo este si o rubrica Attach...

Am pus mai jos un atasament. Merge ?
« Ultima Modificare: 10 Ianuarie, 2006, 01:22:01 a.m. de viulian »

10 Ianuarie, 2006, 05:09:39 a.m.
Răspuns #11

Evangeline

Merge, am verificat ;) Ma bucur Lady Allia ca ai adresat intrebarea pentru ca e folositor sa stiu cum sa atasez o poza ::). Am vrut sa atasez de mai multe ori dar nu a vrut sa mearga deloc ;D

:-*
Never, never quit!

10 Ianuarie, 2006, 02:44:49 p.m.
Răspuns #12

Iosif

Hai sa va ajut si eu putintel :) Accesati galeria de imagini de pe AllTheWeb.Ro, creati-va un cont si incarcati pozele. Dupa ce pozele au fost incarcate copiati adresa exacta a pozei (click dreapta, properties, adress sau location dupa caz) si adaugati poza pe forumul LoveTime in felul urmator:

[img]http://forum.alltheweb.ro/gallery/.......[/img]
Bafta

P.S. Pozele se pot adauga in acest fel doar pe LoveTime.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

10 Ianuarie, 2006, 06:29:56 p.m.
Răspuns #13

Lady Allia

Ieeeeeee.... :D ;D :D....fetelor am reusittttt, am reusitttttttt !!!! Iupiiiiiiiii !!!! Acuma avem casuta, avem gradina, veranda noastra...ne putem vedea in fiecare clipa acolo...inchidem ochii....si...gata!!! Tre sa ii facem cinste la Iulian pentru asta si la toti cei care ne-au ajutat...ce ziceti?
Multumesc tare mult de ajutor...pupici!