cineva spunea mai de mult ca la fiecare sfarsit de an face o scrisoare in care spune tot despre acel an,despre cum l-a schimbat,despre ce i-a adus bine si ce i-a adus rau.Haideti sa facem si noi aici asta.Iar pt cei intarziati care vor vedea la anul sa scrie ce vor sa faca in acel an.
am sa incep eu:
anul acesta....cred ca a fost cel mai lung an,cel mai plin,si de necazuri si de bucurii.a fost anul in care m-am maturizat cel mai mult.Acum simt o schimbare,o maturizare in fiecare zi,si simt ca invat din ce in ce mai mult.
Anul acesta am suferit foarte mult..am pierdut persoane foarte apropiate,si mi-am revenit greu din soc,dar am avut alaturi un inger...da inger.Era o poezie care spunea ca atunci cand crezi ca nimeni nu va mai bate la usa ta ,se va gasi cineva sa o faca.Si acel inger uite ca a facut-o..si ii multumesc din tot sufletul.Desi simt acum ca ingerul ma cam lasa..dar nu vreau eu sa ii dau drumul.
Anul acesta am cunoscut ce inseamna cu adevarat a darui,a primi,a intelege,a sacrifica.Am invatat sa iubesc,si am fost invatata sa iubesc
Am vazut ca lumea este rea,dar ca trebuie sa trec peste toate,universul nu se opreste pt mine.
Am invatat sa lupt,sa inving si sa fiu invinsa.
Cred ca daca le insirui pe toate sunt multe invataturi..si ele conteaza cu adevarat.
Momentul asta nu este cel mai optimist,si plin de sperante din viata mea,dar tragnad linie pe foaie vad ca totusi am realizat ceva..am invatat niste lucruri care stiu ca imi vor fi de folos pe mai departe.
am rezumat in cateva randuri anul meu.
acum va astept pe voi