05 Noiembrie, 2025, 10:03:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce iubim femeile?!  (Citit de 17809 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Ianuarie, 2006, 05:33:13 p.m.
Citit de 17809 ori

curtezanu

In maniera cartaresciana, am propus o intrebare... desi dumneaui Cartarescu nu prea a reusit sa dea un raspuns la acesta intrebare, trecand, poate, pe urmele lui Freud, eu incerc sa dau o noua tenta gandurilor voastre... hai sa gandim obiectiv si sa incercam sa raspundem...

iubim femeia ca e frumoasa? ca stie sa se strecoare? ca se lasa greu sau usor? ca nu e barbat? pana la urma...

DE CE IUBIM NOI FEMEILE? Astept raspunsurile voastre...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

08 Ianuarie, 2006, 01:45:50 p.m.
Răspuns #1

anhelik_sandra

Cum s-ar putea sa nu iubiti femeile?
- stiu sa fie cat mai sexy;
- stiu sa atraga si cu mintea, nu numai cu fizicul;
- sunt finute;
- au un corp frumos;
- stiu sa asculte, si sa nu vrobeasca prea mult (depinde..)
 (lista o sa o continui cand imi mai vin idei...)

08 Ianuarie, 2006, 02:26:50 p.m.
Răspuns #2

Guardian|Angel

ne iubiti, ptr ca stim sa facem fata tuturor situatiilor si chiar concomitent mai multor situatii...ne iubiti ca suntem femei, si ca tot ce facem e perfect!ne iubiti ca stim sa ne facem placute, intelese, si respectate,ne iubiti ptr ca altfel ar trebui sa va iubiti intre voi, barbatii! :D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

08 Ianuarie, 2006, 03:56:50 p.m.
Răspuns #3

sunshine

Pe vremea mea, femeile erau iubite pt ca se lasau greu si ,mai ales, pt ca nu erau barbati.Astazi, din cate vad eu, femeile sunt iubite, in general, pt felul cum arata(pacat) .Fara falsa modestie, si dupa mine se mai intoarce capul, mi se fac des complimente si sotul meu este apostrofat cu replici de genul:" tampitule, nu vezi ce fel arata nevasta-ta, cum o lasi sa umble singura prin oras?"
  Dar e normal ca orice barbat sa-si doreasca o femeie frumoasa, nu il condamna nimeni.Insa eu cred ca cele mai putin frumoase(nu exista femei urate, sa fim intelesi) sunt cele mai fericite, pt ca sunt iubite pt sufletul pe care il au.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Ianuarie, 2006, 04:50:07 p.m.
Răspuns #4

curtezanu

LADY ALLIA a dat un raspuns la aceastra intrebare dar intr un alt subtopic... o sa l redau jos... mi se pare cel mai nimerit.. inca mai astept sugestiile voastre...

Eu cred ca nu sunt iubite pentru ca sunt tandre, pentru ca sunt romantice, pentru ca sunt visatoare, pentru ca plang si rad din orice, pentru ca nu au varsta, pentru ca sunt extrem de grijulii cu cei la care tin, pentru ca ele nu uita niciodata de zilele de nastere si de cele de casatorie, pentru ca ele aduna fotografiile in zeci de albume si le privesc cu nostalgie,...pentru ca stiu sa imbatraneasca fara sa uite sa fie copii,...pentru ca nu le e teama sa nasca, sa alapteze, sa aiba riduri, sa se ingrase, sa incarunteasca, sa ... fie femei!
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

08 Ianuarie, 2006, 05:02:41 p.m.
Răspuns #5

sunshine

Eii, vezi de ce ti-ai ales nick-ul acesta?Esti un curtezan adevarat.Spui numai ce vor femeile sa auda, nu ti-e teama ca-ti va fi orgoliul masculin afectat si judecat, dar le spui bine ;)Iar daca este cu adevarat ceea ce simti si crezi vis-a -vis de femei...... :-*BRAVOS! Mai rar barbati ca tine, toata stima siii..posteaza mai des. ;D ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 Ianuarie, 2006, 11:52:55 a.m.
Răspuns #6

curtezanu

vad ca nu multi ati incercat sa raspundeti la intrebarea propusa de mine... admir totusi efortul celor care au incercat sa dea o explicatie... raspunsurile mi-au placut, ca au fost diverse... uite acum explicatia mea... metionez ca nu e proprie mie, ci am gasit-o undeva... dar e intru totul opinia impartasita de mine...

1.Pentru ca sunt geloase, neiertatoare, razbunatoare… si cu toate acestea ne trec cu vederea multe sub pretextul ca ne iubesc.

2.Pentru ca par inocente in public numai pentru a contrasta cu perversele din intimitate.

3.Pentru ca isi asorteaza lenjeria cu hainele.

4.Pentru ca sunt dispuse sa-ti transforme orice fantezie in realitate.

5.Pentru ca atunci cand citesc in ziare ca sexul oral poate determina aparitia cancerului zambesc neincrezatoare si intorc pagina.

6.Pentru ca la fiecare doua luni ne jura ca ne parasesc pentru a putea sa faca sex de impacare.

7.Pentru ca atunci cand le spunem ca sunt frumoase ne raspund “stiu”.

8.Pentru ca atunci cand le spunem ca le iubim ne raspund “stiu”.

9.Pentru ca atunci cand le spunem ca le dorim ne raspund “stiu”.

10.Pentru ca in realitate nu stiu nimic.

11.Pentru ca au inventat o seara pe saptamana cu fetele numai ca sa putem iesi noi cu baietii.

12. Pentru ca sunt frumoase si dimineata cand se ascund intre perne de frica sa nu le vedem nemachiate.

13. Pentru ca au renuntat sa ne pregateasca cu dragoste in fiecare dimineata cafeaua aceea acra-amaruie.

14. Pentru ca atunci cand se simt frumoase sunt fantastice in pat.

15. Pentru ca le iubim si punct. In realitate nu avem nevoie de motive, e natural, e in sangele nostru, in structura cromozomiala… le iubim prin definitie, fiindca au fost proiectate sa fie iubite.

11 Ianuarie, 2006, 12:04:32 p.m.
Răspuns #7

digitty

eu cred ca femeile sunt iubite pentru ca stiu sa planga alaturi de tine,dar in scurt timp te fac sa razi si sa uiti de suferinta. sau pentru ca te imbratiseaza cu drag atunci cand te astepti mai putin.sunt iubite pentru ca atunci cand zambesc din inima uiti de tristete. Sunt iubite pentru ca si ele va iubesc pe voi....

dar tare as vrea sa stiu si parerea unor baieti/barbati in legatura cu acest subiect...Curtezanu a fost singurul care a raspuns intrebarii....
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

14 Ianuarie, 2006, 11:05:47 a.m.
Răspuns #8

charlie

..... pentru ca fara voi, noi nu am exista   ::)
You believe but what you see
You receive but what you give

14 Ianuarie, 2006, 11:43:55 a.m.
Răspuns #9

sunshine

Vaiii!Mai exista romantism! Eu pe genul asta de oameni ii consider barbati adevarati!
   BRAVO! :-*(aviz lorzilor epave,poti sa fii mandru , jos palaria in fata barbatilor ca voi!)

14 Ianuarie, 2006, 12:48:05 p.m.
Răspuns #10

Strumfita

sunshine .. nu esti singura care adora romantismul  ::) .. hehe .. asta chiar mi-a placut charlie .. tot asa  ;D
   ce bine incep eu ziua azi  ;D  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

14 Ianuarie, 2006, 04:25:22 p.m.
Răspuns #11

Lord_Saladin

Vizitator
Despre valoarea cartii lui cartarescu: demagogie goala...

Apropo, "de ce iubim femeile" se spune ca e singura carte citita si apreciata adanc de Adi de Vito... 

14 Ianuarie, 2006, 07:52:16 p.m.
Răspuns #12

anhelik_sandra

Pentru ca...  ::)
 - stim sa fim spontane,
 - stim sa va cucerim si sa ne lasam cucerite,
 - stim s ava facem sa va intoarceti, adik sa va a fie mereu dor de noi... ;)
 suntem Noi ... Unice ficare are ceva deosebit, desi barbatii spun k sunt toate la fel...

15 Ianuarie, 2006, 12:01:48 a.m.
Răspuns #13

Maria

Vizitator
    Iubiti femeile, asa cum si noi iubim barbatii, pentru ca in primul rand sunt sexe diferite, iar sexele diferite, ca si caracterele diferite se atrag.
    Iubiti femeile pentru ca altfel eram cu totii androgini, homosexuali sau leisbience. Iubiti femeile pentru a exista continuitate in tot ce se transforma,...sau nu.
      Iubiti femeile pentru ca sunt singurele care pot aduce pe lume copii.Iubiti femeile pentru ca sunt FEMEI. Iubiti femeile pentru ca numai la ele voi barbatii puteti gasi la orice varsta sentimentul matern. Zestrea lor genetica, sanii, indiferent de forma si marimea lor, aduc barbatului placerea dragostei carnale si,... inca o data ma repet,materna. Oare de cate ori un barbat, nu s-a trezit dimineata langa iubita lui, daca nu cu nasucul la sanul acesteia, macar cu mana ::) ;)???

19 Ianuarie, 2006, 08:40:17 a.m.
Răspuns #14

sunshine

Exista o seara pe saptamana a femeilor ???Unde?Cand? :o