10 Octombrie, 2025, 01:25:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dar barbatii? ei de ce sunt iubiti?  (Citit de 16394 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Ianuarie, 2006, 05:35:38 p.m.
Citit de 16394 ori

curtezanu

In aceeasi maniera, de ce iubesc femeile barbatii? evident, acest topic este adresat reprezentantelor sexului frumos.. dar sa nu-i neglijam nici pe cei cu alte orientari... n fond, suntem toti oameni, si sentimentul iubirii e acelasi pentru toti...

astept reply-urile voastre...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

07 Ianuarie, 2006, 05:42:51 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Hmmm... abia ai aparut si ne iei asa cu intrebari intrebatoare...  ;D
Pai, ca sa nu raspund totusi in maniera Carteresciana, desi cartea lui poate ar merita o replica, cred ca e o nevoie de a fi iubite, alintate, ocrotite si de iubi, alinta, ocroti cumva la randul nostru. Intrebarea asta "de ce" e foarte incomoda. Pentru ca cere o autoanaliza serioasa pe care nu stiu cati (cate) suntem in stare sa o facem. Adica raspunsul meu e cumva tautologic, circular. Va veni intrebarea urmatoare, o stiu, de ce simtim nevoia sa fim alintate, rasfatate, ocrotite? Si de unde atatea raspunsuri? Oricum, mare dilema barbatii astia (si femeile, evident  ;D)...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Ianuarie, 2006, 06:07:34 p.m.
Răspuns #2

curtezanu

tocmai asta a si fost ideea lorelei... sa mai cadem putin din euforia visului si sa mai si gandim putin... sa nu cadem de prea mult sus care e in sufletele noastre...
raspunsul tau e demn de un om de litere... ai intors pe toate partile si tot nu ai raspuns.. :) e de admirat...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

07 Ianuarie, 2006, 06:10:21 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Da, intrebarea totusi e daca raspunsul la o astfel de intrebare trebuie "gandit" sau "simtit". Cu alte cuvinte daca tine de rational sau de afectiv. E greu sa construiesti o argumentatie serioasa pentru ca nu exista premise sigure. O fi bun el cartezianismul, dar atunci cand singura certitudine e indoiala... eu nu prea vad cum sa construim... Asta ca sa-l mai ocolesc o tura...  ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Ianuarie, 2006, 09:43:11 p.m.
Răspuns #4

sunshine

Pai ...ca sa fie si ele iubite.Dar de ce sunt barbatii iubiti, daca nu merita sa fie iubiti?Pt  a oferi iubire, la randul lor.Oricum ai da-o, tot acolo ajungi.Numai ca nu prea merita ei sa fie iubiti inainte de a iubi ei si de a arata ca iubesc.Numai sa iubeasca sincer.Cati dintre ei spun ca iubesc ,numai pt a fi iubiti.....!Ehhhh!Barbatii!!! >:(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Ianuarie, 2006, 02:28:49 p.m.
Răspuns #5

Guardian|Angel

pentru ca o cere natura lor, si pentru ca sta in natura femeilor sa ofere iubire!si la fel, pentru ca daca nu am iubi barbatii, ar trenbui sa ne iubim intre noi,femeile! ::)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

08 Ianuarie, 2006, 04:16:42 p.m.
Răspuns #6

sunshine

Si  recunosc , iubim barbatii pt ca avem nevoie de ei, de mangaierea unui barbat, da sfatul unui barbat,  vrem sa ne simtim femei, suntem lipsite de aparare ;), avem nevoie de un sprijin cu muschi si, mai ales, ca ne place sa iubim.Daca nu noi, atunci cine? ::) :P
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Ianuarie, 2006, 04:55:04 p.m.
Răspuns #7

Lady Allia

:), eu cred ca facem prea multa separatie intre barbati si femei si nu stiu daca este tocmai bine!
La urma urmei, nu cred ca conteaza daca suntem iubiti deoarece suntem femei, sau suntem barbati. Suntem iubiti pentru ceea ce suntem noi ca si suflet..., pentru modul in care simtim, pentru tandretea noastra, pentru copilaria din noi, pentru modul in care doar printr-un zambet schimbam ceva, pentru modul in care ne stralucesc ochii atunci cand vedem fiinta iubita, pentru modul in care il tinem in brate, pentru modul in care transmitem printr-un sarut toata dragostea si dorul..., pentru modul in care intelegem sufletul de langa noi, pentru ca atunci cand suntem goi langa fiinta iubita ii vedem frumusetea si nu modul in care s-a transformat corpul lui (ei), pentru modul in care stim ierta..., iar eu ... iubesc barbatul pe care il iubesc pentru modul in care ma face sa fiu atunci cand sunt cu el...sunt mai buna, mai plina de iubire, mai frumoasa sufleteste, mai iertatoare, mai stralucitoare...de asta il iubesc!
Cred ca toti iubim de asta..., iar aici nu fac referire la acele fiinte superficiale pentru care viata se rezuma doar la lucrurile materiale si frumusetea!

09 Ianuarie, 2006, 02:24:37 p.m.
Răspuns #8

desdemona

de ce iubim barbatii?..cand a fost postat acest topic,sincer nu stiam ce sa spun,dar acum cred ca am formulat un raspuns:pt ca ei ne fac sa ne simtim implinite,ne fac sa ne simtim frumoase,ne fac fericite,pt ca ne fac sa suferim ca se ne aducem aminte cine suntem si care este realitatea.Pt ca ei,dragii mei,ne fac sa ne simtim protejate,ne fac sa ne simtim in siguranta,ne gasim stabilitatea.Si in final ei ne fac sa ne simtim femei..si stim cat de frumos este sa fii femeie
Sper sa fi dat un raspuns pe masura intrebarii ;)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Ianuarie, 2006, 10:48:04 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
iubim barbatii pentru ca "si ei e lume". si pentru ca suntem toti oameni si sexul opus in mod natural ne atrage...noi femeile ii iubim...in general, in particular etc.
pentru moment, aici ma voi limita cu raspunsul...poate daca ma starnesc voi elabora o teza cu subiectul propus... ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Ianuarie, 2006, 01:02:27 a.m.
Răspuns #10

viulian

Administrator
Eee.. zicala spune ca barbatii ofera iubire ca sa obtina sex, iar femeile ofera sex ca sa primeasca iubire.

Stim cu totii ca de fapt abele sexe au nevoie egala atat de iubire si prietenie cat si de sexualitate (da' tiparul social spune ca daca barbatul solicita iubire atunci e slab iar daca femeia isi afirma nevoile sexuale atunci e curva).

Da' cum tiparul social actioneaza, iar zicala cumva ramane in picioare - rezulta ca barbatii sunt iubiti pentru iubirea care o intorc inapoi femeii.
Umm... qed ?  :D

14 Ianuarie, 2006, 07:59:06 p.m.
Răspuns #11

anhelik_sandra

eh... trebuia sa vina si intrebarea asta... paai, noi ne putem iubi si  intre noi, dar tot mai bine parca este cu voi. hmm... ::) ce sa ne facem ???

Rau cu rau, dar mai rau fara rau!!
 Sunteti un bun ncesar... 
« Ultima Modificare: 14 Ianuarie, 2006, 08:01:05 p.m. de anhelik_sandra »

27 Ianuarie, 2006, 10:47:03 a.m.
Răspuns #12

Quatze

ati uitat cine aduce pe Y?

faceti voi copii singure si  dupa aia sa va vad :))
"If you find a good solution and become attached to it, the solution may become your next problem"

Te deschid..petala cu petala!

27 Ianuarie, 2006, 10:54:56 a.m.
Răspuns #13

sunshine

Poti sa faci copii si fara sa iubesti un barbat( dude!) :P

27 Ianuarie, 2006, 11:10:34 a.m.
Răspuns #14

Quatze

Da...poti sa faci copii si fara sa iubesti si  atunci te numesti altfel ....stiti voi cuvantul ala !

referirea mea era la  "sunteti un bun necesar"
"If you find a good solution and become attached to it, the solution may become your next problem"

Te deschid..petala cu petala!