10 Octombrie, 2025, 07:55:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dar barbatii? ei de ce sunt iubiti?  (Citit de 16409 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

27 Ianuarie, 2006, 03:30:58 p.m.
Răspuns #15

un_suflet

De ce sunt iubiti barbatii?
Pentru ca stiu cum sa iubeasca...fara sa o spuna... si pentru ca, spre deosebire de femei, au puterea de a spune "NU"...(si doare al naibii) ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

28 Ianuarie, 2006, 11:51:30 a.m.
Răspuns #16

sunshine

Referirea mea era la inseminarea artificiala , la mamele surogat , nu la genul ala de femei. >:(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

31 Ianuarie, 2006, 11:42:34 a.m.
Răspuns #17

gyulya_28

Barbatii sunt iubiti
pentru ca au un farmec aparte atunci cand iti zambesc simapatic sau diabolic pe strada
pentru ca macar o singura data am cautat cateva din trasaturile
paternale in persoana langa care ne-am trezit . pentru ca in adolescenta ei erau cei care veneau cu noi la suc,
fie doar ca amici foarte buni, fie sa ne faca gelosi fostii'.
pentru ca tot in adolescenta erau foarte timizi si nu aveau curajul
sa ne zica ceva si si-au petrecut tot liceul urmarindu-ne de la departare fara sa aiba curajul sa ne salute macar.
pentru ca trebuie sa recunoastem ca din cand in cand sunt nevoiti si chiar reusesc sa ne suporte eroic
toate mofturile.
pentru ca este o placere sa iti vezi iubitul incercand sa gateasca
doar ca sa iti demonstreze ca " si el poate " . pentru ca nu pot sa stea cinci minute in acceasi camera cu tine fara sa te sarute sau macar sa incerce daca asta isi doresc.
pentru ca este o placere bolnava sa il vezi cum vine
la servici dupa tine si sunt obligati sa se uite cum te apleci peste xerox...
pentru ca este superb sa il vezi nervos si stresat inainte de prima noapte in care doarme la tine gandindu-se al dimineata
ce va urma. pentru ca prin intermediul nostru isi aduc aminte de sanatatea lor si se lasa de fumat.
pentru ca viata nu ar fi la fel daca nu ai avea pe cineva care sa iti dea dureri de cap, ulcer perforant pe baza de stres
boli cardiace sau saruturi dulci dimineata .
pentru ca viata nu ar fi la fel daca din cand in cand nu ti-ar zambi un strain enigmatic,
pentru ca unii dintre cei mai frumosi reprezentati ai sexului opus sunt
oameni de valoare ( si nu numai actori de gen brad pitt si americani )ci si
romani si straini precum andrei plesu,constantin noica, lucian blaga, mircea dinescu, horatiu malaiele, MARCEL IURES,
gheorghe dinica, tom hanks, antony hopkins, ralph finnes,etc etc etc .
pentru ca nu pot sa inteleaga de ce am bea ceai negru cu lapte condensat. pentru ca se enerveaza cand ii batem la biliard si iii fcaem gelosi pentru ca este un vis sa te trezesti in camasa lui si sa te duci sa faci o cafea dimineata devreme.
pentru ca numai cu unii din ei poti bea o cafea in liniste fara sa te sece si sa te scoata din sarite ca o amica guraliva.
pentru ca pot sa conduca fain si incearca sa fie de treaba cand suntem noi la volan ( sau nu ) ...
pentru ca nu te deranjeaza cand citesti daca ii lasi sa isi faca damblaua saptamanala la bere cu baietii sau la un meci de fotbal. ( sau nu ) pentru ca ne place sa ii chinuim la fel cum fac ei cu noi doar ca noi ii putem consola mai bine, ei prin consolare inteleg sex de impacare...
Iubim barbatii, nu din lipsa de ocupatie sau din plictiseala ci pentru ca asa e firesc. Pentru ca imi place sa sufar stiind ca urmeaza si un pic de fericire.
pentru ca avem nevoie de un semiechilibru. pentru ca unii sunt misogini dar mai ales pentru ca nu toti sunt misogini, pentru ca imi place sa ofer. Pentru ca Dave Gahan e tip , pentru ca Bono
de la U2 e tip...
eu pot iubi un barbat pentru orice mai putine pentru ceea ce nu este si vrea sa para ... pot iubi un barbat pentru felul in care isi aranjeaza cravata sau pentru felul vioi sau nevrotiv in care tranteste usa la plecare
nu am nevoie de motive ca sa iubesc.... am nevoie de un " el " :-*

"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

01 Februarie, 2006, 05:52:22 p.m.
Răspuns #18

anhelik_sandra

hmm.. prin asta ai cam spus totul; nu imi vine nici o alta idee... deocamdata.... poate char e prea mult...

06 Iulie, 2006, 11:42:39 p.m.
Răspuns #19

Strumfita

Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua.
Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata.
Pentru ca vad frumusetea in femei, cand femeile au incetat de mult timp sa vada vreo frumusete in ele insele.
Pentru ca pot reproduce ecuatii matematice si fizice lungi, complicate, machiavelice sau incredibile, dar pot sa ramana fara vreo solutie cand vine vorba de femei.
Pentru ca traiesc ca sa ne faca sa zambim.
Pentru ca nu le e niciodata frica de intuneric.
Pentru ca nu le pasa cum arata sau daca imbatranesc.
Pentru ca ne fac sa radem.
Pentru ca insista sa faca si sa repare lucruri pentru care nu au pregatire, cu increderea naiva a unui adolescent care stie de toate.
Pentru ca nu poarta si nu viseaza vreodata sa poarte tocuri.
Pentru ca spun povesti foarte frumos.
Pentru ca le e frica sa cheleasca.
Pentru ca intotdeauna stii ce gandesc si intotdeauna spun ce vor exact sa spuna.
Pentru ca cea mai mare frica a lor este sa nu fie un barbat adevarat, iar pentru aceasta trebuie sa se retraga din cand in cand.
Pentru ca abilitatea lor de a visa este probabil cea mai mare resursa de energie intacta de pe planeta.
Pentru ca fac mari eforturi sa ascunda, fara succes, ca sunt fragili si umani.
Pentru ca fie vorbesc prea mult, sau deloc.
Pentru ca intotdeauna isi termina mancarea din farfurie si sunt
recunoscatori pentru asta.
Pentru ca sunt intotdeauna capabili sa invete si sa se schimbe.
Pentru ca sunt exploratori si visatori de neintrecut.
Pentru ca ne pot privi in ochi si sa ne topeasca instantaneu.
Pentru ca vor sa fie omnivori ori asceti, razboinici sau amanti, artisti sau generali, dar nu fac compromisuri.
Pentru ca pentru ei nu exista niciodata prea multa adrenalina.
Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca.
Pentru ca sunt aproape de noi cand avem nevoie de ei.
Pentru ca curata semineul si duc afara gunoiul sau iti cara bagajul fara a te intreba macar.
Pentru ca sunt intr-adevar pe atat de simpli pe cat afirma ca sunt.
Pentru ca le plac lucrurile extreme si atunci cand ajung acolo, noi suntem gata sa-i prindem.
Pentru ca sunt destepti, tandri si puternici.
Pentru ca ii iubim, si doar un barbat ar gandi ca acest lucru necesita explicatie.

;D  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

07 Iulie, 2006, 11:14:31 a.m.
Răspuns #20

Empress

sunt iubiti pentru ca ei sunt puternici pentru ca foarte rar vezi un barbat care sa isi arate suferinta ,sunt mandri si foarte orgoliosi
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

07 Iulie, 2006, 01:26:32 p.m.
Răspuns #21

black rose

de ce?.......hmmmmm.....pt ca este BARBAT....pt ca este un sprijin pt noi femeile...pt ca asa cum suntem noi...firave avem nevoie de cineva care sa ne faca sa ne simtim in siguranta...pt ca aveam atata iubire de daruit...si cel acre o poate simti este doar el...BARBATUL...pt ca e cel din care am fost create,...pt ca datorita lui noi existam...si oferim...in semn de multumire pt tot ceea ce ne ofera
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

07 Iulie, 2006, 08:42:37 p.m.
Răspuns #22

Alia

Pentru ca exista un echilibru natural, iar ei fac parte din acest echilibru. Pentru ca asa a statuat Creatorul Divin. Eu nu sunt nici slaba, nu simt nevoia de a fi ocrotita,nu am nevoie de nici un fel de sprijin, si.....mult timp am crezut ca pot fi fericita si singura, dar lipsea ceva...Indiferent de imprejurare, necaz sau bucurie, de cati prieteni sunt inconjurata, mi-am dat seama ca lipsea ceva....nimic nu poate complini sentimentul matern si sentimentul de cuplu. De ce sunt barbatii iubiti? Pentru ca asa este firesc, sa primesti si sa oferi....dragoste, respect,sprijin....tot soiul de astfel de atribute....Ei sunt jumatatea necesara ca pentru completarea intregului....

07 Iulie, 2006, 11:12:12 p.m.
Răspuns #23

denyyy

ce intrebare?? cred ca-i cel mai normal echilibru.Altfel ori am fi androgini cu totii, homosexuali sau leisbiene. Ca am fost noi vrednice de matriarhat, s ca am fost capabile sa  vanam,...este ok. Dar totusi...avem nevoie de iubirea lor.Suntem dependente de iubirea lor.Poate toate acestea ne-au facut sa evoluam si sa avem pretentii.I-am avut si ii avem pe ei!!!! ;) ;) :)

31 Octombrie, 2008, 09:58:11 a.m.
Răspuns #24

lumycriss

Vizitator
Tocmai am terminat de citit "De ce iubim femeile", o cărticică de noptieră scrisă de Mircea Cărtărescu. Mi s-a părut atât de simpatică, încât m-am gândit că ar fi frumos şi amuzant ca şi noi, femeile, să le facem o surpriză bărbaţilor din jurul nostru, gândindu-ne la aspectele care ne determină să îi iubim. Vă asigur, veţi fi surprinse de câte motive veţi descoperi ;) Voi începe eu:

Pt că le plac ştiinţele exacte. Pt că sunt cei mai buni bucătari şi croitori. Pt că scriu poezii de dragoste. Pt că sunt inventivi şi inventatori. Pt că sunt misogini. Pt că îşi iubesc mamele. Pt că şi-ar da şi viaţa pt surori. Pt că nu se înţeleg cu fraţii. Pt că le place fotbalul şi urăsc telenovelele. Pt că au obiceiul de-a te fixa cu privirea în tramvai, restaurant, pe stradă de parcă-ar vrea să te hipnotizeze. Pt că sunt sinceri şi îndrăzneţi. Pt că au un fel special de a te strânge în braţe şi a te săruta pe frunte. Pt că se comportă ca nişte copii când îşi dau seama că sunt singuri într-o cameră cu o femeie.

31 Octombrie, 2008, 12:05:20 p.m.
Răspuns #25

lumycriss

Vizitator
Pt că plâng mai des decât noi. Pt că sunt stângaci. Pt că fac pariuri. Pt că fac pariuri sportive. Pt că ne cumpără flori şi ciocolată. Pt că le place să facă pe clovnul. Şi pe Moş Crăciun. Pt că mereu cer voie să iasă cu prietenii la o bere. Pt că îşi cer de fiecare dată iertare dacă întârzie. Pt că ne fac surprize (plăcute). Pt că le place să fie mângâiaţi şi alintaţi, dar şi să se alinte. Pt că le place să inventeze fel de fel de diminutive cu care să ne cicălească (ţimburush, dovlecel, tzupi etc). Pt că ne numesc prinţesele inimii lor. Pentru că se dau cu parfum în exces. Pt că nu le place să spună "te iubesc".