Dragii mei...ce bine e sa iubesti,nu??
despotul care a zis acea fraza"daca voi nu ma vreti, eu va vreu!" , a reusit sa cucereasca pana la urma?ca eu nu mai tin minte???
sa fim sincere cu noi, si cu cei de langa noi...respectul se capata, prietenia se castiga, la fel ca si iubirea...daca nu exista nici macar unul singur intr-o relatie, adica nici respect, nici prietenie si nici dragoste, decat din partea ta, sa spunem...atunci nu ramane decat sa castigi....trebuie sa lupti...si doar atunci vei fi cu adevarat fericita...noi, femeile, suntem mai iubite decat barbatii(doar suntem femei;))....numai ca ei nu sunt capabili uneori sa isi exprime si sa isi arate sentimentele...suntem cu totii oameni...nu trebuie sa fii carpa unui barbat...ptr ca atunci inseamna nu ca nu te respecta el, dimpotriva....nu ai tu respectul de sine....si cand il vei avea tu, ptr tine, il va avea si el...cucereste-l....nu astepta sa te iubeasca asa tam-nesam...dar pana reusesti, ai sa vezi ca te loveste dragostea, acolo unde te astepti mai putin...si sunshine...nu conteaza varsta, asa cum am spus...important e ca are experienta si sunt exemple de dat la ceea ce spune el....si nu facea referire la nimeni de pe site, lord saladin...ptr asta, garantez!Doar generaliza.....