05 Noiembrie, 2025, 08:21:51 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Ati fi de acord sa stabilim o intalnire, sa apucam sa ne vedem si face2face cu totii?

DA, cat mai curand
20 (66.7%)
Da, in maxim 2 luni
5 (16.7%)
POATE, nu ma intereseaza
3 (10%)
IN NICI UN CAZ
2 (6.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 24

Autor Subiect: INTALNIRE INTRE LOVETIME-ISTI  (Citit de 22997 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Iunie, 2006, 03:37:25 p.m.
Răspuns #30

sunshine

OOOOOOO!!!!!!!Da sa fie inainte de 25 pleassssssseeeeeeee. Sau daca intalnirea e la mare........mie imi convine :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

24 Iunie, 2006, 05:21:32 p.m.
Răspuns #31

black rose

deci pana la urma se mai organizeaza ceva?....ca eu tot astept sa VAD CUM SE TERMINA SI CARE E VERDICTUL
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

24 Iunie, 2006, 08:47:10 p.m.
Răspuns #32

sunshine

Mai iubitii mei, eu ma gandesc asa: cineva mai cu sange tanar , cu spirit de organizare , sa aleaga intre Brasov si litoral ( eu de exemplu as putea sa ma interesez -chiar daca sangele meu nu e chiar asa tanar ;D- la Brasov, sa vad ce putem alege ca si cazare) si sa spuna ce si cum . Apoi fiecare zice da ori ba. Ce spuneti? Imi intind antenele? Ca sa stiu cati sunt la numar si ce sa cer. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

25 Iunie, 2006, 09:21:47 a.m.
Răspuns #33

catty

stiu ca nu sunt de prea mult timp pe aici si ca nici nu am reusit sa va cunosc prea bine inca...dar...as vrea mult sa va cunosc...foarte mult...normal daca ma primiti ???
apropo de preferinte...nu am asa ceva..mare munte..nu conteaza...

25 Iunie, 2006, 07:54:54 p.m.
Răspuns #34

serenity82

din partea mea poate sa fie si munte desi as prefera mare numai sa ne vedem ca din cate vad eu mai mult vorbim si practic nu face nimeni nimic  :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Iunie, 2006, 07:59:54 p.m.
Răspuns #35

charlie

ea vrea la mare ca mereu uita cate ceva pe acolo in fiecare an... si acum ar recupera ce a uitat anul trecut....  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Iunie, 2006, 11:20:59 a.m.
Răspuns #36

mitza

Vizitator
deocamdata eu nu pot face mai nimic  :-\  , dar intr-o saptamana o sa ma intresez de cazare la brasov! pentru la mare las pe altcineva! :)
  Voluntari  ??? ??? :)

26 Iunie, 2006, 11:58:35 a.m.
Răspuns #37

serenity82

va propun eu un loc superb La Moeciu langa Bran am fost la o vila super ok Zona e minunata si cred ca am putea sa mergem acolo cateva zile singura problema ramane pentru cei care nu au o masina pentru ca acolo nu ajung decat automobile, trenul nu  :'( daca am rezolva asta ar fi super pentru ca zona e frumoasa linistita avem ce vedea iar conditiile sunt mai mult decat ok. pretul e de 800 000 camera pe noapte
deci daca stau 2 pers intr-o camera deja e convenabil. ce spuneti?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Iunie, 2006, 12:07:52 p.m.
Răspuns #38

mitza

Vizitator
 superrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Mie mi se pare perfect! e aproape si de zarnesti, un loc minunat! deci deja suntem doi! :)
   Cine se mai inscrie?   ???

26 Iunie, 2006, 12:20:30 p.m.
Răspuns #39

mitza

Vizitator
cine vrea sa vina, sa ajunga in brasov caci de aici ne descurcam noi! ;)
   Vin eu si va iau cu masina! ;D
  inscrieti-va caci e super oferta! ;D

26 Iunie, 2006, 12:32:41 p.m.
Răspuns #40

Empress

si eu si eu vreau numai sa ma anuntati si pe mine ca sunt acolo la strigarea catalogului
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

26 Iunie, 2006, 12:59:32 p.m.
Răspuns #41

furia ingerului

Vizitator
Subsemnez pt. Moeciu serenity82  :) Ma duc acolo de doi ani la cel mult doua luni si e superb.
Vin cu masina si pot aduce deci oameni care ajung cu trenul din Brasov pana acolo.
Hotarati-va mai repede ca vad ca vreti sa va luam pe unii cu fanfare! :P

26 Iunie, 2006, 02:39:16 p.m.
Răspuns #42

sunshine

ok!!!!!!am si eu o oferta, Predeal, la un prieten, cazare ieftina. Ramane sa stabiliti in weekend sau o zi din saptamana.eu una pana pe 25 iulie sunt libera :-*

26 Iunie, 2006, 02:42:29 p.m.
Răspuns #43

sunshine

stat in camera???????glumesti??????doar pt dush si dormit( cand o fi ala ;D) nu e nevoie de 2 in camera.dormim pe jos si e ok. :-*uuuuuuu abia astept. :D

26 Iunie, 2006, 03:00:31 p.m.
Răspuns #44

serenity82

bun la moeciu avem ce face si camerele sunt maricele patul la fel. intra 3 ca mine in unul daca chiar vreti sa mergem ar fi super doar sa concretizam si sa nu dam inapoi dupa. eu una as propune week-endul 14, 15, 16 iulie adica de vineri-duminica. v-am zis avem ce vedea. doas sa va decideti repede, cred ca puteti pana atunci. ce spuneti? vreau o list repede dar v-am zis fara azi da maine ba  :)