05 Noiembrie, 2025, 10:05:54 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Ati fi de acord sa stabilim o intalnire, sa apucam sa ne vedem si face2face cu totii?

DA, cat mai curand
20 (66.7%)
Da, in maxim 2 luni
5 (16.7%)
POATE, nu ma intereseaza
3 (10%)
IN NICI UN CAZ
2 (6.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 24

Autor Subiect: INTALNIRE INTRE LOVETIME-ISTI  (Citit de 22999 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Iunie, 2006, 03:18:36 p.m.
Răspuns #45

mitza

Vizitator
  si eu tot pentru maneciu votez :)
  15 si 16 sigur dar 14.....
 Am de dat un Ex, sper sa nu fie tocmai pe 14! >:(
  Nu stiu inca data dar oricum eu vin sigur !
  Sau daca se poate 21,22,23 ;D
 bine ,niciodata nu vom coincide toti, asa ca sa ne hotaram!

26 Iunie, 2006, 03:25:09 p.m.
Răspuns #46

viulian

Administrator
Mi-ar place sa vin si eu - dar tre sa vad daca imi pot elibera - saptamana aceea din iulie o sa fiu plecat din Bucuresti o vreme la Fagaras - dar poate reusesc sa ajung la Moeciu :)

Trebuie rezervare facuta ?

26 Iunie, 2006, 03:32:19 p.m.
Răspuns #47

Lorelei

Acceptati si un "poate"?  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

26 Iunie, 2006, 03:39:11 p.m.
Răspuns #48

littlerose

Vizitator
mi-ar placea sa va intalnesc. eu nu fac nazuri. munte, mare. importanta e perioada. sper ca pana pe 14-15 iulie cand spuneti voi sa nu apara ceva. :-*

26 Iunie, 2006, 05:02:57 p.m.
Răspuns #49

sunshine

fara poate!!!!!!! :Psi sper zilele astea sa va hotarati. ca sa ma pregatesc si io( sa ma bucur hihihihi)si sa trimit mesaje la cei care nu prea au mai intrat pe forum
« Ultima Modificare: 26 Iunie, 2006, 05:04:32 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

26 Iunie, 2006, 05:50:21 p.m.
Răspuns #50

serenity82

daca vrem sa mergem mai multi da facem rezervare ca sa fim siguri ca vom gasi locuri ca totusi e week-end. putem in loc de 14 sa fie 17 daca vreti ideea e sa fie 3 zile la rand ca e mai usor. pe 21,22,23 nu se poate ca eu am o nunta de la care nu pot lipsi iar mai devreme adica pe 7, 8, 9 nu cred ca ne decidem noi asa repede. totusi sa vedem cati suntem ca nu au prea multe camere. daca vreti sa vedeti cateva poze si detalii despre pensiunea la care ma gandesc mergeti la adresa asta: http://www.inmoeciu.ro/#lamogan. ar fi frumos si la mare dar sigur nu vom gasi loc pentru atatea persoane si in plus la munte e mai racoare iar un gratar la iarba verde ar fi perfect ;D ce spuneti?  :D. va rog sa incercati sa va decideti pana la sfarsitul acestui week-end. si repet daca vreti ma ocup de cazae in acea perioada si vorbim sa vedem cum facem si cu transportul de la brasov la moeciu insa daca ma faceti sa rezerv locuri si nu mai veniti ne suparam tare de tot ca vreau sa mai merg aici si nu vreau sa fac impresie proasta fata de oameni pentru ca sunt foarte ospitalieri  8) astept raspunsurile voastre si confirmari pe privat (eventual va dau adresa de mail la cei interesati si vorbim) e bine asa?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Iunie, 2006, 06:00:45 p.m.
Răspuns #51

mitza

Vizitator
 Pe mine puteti conta! :D
 b gratar la iarba verde :D :D, ham, ce bine suna! Aici s-au interzis din cauza secetei :'(
  atunci sa ramana stabilit pe 14,15,16!
   Problema e ca deocamdata nu se stie cati vom fi ???

26 Iunie, 2006, 07:49:23 p.m.
Răspuns #52

ONLY DESIRE

pai...in 2 saptamani nu cred ca reusesc sa strang bani,dar la urmatoarea intalnire nu voi lipsi! :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

26 Iunie, 2006, 08:55:25 p.m.
Răspuns #53

serenity82

sunt 3 sapt draga only u
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Iunie, 2006, 08:57:57 p.m.
Răspuns #54

ONLY DESIRE

ma tem ca o saptamana in plus nu va face diferenta! :(
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Iunie, 2006, 12:43:13 p.m.
Răspuns #55

serenity82

vad ca repede v-a trecut cu intalnirea  :( chiar ma asteptam sa primsesc niste raspunsuri mai prompte dar vad ca dupa ce v-am dat locatie, date si preturi deja nu mai zice nimeni nimic  :'( aveau unii dreptate ca nu se va concretiza  :'( eu speram ca da  :'(

27 Iunie, 2006, 12:59:47 p.m.
Răspuns #56

mitza

Vizitator
 ma asteptam si eu la asta! :'(
  dar serenity eu iti spun ca vin, chiar daca va trebui sa  ma duc de unul singur  :P ! costa intr-adevar ceva dar am vazut ca tema asta e deschisa de mult asa ca...!  oricum ramane stabilita data iar pana atunci cine se hotaraste, sa spuna! rezervare ....nu  va fi nevoie, nu cred ca vom fi mai multi de 10!

27 Iunie, 2006, 02:46:56 p.m.
Răspuns #57

Lorelei

Ei, ei, suntem mai multi de doi, eu una vin, in cel mai rau caz va trebui sa plec mai repede, poate. Dar in principiu vin. Deci - ne strangem? hai sa discutam concret, cam cat ne-ar costa cazarea si daca stiti cumva si cati km sunt din bucuresti pana acolo  ;D mercic.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Iunie, 2006, 03:11:54 p.m.
Răspuns #58

serenity82

ok pana acum suntem 3 sigur cine se mai inscrie pe lista? lorelei detalii despre gazda gaseti la http://www.inmoeciu.ro/#lamogan costul e de 800 000 pe noapte pentru o camera deci doi in camera vin 400 000. eu am fost acolo si cu benzina la automobil din buc pana acolo, cu cazare 2 nopti cu mancare, ca mancare nu o ai asigurata si cu muzee vizitate si suveniruri cumparate m-a dus 1 500 000 de persoana, am fost 4 persoane cu aceeasi masina  :). in legatura cu km nu stiu cati sunt dar ma interesez si iti spun

27 Iunie, 2006, 03:19:53 p.m.
Răspuns #59

serenity82

am inteles ca intre brasov si moeciu sunt aproximativ 25 km