10 Octombrie, 2025, 09:40:44 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Ati fi de acord sa stabilim o intalnire, sa apucam sa ne vedem si face2face cu totii?

DA, cat mai curand
20 (66.7%)
Da, in maxim 2 luni
5 (16.7%)
POATE, nu ma intereseaza
3 (10%)
IN NICI UN CAZ
2 (6.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 24

Autor Subiect: INTALNIRE INTRE LOVETIME-ISTI  (Citit de 21546 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Iunie, 2006, 10:57:30 p.m.
Răspuns #75

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Iunie, 2006, 01:30:54 a.m.
Răspuns #76

|ngerMorT

Wow dragii mei...cate luni au trecut de cand nu v-am mai vazut...si...sunt socata! Nu-mi vine sa cred! Chiar se va tine o intalnire! Super! Ma bucur mult pentru voi...inseamna ca sunteti mai uniti ca niciodata! Neaparat sa faceti poze! Daca reusiti sa o pozati si pe Lorelei sunteti tari...oricum sunteti tari ca ati reusit sao faceti sa vina la intalnire...tinea mult la anonimatul ei :)

Oricum...sa stiti ca va iubesc la fel de mult...nu v-am uitat...nu am plecat...si o sa revin in forta!
Pentru cei care nu stiu...dau bacu' anu asta...si admitere evident :). Am inceput bine, cu 10 si la romana oral si la engleza oral...asta ca sa ma iertati pentru lipsa :).

Va pup mult si sa va distrati!!!

ps: sa-mi tineti pumnii!!!!  ;)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

29 Iunie, 2006, 01:43:55 a.m.
Răspuns #77

Strumfita

Inger ... mult succes .. noi te sustinem . ;D Felicitari .. e un incepu fttttttttt bun .. si tine-o tot asa .  :DTe asteptam sa revii printre noi ..  :D
  Mult succes in continuare .. o sa-ti tin pumnii ..  ;)
  Multi pupici  :-* :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

29 Iunie, 2006, 02:04:22 a.m.
Răspuns #78

Lorelei

Supervizez pozele postate si nu vor aparea decat cele in care eu nu sunt  ;D ;D ;D

Bafta multa, Ingerita! Si felicitari!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Iunie, 2006, 10:20:18 a.m.
Răspuns #79

serenity82

mai vedem noi cum stam cu pozele dar totusi daca cineva doreste neaparat sa ramana anonim vom fi nevoiti sa-i respectam dorinta. eu mai astept raspunsuri pana la sfarsitul saptamanii. hai indrazniti
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

30 Iunie, 2006, 01:32:42 p.m.
Răspuns #80

serenity82

oameni buni pana acum nu am primit date de contact decat de la cateva persoane. chiar nu vreti sa ne vedem? nu de alta dar sa nu ma mai agit degeaba ca vad ca fiecare gaseste o scuza, ba are bac, ba are capacitate, ab licenta, sau mai stiu eu ce. va rog frumos sa va ganditi foarte serios si sa imi trimiteti un raspuns pana la sfarsitul saptamanii.
scuze daca sunt putin dura insa eu aici chiar imi dau silinta sa fie ok sa ne putem vedea intr-un loc frumos si mai accesibil la pret si am impresia ca voi nu vreti acelasi lcuru. sper sa ma insel sincer dar daca nu va decideti repede nu o sa ne mai putem intalni  :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Iulie, 2006, 07:31:33 p.m.
Răspuns #81

ONLY DESIRE

ce s-a intamplat cu intalnirea?de ce nu spuneti nimic?nu a mai avut loc? :(
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

21 Iulie, 2006, 01:12:54 a.m.
Răspuns #82

Marcat pentru stergere...

Cati dintre voi locuiti in Ardeal? E careva dintre voi in apropriere de CLUJ-NAPOCA? Sau posibilitatea de a sosi in acest oras? Sa ma anuntati si pe mine! VREAU SA NE INTALNIM...

23 Iulie, 2006, 06:33:21 p.m.
Răspuns #83

charlie

ce s-a intamplat cu intalnirea?de ce nu spuneti nimic?nu a mai avut loc? :(

nu a mai avut loc. din diverse motive.
You believe but what you see
You receive but what you give