10 Octombrie, 2025, 10:52:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: desdemona  (Citit de 13841 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Ianuarie, 2006, 05:29:45 a.m.
Răspuns #30

Evangeline

Draga des, asa cum a spus si only aici poate intervine dependenta. El e dependent de tine asa cum a fost si de multe altele(tigari, bautura, etc.) Acum mie mi-e frica sa nu suferi tu mai mult, pentru ca el vrea sa fii iubita lui din nou si sa-l iubesti, ceea ce tu nu mai poti sa faci. Doamne fereste sa nu faca o prostie doar pentru ca te iubeste asa de mult si pe urma tu te vei condamna ca ai ales sa-i fii iubita :-\ Ma rog pentru tine, sa fii pazita de toate rautatile ca tu ai facut mult bine si nu meriti sa fii trista. E clar ca el nu e cel care te va face fericita si nu stiu cum va intelege el ca trebuie sa te lase in trecutul lui sa nu incerce sa fii si prezentul :( Mai bine as intelege situatia si poate si greselile pe care le-a facut de atatea ori daca as sti ce varsta are ??? Poti sa mi-l si descrii pe private sau nu (depinde cum ti-e mai bine), poate il cunosc ;) si te pot ajuta mai mult ;) :-*

Citat
P.S. si draga mea kitty..nu ne-ai spus nimic despre primul tau "El" ..de ce ai suferit draga mea?

;D Eram doar 2 copii si sincer nu a fost asa cum m-am asteptat. Diferenta dintre noi era de un an, dar el visa la altele mult mai mature si eu eram un copil (aveam 12-13 ani :D) Crede-ma ca mi-a fost drag multa vreme, chiar si dupa ce ne-am despartit dar nu avea un suflet cald si iubitor. La un moment dat mi s-a parut materialist si de cand nu am mai vorbit cu el sincer nici nu mai stiu cum gandeste ::) Nu mai vorbim de aproape 5 ani ::) si cand il vedeam evitam sa ma uit la el :-\ Nu a fost nimic deosebit intre noi, dar ce m-a impresionat e ca el ma tine minte si vara asta se uita foarte insistent la mine :-\ Acum doi ani nu puteam sa-mi aduc aminte numele lui de familie :D, iti dai seama cat de mult ne-am iubit noi 8). Cel mai rau e ca eu de multe ori traiesc in trecut si de asta sufar enorm de mult :'( Ei, dar lasa problemele mele, acum sunt alaturi de tine ca sai treci mai usor peste toata suferinta asta ;)

:-* :-* :-*
Never, never quit!

22 Ianuarie, 2006, 12:23:30 p.m.
Răspuns #31

desdemona

multumesc draga mea Guardian pentru vorbele frumoase,ma linistesc,desi situatia ramane aceasi..dar voi reusi cumva,cumva sa-l ajut,daac nu voa vrea...imi ramane decat sa ma rog pt el,sa-l lumineze Dumnezeu pe calea cea dreapta.Nu am crezut niciodata ca pot fi un drog..Se pare ca dau dependenta asa ca feriti-va de mine ;D :D ;D :D ;D

ca sa iti raspund tie draga Kitty-are 18 ani,intr-a 12.Cea ce m-a atras la el era maturitatea lui,a crescut foarte greu(fara tata),in cartier...vorba vine.Poate asta m-a atras cel mai mult.Greseli..nici nu le mai stiu foarte bine pentru ca sunt frecvente...oricum el imi spune ca se comporta asa pentru ca nu stie ce sa faca,vrea sa ne impacam dar nu stie cum.Se cearta cu toti..i-a indepartat pe toti prietenii,pe toti ii crede profitori,ipocriti,invidiosi..el este singurul nevinovat..si are grija sa imi arate asta de fiecare data,ca si cum eu sunt singura responsabila pt toate relele.si uneori cred ca asa este..daca nu ne desparteam,nu era in situatia asta.A inceput sa fumeze,droguri nu cred ca mai ia,sta in casa toata ziua..cauta cearta cu mine tot timpul,nimic nu ii convine,intelege totul asa cum vrea el..si ma simt atat de prost..pt ca imi spune ca iar plange iar sufera din cauza mea,ca de ce ii fac asta..Se cearta cu mama sa,fratele sau,chiar l-a batut fratesu..in ce hal a ajuns..
Uff..nu stiu daca am purtat vreo 2 conversatii FARA SA NE CERTAM...
inainte dragul de el era rabdator,intotdeauna ma intelgea,intelgea ceea ce vreau sa spun,nu dramatiza,nu exagera..avea incredere in oameni,in el..era mai bun,mai milos,mai de viata,ii placeau petrecerile,distractiile..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Februarie, 2006, 10:10:31 p.m.
Răspuns #32

Guardian|Angel

Nu,clar Nu!!!
Nu trebuie sa te sacrifici tu doar pentru capriciile lui...chiar tu ai spus ca are 18 ani si ca te-a atras maturitatea lui...ceea ce face acum nu se mai numeste maturitate...ba dimpotriva, purtarea lui e infantila..si daca a crescut foarte greu, ar trebui sa aibe mai multa minte si sa stie ca nu poti lega pe cineva de tine doar din mila, sau ca stii ca persoana respectiva traieste cu teama ca vei relua vechile vicii...asta e alegerea lui...si daca il poti ajuta, fa-o draga mea, daca nu, indeparteaza-te fiindca iti va face si tie rau intr-un final...tu meriti sa fii fericita, sa te gandesti la tine, sa iti acorzi timp sa iubesti si sa fii iubita..de ce???PENTRU CA MERITI!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

10 Februarie, 2006, 09:53:25 p.m.
Răspuns #33

desdemona

multumesc draga mea...nici nu am cuvinte..pentru ca aceste ganduri imi dau o vointa de a continua...de a spera..de a crede in mine:)..si ce imi trebuie mai mult de atat?
cand eram impreuna cu el s-ia facut un tatuaj permanent...vroia sa isi tatueze numele meu...si l-am oprit..si-a tatuat o pantera..zilele trecute mi-a martusit ca sa tatuat pt mine...sa ma impresioneze...mi-a parut atat de rau de el...cred ca vroia sa ma recastige prin aceasta marturisire...

dar gata ce a fost a fost..acum zambesc...iar amintirea lui nu ma bantuie...incerc sa il ajut...nu prea se lasa ajutat dar gestul conteaza ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 Februarie, 2006, 02:28:27 p.m.
Răspuns #34

Guardian|Angel

Zambesc si eu si ma bucur ca vrei sa fii fericita, ca lupti sa fii fericita...te pup si te imbratisez..ca ziceai tu ceva de o taxa!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

15 Februarie, 2006, 03:11:06 p.m.
Răspuns #35

Strumfita

Des, esti asa cum spune si Allia .. esti lumanarica noastra. Tu ne ajuti sa trecem peste greutati .. tu iti imparti speranta cu noi.
    Acum e randul nostru, un ingeras plange si nu e corect. Nu meriti sa plangi .. nu meriti sa fi suparata. Ai un suflet pur .. lacrimile tale cristaline ma apasa pe inimioara  :-[ . Tu ne spui intotdeauna sa fim puternici si sa privim inainte.. la fel trebuie sa faci si tu draga Des, trebuie sa privesti inainte pentru ca inainte este viata ,, timpul nu ne asteapta ci trece pe langa noi nepasator , iar noi trebuie sa mergem inainte .. la dreapta lui, sa il urmam pentru a  ne bucura de fiecare clipa a vietii.
    Esti puternica Des, esti o luptatoare si stim ca vei reusi sa treci peste aceste greutati .. iar noi iti vom fi aproape si te vom ajuta.
    Te pup  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

15 Februarie, 2006, 08:04:56 p.m.
Răspuns #36

desdemona

uff..cum sa nu merg mai departe cand alt ingeras este alaturi de mine?cand am atatea suflete dragi langa mine.acum imi este bine...Foarte bine..Ai mei acum se inteleg bine,vom vedea cand va veni tata in tara...fostul meu prieten tot faze de astea imi face...si acum..dar spre norcul meu am pe cineva langa mine care ma face sa trec peste aceste momente.MUltumesc dragii mei ingeri.Multumesc ca m-ati primit pe mine fiica ratacitoare.I am home...si tare e bine. :-* :-* :-*

15 Februarie, 2006, 10:23:44 p.m.
Răspuns #37

ONLY DESIRE

Inca un strop de fericire imi patrunde in suflet:surioara mea este fericita!Fii fericita draga mea ca meriti..meriti mai mult decat atat dar Dumnezeu ne da putin cate putin,sa putem pretui fiecare clipa de fericire!Eu sunt alaturi de tine...ma bucur alaturi de tine si ma rog sa nu ami afli ce  e tristetea,deznadejdea,lacrima! :-* :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."