05 Noiembrie, 2025, 10:23:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: iluzia unei relatii!  (Citit de 26450 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Ianuarie, 2006, 11:22:14 a.m.
Răspuns #15

Lady Allia

Draga mea Guardian|Angel...

nu este gresit sa iti doresti un copil...este chiar frumos...un sentiment care te poate umple de o duiosie fara margini, care iti da aripi, care te face puternica si te face sa vrei sa fii mai buna, dar...pentru ca in toate exista un dar...inainte de a-ti dori copilul trebuie sa te gandesti ce si-ar dori el...daca l-ar face fericit mai tarziu sa isi afle povestea conceptiei sale...daca l-ai putea privi in ochii cand te va intreba: "mama l-ai iubit mult pe tata?"...copii vor sa stie ca au fost creati din iubire...ca parintii lor sunt "print si printesa"....vrea sa simta caldura caminului...caldura dintre cei doi parinti..., iar astea sunt doar putine aspecte...

Si...copii toti sunt ingeri...nu sunt "bunuri" ale nimanui..., iar copii care acuma sunt ingeri trebuie mai tarziu sa devina ingerul cuiva...pentru ca la urma urmei ingerii sunt aici printre noi...fiecare suntem un inger..., dar pentru faptul ca nu avem aripi ni se spune simplu..."oameni", iar copilul tau asta trebuie sa ajunga...OM...cu tot ceea ce inseamna aceasta responsabilitate...

20 Ianuarie, 2006, 11:26:12 a.m.
Răspuns #16

un_suflet

Pentru simplul motiv ca DORINTA de aducere pe lume a unui copil trebuie fie A AMBILOR PARTENERI care isi asuma IMPREUNA responsabilitatile care decurg ulterior... fara capricii, egoism, sau ca o "completare".
P.S.: nu ma refer la "dorinta de a-l concepe" ci aceea de A-L DORI, A-L CRESTE, A-L IUBI, A-I FII ALATURI...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

20 Ianuarie, 2006, 10:05:38 p.m.
Răspuns #17

Guardian|Angel

Si iata, ca in seara aceasta mi-am dat seama de realitate...ca sa fiu sincera,  nu vroiam sa vad adevarul cu toate ca era evident...adevarul e ca imi doresc un copil ingrozitor de mult,dar mai am timp inca sa il fac...si vreau sa il fac dintr-o dragoste adevarata, si sa aibe un tata care sa fie alaturi de noi, de mine si de copil, iar noi sa fim cei mai importanti ptr el...alaturi de "viitorul meu fost prieten", nu ar avea o familie...am realizat in seara asta,  intr-o incercare de a discuta ca 2 parteneri, ca 2 persoane mature,ca doi oameni, ca nu e persoana alaturi de care as vrea sa stau o viata si careia sa ii daruiesc toata iubirea care o am in mine...tin la el...ca la un iubit...dar nu il iubesc...si indiferenta lui..m-a durut, dar nu atat de tare incat sa-mi pese cu adevarat, ci doar atat cat sa ma faca sa deschid ochii...mai bine..asa ca..va dau dreptate..si imi cer scuze ca mi-am sustinut punctul de vedere..ca am fost atat de oarba incat sa vedeti voi adevarul din jurul meu si nu eu! :'(
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

21 Ianuarie, 2006, 12:14:34 p.m.
Răspuns #18

desdemona

Era un citat frumos...Dragoste nu este oarba,ci doar nu spune ce vede.
Draga mea..tu ai vazut adevarul dar cred ca il negai,era ceva ce te depasea..Cel mai important este acum ca ti-ai dat seama,si ai facut acest lucru inainte de a fi prea tarziu.
Sper ca in curand dragostea sa paseasca alaturi de tine.Ai grija..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Ianuarie, 2006, 08:39:30 p.m.
Răspuns #19

Guardian|Angel

Eu am ajuns sa sper draga des, nu ca dragostea sa paseasca alaturi de mine, ci sa pot fi fericita care paseste alaturi de ea..

22 Ianuarie, 2006, 08:12:30 a.m.
Răspuns #20

sunshine

Lacrimile mele simt ca te-am ajutat si eu , in disperarea mea, sa vezi realitatea.Ma bucur enorm pt tine, scum ingeras, ai alungat greseala care ti-ar fi putut marca viata, ti-ar fi putut aduce intrebarea"Cum ar fi fost daca.....".Te sarut si iti doresc din suflet sa -ti gasesti iubirea pe care o meriti. :-*
   DOAMNE, IUBESC FORUMUL ASTA!!!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Ianuarie, 2006, 10:50:28 p.m.
Răspuns #21

Guardian|Angel

Fii sigura ca si forumul te iubeste pe tine ;D
Cat despre intrebarea "ce-ar fi fost daca.."eu cred ca mereu ne intrebam asta,insa raspunsul nu il stim niciodata...dpmdv, nu a fost decat ce ar fi putut sa fie...si atat...asadar...sarut manutele dragii mei!

23 Ianuarie, 2006, 12:30:46 a.m.
Răspuns #22

un_suflet

Pentru o clipa...mi-a fost teama ca discutia despre copilul dorit este un pic...tardiva...
Multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost asa.
Deci...cum iti spuneam? te invit(in continuare, ai debutat bine ;) ) sa fii o FEMEIE DESTEAPTA!
BAFTA!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

23 Ianuarie, 2006, 09:10:19 p.m.
Răspuns #23

Guardian|Angel

wow, cat imi doream sa stiu cum am debutat:P :P
sa vedem acum daca am mintea necesara unei femei destepte in continuare! ::)

28 Ianuarie, 2006, 11:23:06 p.m.
Răspuns #24

charlie

ramane de vazut.... avem incredere in tine  ::)
You believe but what you see
You receive but what you give

08 Februarie, 2006, 09:12:10 p.m.
Răspuns #25

Guardian|Angel

Dar vezi tu, cum e si cu increderea asta???cum sa ai tu, si cum sa aiba ceilalti incredere in mine, cand eu una...iar m-am pierdut??

09 Februarie, 2006, 04:43:22 p.m.
Răspuns #26

desdemona

dar te vei regasi...te va gasi,cand vei vrea sa fii gasita!

dar spune draga Rebe ce s-a mai intamplat... :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Februarie, 2006, 04:55:56 p.m.
Răspuns #27

Guardian|Angel

Ce sa se intample...nimic care sa nu poata fi infruntat si trecut peste...dar sunt momente, in care clachez..au fost mereu momentele astea, si mereu vor fi, iar voi stiti mai bine ca oricine cat de des si cat de repede clachez..in fata durerii...dar ce e val ca valul trece, eu raman la toate rece..si acyum imi suna in minte cuvintele herrei...voi trece si peste asta...cand voi prinde incredere...in mine!

09 Septembrie, 2007, 10:24:55 p.m.
Răspuns #28

Rebecka

Iluzia unei relatii...oare sa fi fost pana la urma o relatie? Oare sa fi cunoscut adevarata iubire alaturi de el?
Povestea continua dragii mei, in ea se imbina sentimente foarte puternice:iubire, fericire, daruire, despartire, durere, chin, parasire...e greu, am facul o alta alegere si nu stiu cat e de bine, nu sunt in masura sa mai judec, imi e greu, ce pot sa fac e sa va scriu in continuare, inca putin, vreau sa mai elucidez cateva mistere din inima mea, daca voi putea sa fac asta....m-am saturat de intrebari si de vina asta grea ce o port in suflet simt nevoia sa vrb cu voi prieteni dragi, prieteni vechi si prieteni noi, am nevoie sa imi fiti alaturi sa imi mai dati putin din forta voastra sa merg mai departe, IARASI!
In curand va voi putea povesti totul....un alt inceput sau acelasi sfarsit?Nici eu nu mai stiu..pe curand!
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

10 Septembrie, 2007, 12:14:15 a.m.
Răspuns #29

Lady Allia

Orice ar fi...-început sau sfârşit-...îţi doresc să îţi aducă liniştea şi fericirea pe care o meriţi şi pentru care ai luptat mereu aşa cum ai ştiut tu mai bine Rebe dragă  :-*!
Aşa cum ţi-am mai spus o dată...eu sunt convinsă că vei face alegerea cea mai bună...pentru că tu însăţi ai un suflet bun şi frumos de care eu nu mă îndoiesc nici o clipă!
Îţi doresc...să nu îţi uiţi zâmbetul tău minunat, încrederea care mereu, mereu a ştiut să dezarmeze pe oricine şi drumul pe care l-ai ales!
Să nu dai voie nimănui să te facă să te îndoieşti de tine şi de sentimentele tale minunate!  :-* :-* :-*