11 Octombrie, 2025, 09:00:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Hai sa scriem la subiect!  (Citit de 5104 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Ianuarie, 2006, 12:51:50 a.m.
Citit de 5104 ori

Lorelei

Topicul asta este daca vreti o rugaminte sau un fel de a atrage atentia. Ce vreau sa zic... ca eu cred ca este important (si nu sunt singura) sa pastram tema initiala a fiecarui topic, chiar daca mai divagam din cand in cand (ceea ce nu este o problema), cred ca este important sa revenim la tema initiala, altfel nu mai scrie nimeni in continuare (sau scriu doi trei replici de genul "bine ai venit la mine. ce mai faci?"). Exista, cred, suficiente locuri pe forum unde sa ne simtim bine impreuna fara sa avem o tema (castelul, hanul, cafeneaua, hora etc.). Asa incat in rest parerea mea este ca ar trebui sa respectam ceea ce a propus topicul initial.
Astept si parerile voastre. Mi s-a parut ca este o problema care ar trebui discutata, ca altfel riscam sa devenim incoerenti sau sa ne pierdem in discutii fara tematica. Deci... e doar o parere?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

20 Ianuarie, 2006, 01:59:26 a.m.
Răspuns #1

un_suflet

Este o parere...corecta din punctul meu de vedere.
Din acest motiv, imi cer scuze in numele unor trecatori prin cafeneaua Hera (pe care i-ai gasit rataciti si veseli si ia-i trimis "acasa")...si promit pe viitor, sa ofer romul...cu picatura, pentru a evita astfel de situatii neplacute. ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

20 Ianuarie, 2006, 09:22:45 a.m.
Răspuns #2

Guardian|Angel

si daca nu ma insel,discutii pe tema asta au fost multe, si ...rezultatul unde e???trebuie sa respectam topicurile...chiar daca doar calitatea conteaza.,sa evitam sa scriem posturi foarte scurte de gen:"multumesc"sau "te astept" ...astea pot fi scrise in casuta de mesaje!Pupicei
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

20 Ianuarie, 2006, 09:42:54 a.m.
Răspuns #3

Lorelei

I-am trimis "acasa"  ;D ;D ;D Hai ca esti mortala.

PS. Asta e exemplu de post care nu trebuie sa fie scris asa  ;D ;D, un offtopic.

Ce vreau sa zic totusi este sa nu cadem nici in extrema cealalta, sa devenim rigizi, deplasati. Putem oricand scrie un post doar de dragul unei glume, a unei exclamatii etc. Adica totusi nu suntem la scoala. Invitatia era doar sa pastram un echilibru in toate.

Va pup cat se poate de offtopic  :D  :-*

20 Ianuarie, 2006, 10:54:48 a.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Draga Lorelei

am sa incep asa...si poate ma voi repeta in anumite aspecte...dar,...

inainte de a ma inscrie pe acest site...m-am pierdut multa vreme printre gandurile voastre, printre versuri, printre minunatele proze..., printre harjoneli si zambete pline de frumusete...nu am gasit nimic care sa ma indeparteze...nimic plin de "obscenitate" sufleteasca..., de superficialitate...era aproape perfect...!
Daca ar fi fost perfect...nu ramaneam...:) ! Nu sunt cautatoare de absolut...m-ar ucide monotonia unui lucru perfect...m-ar face sa ma simt inutila in incercari..., i-ar face pe cei din jur superiori si in viata nu cautam decat pe cineva ca si noi, sau macar cat mai aproape de ceea ce suntem noi.

Si Maria a deschis acest subiect in topicul meu...ma bucur insa ca s-a deschis aici aceasta "asa zisa problema"..., dar asa cum i-am spus si ei sunt multe topicuri in care subiectele sunt amestecate...si din punctul meu de vedere este bine...oamenii scriu acolo unde simt sa o faca...la urma urmei mi se pare oarecum fortat sa se creeze tipare..."scriem aici...pentru ca asa e bine, pentru ca aici e topicul"...

De ce?
Nu scriem la urma urmei unde simtim sa scriem?...Unde ne putem deschide mintea si sufletul?...

Nu asta m-a atras aici...topicuri create dupa tipare...aici m-a atras faptul ca oamenii discuta deschis despre problemele lor,...ca unii incearca sa ii ajute pe altii, ... ca fiecare raspunde fara sa creeze polemici si situatii banale,... ca sunt topicuri si topicuri si poti alege unde sa scrii sau sa faci altul nou..., libertatea de a scrie ce simti...de a simti...de a asculta, de a scrie...asta m-a atras!

Cum ii ziceam si Mariei...stii ca sunt noua..., dar nu m-am pierdut niciodata printre subiecte...nici printre topicuri...nici nu m-a interesat care unde au fost plasate...m-a interesat doar...calitatea oamenilor...sufletele lor...puterea lor de a simti...frumusetea si nobletea din versuri..din topicuri...lipsa de superficialitate......de asta sunt aici...de asta am ramas aici...de asta sunt fericita ca este lovetimeul...

Dar asta este doar parerea mea, iar daca majoritatea considera ca trebuie create stasuri...granite sufletesti si mentale, dupa opinia mea...eu o sa respect aceasta decizie...

20 Ianuarie, 2006, 11:07:29 a.m.
Răspuns #5

Guardian|Angel

A venit momentul adevarului!
anunt mare mare mare...dar nu aici...va invit la castel sa va fac o dezvaluire... :P
si cat despre lady allia...nimeni nu s-a referit la tine...toata lumea are dreptul sa isi dea cu parerea...fii sigura ca lorelei nu a zis nimic referitor la tine(mie chiar imi placi :-*),si nici nu a zis-o cu inima rea...daca asta e ceea ce te-a atras la site,ramai cu noi!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

20 Ianuarie, 2006, 04:56:26 p.m.
Răspuns #6

Lady Allia

:)...nici nu am luat-o ca si afront personal...nu faceam altceva decat sa imi expun si eu la randul meu parerea in legatura cu acest subiect...atat!
Cat despre Lorelei...nu am crezut si nici nu cred nici o clipa ca face referire la mine sau altceva asemanator..., iar eu sa stiti dragilor ca aici cand am intrat prima oara am citit o poezie si o proza de a ei...sunt uimitoare...m-au induiosat si mi-a incalzit sufletul...Lorelei este minunata...un om minunat...care stie simti frumos....uimitor de frumos...are o penita de aur...vrajita...eu personal am o admiratie deosebita pentru ea...si deci, ca si atare nu am crezut in faptul ca Lorelei m-a "tintit" pe mine in acest subiect.. :)...eu doar am raspuns...

20 Ianuarie, 2006, 05:03:05 p.m.
Răspuns #7

Lorelei

Hehehe! Dragelor, hai ca facem aici alta cafenea!  ;D ;D ;D va servesc?  :D

Acum revenind la topic sa nu tulburam totusi apele... asta incercam si eu sa zic cumva, adica nu zic sa fim extrem de rigurosi sau sa fim rigizi, ci doar sa pastram un pic de ordine. atata tot.
Va pup  :-*

PS. Cat despre anunt... stiam io ca ne stim de undeva!  ;)
PPS. Suntem niste minunati, asa e?  ;D
« Ultima Modificare: 20 Ianuarie, 2006, 05:05:55 p.m. de Lorelei »

20 Ianuarie, 2006, 05:24:31 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator
Ha, cand vazui ca hai sa facem aici alta cafea - mi-a stat inima in loc  ;D

Acum sa postez si eu.

Am impartit topicul Disperare... in doua. Prima parte a ramas la Povestea mea... si doi, am creeat un nou grup de discutii numit "Gradina viselor noastre" unde am adaugat topicurile ramase. Am sters in total vreo 10-15 posturi mici, incat coerenta sa se pastreze.

Dpmdv e ok un pic de rigurozitate caci este mai usor de navigat. Pentru persoane care cauta ceva anume, specific, e mai usor sa urmareasca problema daca lucrurile sunt structurate.
Apoi pentru cei de-ai casei :) exista grupurile de discutii (da' suna cam frust - aveti vreo idee cum sa redenumesc sa sune mai cald ?), unde se discuta orice lumea isi doreste.

De exemplu, daca cineva dorea sa raspunda la topicul lui Lady Allia, ar fi trebuit sa citeasca vreo 4 pagini in care atmosfera era alta, diferita de starea care i-a indus-o povestea, si era contrariat. Adica omul voia poate sa isi zica sentimentele, trairile, emotiile, rezonase, era induiosat(a) si... pac, distractie, amuzament. Huh ?

Nu vreau sa deranjez mai deloc lucrurile pe site in sensul ca vreau ca lumea sa se simta cat mai confortabil cu putinta (de aceea n-am sters decat putine posturi, restul le-am pastrat intr-un topic nou) dar e placut sa nu se amestece emotiile :)

20 Ianuarie, 2006, 05:28:31 p.m.
Răspuns #9

Lady Allia

:) uff in primul rand ma bucur si simt chiar o usurare.

Nu imi plac polemicile...defapt...mint... ;D ;D ;D, imi plac uneori, dar aici nu e cazul... :), insa ma bucur nespus draga mea Lorelei ca ai prins mesajul si l-ai intels exact asa cum l-am gandit si eu.
Ideea este sa ne spunem intr-adevar parerile legate despre ceea ce ne place sau nu ne place la site, sa aducem imbunatatiri, nu sa cream furtuni...ele se creaza oricum uneori si fara ajutor... :).
Inca o data lovetime nu isi dezminte calitatile, iar tu draga mea nu iti dezminti calitatile umane si sufletesti pe care le ai din plin...multumesc ca stii sa fii o prietena buna si de nadejde...
Se spune ca prietenii nu trebuie doar sa ii ai ci, trebuie sa ii si simti ca sunt langa tine..., iar eu va simt...multumesc!

PS...(adaugat ulterior dupa mesajul lui Iulian): multumesc Iulian pentru gradina... :), banuiesc ca raman datoare mereu cu o camera libera pentru tine si cafelute..., dar sper sa iti placa sa vii pe la noi din cand in cand. Si...ca sa revin la subiect...ma bucur cand nelamuririle sau problemele sunt discutate ca intr-o familie...in jurul mesei, zambind, gustand un ceai o cafea...si ma bucur dupa cum am spus ca nu se dezmint calitatile umane si sufletesti pe care le-am descoperit aici...

Pupici... :-* :-* :-*
« Ultima Modificare: 20 Ianuarie, 2006, 05:41:51 p.m. de Lady Allia »