05 Noiembrie, 2025, 08:19:51 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 82940 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Decembrie, 2005, 10:59:57 p.m.
Răspuns #210

littleangel

Orice ajutor e binevenit...si cum sa nu primesc un alt ingeras la degustat? Dar ai grija, ca eu il fac bun si s-ar putea sa devii dependenta ;D
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

07 Decembrie, 2005, 11:14:06 p.m.
Răspuns #211

Evangeline

Mai fetelor serviti-ma si pe mine cu o cafea ;). Sa fie mai tare ca miercurile sunt zile grele pentru mine. Plec de dimineata si ajung seara acasa cu o mica pauza de 1-2 ore. Is bocna, afara-s -15 grade  :( si trebuie sa ma incalzesc ca sa pot sa-mi fac temele ;D
Va tin si eu companie pentru cateva clipe si pe urma din nou la scoala ::).

:-*
Never, never quit!

07 Decembrie, 2005, 11:17:20 p.m.
Răspuns #212

littleangel

Bine ai venit, kytty. Esti in cel mai bun loc in care te poti dezgheta...Sufletelul vad ca e cam absent...o avea treaba...asa ca din nou imi permit sa te servesc si pe tine...sper sa nu se supere nimeni ;D
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

07 Decembrie, 2005, 11:21:47 p.m.
Răspuns #213

Evangeline

Multumesc draga ingeras ca ma servesti. Nu ma asteptam sa fiu observata asa de repede pe aici, prin cafenea ::) Te rog ingeras pregateste-mi o ceasca mare de cafea si cu putin indulcitor, fara lapte ;)

Never, never quit!

07 Decembrie, 2005, 11:22:12 p.m.
Răspuns #214

Strumfita

Mmmm .. cred ca deja am devenit dependenta .. e foaaaaaarteeeeeee buuuun .. aproape mai bun ca "ciucalata" .. ei .. dar ce tot vorbesc .. pentru mine "ciucalata" ramane pe primul loc .. mmm .. ador ciocolata ..
    Dar n-am mai baut asa vin bun niciodata .. cum l-ai facut atat de bun?
    Cred ca totusi sunt obosita.. si am sa plec la culcarica .. ca maine sa fiu in forta ..  ;D
    Deci .. pe maine .. va pupic  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

07 Decembrie, 2005, 11:23:21 p.m.
Răspuns #215

littleangel

Cum sa nu te observ? De-abia astept sa mai vina cineva care are mare nevoie de ceva cald...
Ingerasule...ma bucur ca ti-a placut...noapte buna...PS: am un ingredient secret ;D

07 Decembrie, 2005, 11:41:44 p.m.
Răspuns #216

littleangel

Eu ma retrag ca ma trezesc maine dis de dimineata...Noapte buna! :-*

07 Decembrie, 2005, 11:45:47 p.m.
Răspuns #217

Evangeline

Va pup ingerasi dragi :-* Va multumesc ca m-ati primit :) Cafea a fost foarte buna si ar trebui sa fie de ajuns ca sa-mi pot termina treburile pe ziua de azi ::) Pe maine!

Never, never quit!

09 Decembrie, 2005, 12:21:17 p.m.
Răspuns #218

un_suflet

Buna dimineata! (pentru niste unii...la pranz) :)
In trecere, am facut putina ordine, am aerisit, am pregatit cafeluta, ceai (dar nu de struguri. la ora asta?), ciocolata calda, capucino....laptic, biscuiti, alune...si mai vedti voi ce mai gasiti...
Simtiti-va cum va este voua pe plac si aveti voie sa faceti tot ce doriti...:)
Chiar daca fizic nu voi fi prezenta...sufletul meu pluteste pe undeva pe aici "prin colturi" asa ca..nu va fie teama de nimic. Va vad! :)
O sa plec pentru 3 zile de "acasa" asa ca..."zona libera! :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

09 Decembrie, 2005, 06:26:36 p.m.
Răspuns #219

Evangeline

Vai draga Sufletel tocmai acum cand am venit si eu sa beau o cafea tu ai plecat? ::) Ma servesc singura cu biscuiti si o cafeluta ca de abia m-am trezit si am nevoie de o cafea. Spun ca abia m-am trezit din cauza ca azi nu am fost la scoala si am dormit mai mult ;D S-au inchis scolile azi ca a nins asa de mult incat nici nu mai poti circula ::) Sufletel tu ai fugit la munte eu parca sunt la munte cu atata zapada  ;) Distractie placuta la munte ;)

Never, never quit!

09 Decembrie, 2005, 10:33:35 p.m.
Răspuns #220

HERRA

Vizitator
Deaga suflete, cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa!
Va salut pe toti si va pupicesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aici e cald si bine, tocmai am facut baita si m-am prajit la soare! Asta da viata!!!!
Va pup inca o data pe toti si va doresc craciun fericit, pentru ca nu stiu cand mai ajung pe aici!
Pe curand!!!!!!!!Pa

09 Decembrie, 2005, 10:35:34 p.m.
Răspuns #221

cv

Vizitator
Staaai. Sarbatori frumoase macar sa-ti doresc si eu si inima senina.

09 Decembrie, 2005, 10:38:34 p.m.
Răspuns #222

Evangeline

Asta da fericire! ::) Dupa atata tristete pe site trebuia sa fie macar cineva care sa ne mai lumineze ziua :-* Bine ai revenit Hera, vei fi mereu intampinata cu drag  :-*
Sarbatori fericite si tie si multa bucurie :-*
« Ultima Modificare: 09 Decembrie, 2005, 10:40:09 p.m. de kytty17 »
Never, never quit!

09 Decembrie, 2005, 10:39:48 p.m.
Răspuns #223

Lorelei

Heeeeeeey, mofturoasa!  :D Sarbatori fericite!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

09 Decembrie, 2005, 10:41:33 p.m.
Răspuns #224

cv

Vizitator
Mofturoasa? Atunci am nimerit-o. Suna cam asa domnita urarea mea: "să aveţi pâslari de casa îmblăniţi cu muţunaşi la vârf, să mâncaţi tot ce e în farfurie, fără să faceţi mofturi ca sa va revină apoi cea mai mare felie de tort cu frişcă, să nu vă bodogănească nimeni, să iubiţi, să fiţi iubiţi, să nu vă speriaţi când vă uitaţi în oglindă, să vă priviţi în oglindă şi să trageţi cu ochiul, să nu răciţi când staţi la cozi, să nu aşteptaţi să vă vină rândul, să vă permiteţi să leneviţi, să nu vă înţepeniţi din mijloc, să primiţi daruri multe de crăciun învelite în splendide hârtii colorate, să vă placă şi să păstraţi panglicile cu care-au fost legate, să nu vă dezamăgească prietenii"