05 Noiembrie, 2025, 08:18:30 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 82938 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Ianuarie, 2006, 03:17:12 p.m.
Răspuns #285

un_suflet

Bine ai venit! Cred ca ai nevoie si de niscaiva biscuiti, alune...pe langa cafea. Bag de seama ca.."ti-e foame". :) Cat despre rasarit...l-am privit si eu prin ochii tai...si iti multumesc pentru ca nu ai venit la cafenea" cu mana goala"....
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

22 Ianuarie, 2006, 11:34:54 p.m.
Răspuns #286

kuk

nu multumesc am luat si cina deja... Ei cum nu chiar acum... Mai e cineva viu aici ? Voi ce dormiti? Wake up and say Wat's uuuuuuuuuuuuuuuuuuup!!!
Mirrors of mourning, nothing else
Blinded by grief they are...everyone
Awaitin' your final way
Watchin' the frozen pit and see
We've lost reality

23 Ianuarie, 2006, 12:04:04 a.m.
Răspuns #287

un_suflet

Buna dimineata! Cam devreme pentru rasarit...cam tarziu pentru cafea...:)
Muzica si o discute interesanta oare s-ar potrivi ca raspuns la...What's up?
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

23 Ianuarie, 2006, 12:43:37 a.m.
Răspuns #288

kuk

Da sorry de spelling, abia acum am observat greseala....
What's up? Da... s-ar potrivi, dar cam nu am teme de discutie: propui tu una sau cineva care e aici...
Awaitin' your final way
We've lost reality

23 Ianuarie, 2006, 12:54:58 a.m.
Răspuns #289

un_suflet

kuk...esti mortal...cum naiba ai vazut lipsa o litera intr-o expresie englezeasca...iar la posturile tale de mai sus din limba romana...(motiv pt care eu ti-am oferit biscuiti sa mananci in loc de...litere) :)
Mi-ai placut la faza asta. Sau poate ca nu esti roman? :)
sufletul...inca este viu pe aici :)

23 Ianuarie, 2006, 01:09:03 a.m.
Răspuns #290

kuk

mai sunt greseli din astea, caci pe care le observam le corectam eu, din graba le faci pe toate aiurea(relativ)...
Awaitin' your final way
We've lost reality

07 Martie, 2006, 11:26:54 p.m.
Răspuns #291

HERRA

Vizitator
salutari din Puerto Rico!!!!!!!!!!!! Va pupicesc pe toti!!!!!!!! In special imi pup Sufletelul meu drag!

08 Martie, 2006, 12:36:52 a.m.
Răspuns #292

crocantzel

Vizitator
Hop si io la usa cafenelei...Aveti nevoie de vre-un instalator ceva??? Daca nu, macar de client sa stau si eu p'acilea...;)

P.S. Chiar daca nu e buna cafeaua de pe aici, eu nu veau decat ness si pot venii cu pachetelul in buzunar, asa ca raman pe capul vostru...;D

08 Martie, 2006, 04:48:14 p.m.
Răspuns #293

un_suflet

Hmmmmm...sa fie vorba de coincidenta???
Am nevoie de un instalator ca de aer....asa ca nu mai sta in usa...dar nici pe capul meu...treci la treaba!!! :) si promit o cafea buna(trimisa tocmai din Puerto Rico) :) ...pe ritmuri de Vaya con Dios .... salvandu-ti pliculetul de ness din buzunar  ;)

P.S.: "nimic nu e intamplator pe lumea asta"...

08 Martie, 2006, 05:53:06 p.m.
Răspuns #294

desdemona

Puerto rico?s-ar putea sa imi surada ideea!imi place cafea tare si buna...poate cu un pic de lapte sa nu ma ia tremuriciul si nu pot tine in mana cum trebuie surubelnita,sunt ajutorul lui Crontzy ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Martie, 2006, 03:18:32 p.m.
Răspuns #295

crocantzel

Vizitator
Hmmm...Yummy-yummy! Ce bine suna...Al vostru sunt! Nu mai scapati de mine!

09 Martie, 2006, 06:26:25 p.m.
Răspuns #296

desdemona

al nostru?te risti>?valeu valeu! ;D ;D si nici daca mai vrei sa scapi nu vei mai putea ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Martie, 2006, 10:32:47 p.m.
Răspuns #297

crocantzel

Vizitator
Ooooooo.....Nu cred ca sunteti asa de rai ca sa mai vreau sa scap de voi...Sa fug de bunatate???As fi un prost...;)

24 Martie, 2006, 12:56:44 a.m.
Răspuns #298

un_suflet

Cafengita plecata la aprovizionare cu... cafea  "Lavazza"... :)

Intra si esti liber sa faci ce vrea sufletul tau...in lipsa sufletului meu...

"oriunde-oi fi...va voi iubi"

"un_suflet"...

31 Martie, 2006, 05:49:24 p.m.
Răspuns #299

HERRA

Vizitator
Vin si eu acasa si casa e pustie?
Ce sa faca aici sufletul meu daca sufletul tau nu e? ce sens mai are .....
Asa ca de suparare merg sa ma plimb pe plaja....Grand Cayman...sper sa ai tu cafea mai buna ca aici ......lasa de dorit...
Unde e mai Lavazza aia?
Pupicei pe obrajei!