05 Noiembrie, 2025, 10:24:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83167 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Mai, 2005, 06:04:02 p.m.
Răspuns #30

un_suflet

Vine acum cafeaua aROMata...si cu mai mult zahar....sa treaca gustul acela amar....:)
Si eu am trecut prin astfel de momente Herra! a trecut...
Viata noastra de aici este si dulce si amara....si are si sare si piper.... in alte parti...lipseste cate ceva din toate astea si...n-are farmec parca :)
Ce muzica sa ascultam noi?...."noi suntem romani?" :)) sa vad atunci cum se mai unduiesc fetele si baietii Rebeckai' :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

02 Mai, 2005, 07:14:33 p.m.
Răspuns #31

HERRA

Vizitator
Draga Sufletel, tind sa te contrazic, viata noastra e mai mult amara decat dulce!...In alte parti, n-ai atat de mult pier si sare..dar ai siguranta zilei de maine, care aici,ne cam lipseste! Te poti plimba linistit pe strada , fara sa te temi ca vine cineva sa iti fure geanta sau sa-ti ia 'gatul'!
Ai priveliste minunata...e curat,sunt flori peste tot...noi,cand vom ajunge asa?
Pe mina , una pe zi ce trece, parca tot mai mult ma bate gandul sa plec....cat mai departe ... si e trist! Totusi, aici e casa mea!

02 Mai, 2005, 07:18:27 p.m.
Răspuns #32

un_suflet

Taman acu' ti-ai gasit si tu sa fi bantuita de ganduri de duca???? Stai acolo unde esti ca vin si io' si unde-s doi puterea creste....sa vezi ce o sa vuiasca muntii aia cand om iesi noi amandoua sa "zbieram de fericire" :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

02 Mai, 2005, 11:31:59 p.m.
Răspuns #33

Guardian|Angel

ce zici tu draga mea HERRA...nu stiu unde ai fost tu,dar hai sa iti zic eu un aspect "placut" al italienilor:fac si un banc daca vrei: cum deosebesti un roman de un italian in autobuz????
simplu...aia care isi tin bine gentile si gecile,sunt italienii...aia care stau lejeri si fara probleme, romanii!
oare de ce?
okay....o duci mai bine....dar nicaieri nu e ca la noi...Romania e extraordinar de frumoasa daca ai bani sa o vizitezi!
si atentie sufletelul meu  ca eu beau cafeaua fara zahar...prefer gustul amar al Romaniei mele,cu femeile si barbatii cei mai frumosi si mai destepti din lume,decat dulceatsa altei tari!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

03 Mai, 2005, 06:19:03 p.m.
Răspuns #34

HERRA

Vizitator
Mai, ce tot vorbesti? Hai sa luam un exemplu! Autostrada!!!!!!!!!!!! Noi, nu aveam autostrada! Aveam numa gauri! Si la unguri de te duci, au autostrada!!!!!!!!!!!!!! Faci toata Ungaria daca vrei pe autostrada! Au sosele judetene! Cand am sosit in tara, am intrat pe la Oradea si ne-am dus pana la Baia Mare la niste prieteni! Sa vedeti fratilor ce SOSEA NATONALA!!!!!!!! Intre Oradea si Satu Mare! Alea nu era gropi! Erau cratere!!!!!!!!!! Era SOSEA NATIONALA!!!!! La unguri de mergi...nici drumurile de la tara care nu sunt circulate nu arata asa de dezastruos!
UNDE SA MERGI SA VISITEZI? CAND ITI TERMINI MASINA PRIN TOATE GROPILE? TREBUIE SA FII MILIARDAR SA ITI POTI PERMITE SA REPARI MASINA DUPA O ASEMENEA 'EXCURSIE' !
Mi-e sila cand trebuie sa merg de la Brasov pana la Bucuresti...ca fac 2.5ore, cand pe autostrada, as face 1.5 ore! Noi suntem in urma cu mult! Socotiti si voi in cate sute de ani vom putea sa ne bucuram si noi de o autrostada....cu eceptia de ce-a a 'sorelui'.... care e vizitata numa de el!
Uffffffffff, m-ati enervat iar! cafeaua urmatoare e din partea casei...ca prea m-ati suparat!

04 Mai, 2005, 12:04:04 a.m.
Răspuns #35

L.bayron

Vizitator
trei cafele te rog mari si negre rog ,una pentru mine una pt tine ( stai linistita eu platesc ;D) si una pt  noi dar asta ultima las-o te rog piscut-o in masina ca s-ar putea sa trebuiasca incalzita asa din cand in cand si vreau s-o bem incet sa-ti simt sory sai simt gustul pana la capat
P.S: zaharul ca de obicei asa cum i-ti place si tie ;D

04 Mai, 2005, 12:05:18 a.m.
Răspuns #36

HERRA

Vizitator
Dragele mele, daca ma cauta vreun tigrisor, va rog sa-i spuneti ca l-am asteptat ore in sir...si ca in cele din urma am plecat la somnic!
pa >:(

04 Mai, 2005, 12:16:12 a.m.
Răspuns #37

L.bayron

Vizitator
tigrusorul e aici si e vanator de noapte asa ca dormi tu linistita va veghea asupra ta

04 Mai, 2005, 09:02:57 a.m.
Răspuns #38

L.bayron

Vizitator
mai haloloo cafeneaua s-a gatat sau nu sunt eu pe bunul plac , as dorii eu una mare neagra si poate cu un pic de sare  ;D

04 Mai, 2005, 09:05:39 a.m.
Răspuns #39

HERRA

Vizitator
neata, eu sunt in frum spre servici, ma grabesc vreau un expresson scurt...
Merci ca ai vegeheat aspupra mea, Tigrisorule! Din cauza ta am intraziat la munca!
Va pup! Merci de cafea!

04 Mai, 2005, 06:07:30 p.m.
Răspuns #40

HERRA

Vizitator
Lume! Lume!
In curand , in premiera la 'Cafe Herra' lansare de carte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Fata, modesta! Nu recunoaste ca acesta carte nu ar fi fost publicata daca nu era ea! ....Lasam totul in ceata deocamdata...stim noi de cine e vorba....desi ea nu vrea sa zica nimic pentru moment!

Anunt! Am facut ( de curand) trei invitatii la cafea! Anume:
BLLUE+IUBITA! si, ce-a din urma dar nu ultima....  :P ( nu mai stiu cum era aici)
DIANA!
Ne pregatim sacii de cafea...ca am auzit ca sunteti pusi pe fapte mari!
Sa va auzim!
 P.S. prima cafea e din partea casei! (OFERTA LIMITATA!)

04 Mai, 2005, 06:10:00 p.m.
Răspuns #41

HERRA

Vizitator
Gata, ma retrag intr-un coltisor, langa o cesca de cafea, asteptand un tigrisor! GRRRRRRRRRRR
Sa stam la o mica sueta!
Un cappucino! Grazie!

04 Mai, 2005, 06:11:33 p.m.
Răspuns #42

L.bayron

Vizitator
cand e vorba de lectura tigrul e numai cultura ;D

04 Mai, 2005, 06:14:28 p.m.
Răspuns #43

L.bayron

Vizitator
salutare pisicut-o ma primesti la o cafea....? ca tare as vrea sa stiu cateceva despre dumneata ;)

04 Mai, 2005, 06:15:43 p.m.
Răspuns #44

HERRA

Vizitator
Wow, Fiorosule .....Din pacate cartea inca nu e 'disponibila'! Vorba Sufletului , care va simte lipsa si moare de ciuda ca nu are timp de noi 'suspans total'!
Acum dragul meu Tigrisor, avem multe de discutat! Sunt numai ochi , urechi si gura....( pentru vorbit! Ce credeai?  >:( )