05 Noiembrie, 2025, 10:15:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83126 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Aprilie, 2005, 11:23:29 p.m.
Răspuns #15

HERRA

Vizitator
Ti-ai bagat mintile-n cap?  De nu iti dau ulei de masline!
Pai daca a iesit piesa bine...hai ca ma induplec si iti dau o cafeluta asa cum iti place tie!
Ia, detalii despre marele succes, te rog!

22 Aprilie, 2005, 11:09:09 a.m.
Răspuns #16

un_suflet

Pai....de cearta am atata nevoie...ca mai mereu aud cuvinte de genul "ai, sau ai avut dreptate"! :) vreau si eu pe cineva caruia sa-i spun doar ai dreptate!
Acum Herra, inca nu pot s-o fac...de ce? Pentru ca acea melodie, ca multe, multe alte manele efectiv "ma zgarie" pe timpane....dar este cate una...care o bate pe Celine Dion, sau Bryan Adams...etc., asta, numai si numai daca ignori cine o canta ascultand doar versurile sau, uneori, doar linia melodica. Sunt o prietena foarte buna a "piratilor" si daca vrei niscaiva recomandari de "manele de suflet" :) (ce aiurea suna)... oricand cu multa placere :)
Cat despre ulei de masline....da stiu ca stai bine cu bugetul de mai dai si la "altii" :) da' avand in vedere ca i-a iesit bine piesa si ca e BUNA...merita :)
Rebecka, cand iti inviti si tu prietenele la "o piesa" asa cum te invitam si noi de zor la cafea...apropo! se racesteeeeeeeeeee :)  :-*
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

22 Aprilie, 2005, 11:41:40 a.m.
Răspuns #17

un_suflet

Feteloooorrrrr!!!!!! mi-a mai crescut o stea....de cand va astept! :)
Hai ca fac cinste pt asta! O sa "imbunatatesc" oleaca acea cafeluta....cu niscaiva picaturi de Rom Jamaica! Mie nu-mi place bautura....dar acolo cateva picaturi care sa ne "alintaromeze" si pe noi...ce ziceti? merge?
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

23 Aprilie, 2005, 11:23:50 a.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

neahh...fara alcool...si cat despre piesa...fetelor...aseara am ajuns acasa si am dormit pana la ora asta....inca sunt buimaca...dar ma risc si va zic totusi...piesa e unamoderna e super misto si a iesit super bine...am aflat ca ne-au transmis toti felicitari si ca a placut tuturor...ce detalii mai vrei?
pupici...si pregatiti va rog o cafea pana ma intorc si o melodie vesela sa ,ma trezeasca si pe mine l realitate!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

23 Aprilie, 2005, 04:57:34 p.m.
Răspuns #19

un_suflet

Cafeaua e gata si acum urla boxeleeeeeee....tipa aia de la Voltaj "SI CE?"......iar eu topai cu cafeaua ta in mana.....grabeste-teeee altfel o bei din farfurie....ma auziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????

"si ce daca viata ti-a luat mai mult decat ti-a dat?"
"nu te mai gandi la maine ca uiti ziua de azi"
"nu sunt singur in ploaie si vant"
"am cei mai buni prieteni de pe pamant"

23 Aprilie, 2005, 05:17:05 p.m.
Răspuns #20

Guardian|Angel

Gata,gata,nu mai tipa atat,,...da`mi cafeaua nu face glume cu ea....:)
wow si ce melodie misto ai gasit....e specifica cafenelei noastre:)))
mmm....xce buna e cafeaua asta...ceva ceva tot i-ai pus tu ceva in ea... :-*

23 Aprilie, 2005, 06:01:10 p.m.
Răspuns #21

un_suflet

Offf! te-ai prins! cred ca mi-a scapat cam mult ca ma bataiam cu sticla-n mana....
Da' vad ca ti-a placut ca n-a mai ramas nimic nici in farfurie! :)
Asa, acum sa schimbam ritmul...si sa ascultam "Wind of change"...ca doar ne-am schimbat, nu? Eu, cel putin....nu era sa vin la cafenea in pijama...mi-am tras blugii astia evazati sa fiu si eu "cool instantly".
Apropo! pe cand o petrecere in pijama ca intre noi fetele?  ;)

23 Aprilie, 2005, 06:47:31 p.m.
Răspuns #22

Guardian|Angel

aoleu..ce e cu ideile astea sufletel??
petrecere in pijama?
pai ca tot veni vrb de schimbare...eu m-am schimbat/....am trecut de stadiul ala in care colectionam pijamale...si acum nu mai am nici una.... :-[
imi place melodia asta...EAMON-fuck it! :P
ma cam doare capul...o sa dau o fuga la farmacie...ca gripa asta isi cam face de cap!
vin imeiat...dar atunci cred ca voi servi doar un ceai...ca prea multa cafea strica!

24 Aprilie, 2005, 06:37:43 p.m.
Răspuns #23

HERRA

Vizitator
Sunt la un cappucino, prin alte tari, am gasit un net sa va scriu ca imi lipsiti deja....si ca astia nu au cafea la fel de buna ca aici.....la cafeneau noastra'
Va pup, sper sa fiti cuminti pana ma intorc....
Cu drag, Herra

27 Aprilie, 2005, 08:11:51 p.m.
Răspuns #24

Guardian|Angel

ooff..draga mea..ce rau imi pare ca nu te-am apucat....vroiam sa te strang in brate si sa iti zic ca mi-a fost dor de tine....unde o fi cafengita mea preferata???
vroiam macar sa mai schimb cateva parole cu domnia sa...nu e nimeni aici....ce s-a intamplat cu cafeneaua...de ce e muzxica asta in surdina?? ???

28 Aprilie, 2005, 11:21:27 a.m.
Răspuns #25

un_suflet

Muzica...are si ea rostul ei...
Personal in aceasta perioada...sunt mai linistita....in cautarea LINISTII SUFLETESTI!
Nu se va inchide cafeneaua....ramane deschisa non-stop....pentru cine doreste un strop de liniste, o ceasca de "nectar de suflet" si un ocean de IUBIRE!
"cafengita" is right here at your service....

29 Aprilie, 2005, 10:41:37 p.m.
Răspuns #26

Guardian|Angel

ca tot veni vorba de nectar de suflet si de ocean de iubire,da-mi si mie o cinzeaca de pace te rog... :P
si hai fie,ii potiu adauga un strop de fericire :D
ca uite asa danseaza fetele in jurul meu unduindu`si trupurile...si baietii....soldurile? :o
eu nu prea am chef ca ma cam dor maselele si un cap :P
in cazul in care nu mai dam semne de viata,va doresc dragi clienti nu sa pasteti fericiti,ci un Paste fericit!

01 Mai, 2005, 10:09:03 p.m.
Răspuns #27

HERRA

Vizitator
In sfarsit acasa! O CAFEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nicaieri nu e cafeaua mai buna ca aici!
Ce elixir pune fata asta in cefea de o face asa de gustoasa?
Sunt dependenta!

Va urez un Paste fericit!

02 Mai, 2005, 01:04:13 p.m.
Răspuns #28

Guardian|Angel

Bine ai venit draga mea,
sa stii ca nu e elixirul din cafea cel ce o face atat de buna...e compania! 8)

02 Mai, 2005, 05:48:11 p.m.
Răspuns #29

HERRA

Vizitator
Sa inteleg ca trebuie sa las si spaga?
Sau ca ar trebui....sa apreciez compania ta? Daca da, asta presupune sa ma pui la zi, cu toata activitatea ta, pe parcursul sapatamanii in care am lipsit!
Eu ce sa spun....am vazut niste locuri, superbe....cu tot patriotismul meu...am inceput sa regret ca sunt nascuta in acesta tara...Ma intrebam mereu....'cu ce sunt mai destepti oameni astia decat noi?  de ce ei pot fi inaintea nostra cu zeci de an?....Ma plimbam pe strazi, ma simteam stinghera ...stiam ca ceea ce vad acolo, probabil nu voi vedea vreaodata la mine in tara! Nu pot sa nu ma intreb 'de ce te-ai suparat asa tare pe noi, Doamne? cu ce am gresit ?'
Pacat...totul mi-a lasat un gust amar!