11 Octombrie, 2025, 01:28:40 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 77021 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Mai, 2005, 02:31:48 p.m.
Răspuns #75

Maria

Vizitator
   Da, sunt din Constanta. Muzica veche este preferata mea, accept orice muzica care-i melodioasa si-mi incanta cel putin auzul, daca nu-nteleg mesajul sau cuvintele. Imi place muzica ce are linie melodica. Poate-ai sa razi dar imi place Julio Iglesias, Modern Talking, Celine Dion, Demis Roussos si altii.
        Crezi ca-s ,,veche"? Poate, ca am si 37 ani.....Te pup .

08 Mai, 2005, 06:47:02 p.m.
Răspuns #76

L.bayron

Vizitator
pai Maria eu am 24c si i-mi cam place aceeasi muzica deci scutestene :)(in sensul bun) cu vechimea ta esti la fel de tanara ca noi toti poate chair mai tanara decat unii , si eu personal sunt onorat sa-ti ascult parerile, si-ti multumesc ca esti cu noi
 ps : incearca un" budha bar poate "o sa-ti placa sau un "Chris Sppheeirs"

08 Mai, 2005, 09:09:40 p.m.
Răspuns #77

Singur si trist

Pentru HERRA Nu ma deranjezi. poti sa ma intrebi ce vrei, desi poate vei primi raspunsul mai greu. Nu de alta dar imi place sa citesc mai mult decat sa scriu si asta pentru ca nu va cunosc prea bine.
Astept intrebarea.

08 Mai, 2005, 10:03:49 p.m.
Răspuns #78

HERRA

Vizitator
Pentru Singur si Trist.
Vroaim sa iti propun sa fii tu capcaunul la castel. Lacramioara reusise sa-l conving pe L.b sa fie grigoriu si aveam nevoie de cineva care sa joace rolul capacaunului sa fie echipa completa! Ce zici? Te bagi?

09 Mai, 2005, 09:01:05 p.m.
Răspuns #79

un_suflet

Offfffff........cata alergatura.....cata treaba....si aici la cafenea...ce de musafiri noi!!!!
Bine ati venit, dragii mei! totusi...nu pot sa ma abtin sa nu fac o remarca. Fratilor prima cafea e mocka...asa de incurajare....dar dupa???
Sa mai zica cineva ca Herra e materialista! Ma duce in faliment vertiginos..... moca o data, moka de doua ori...da' pana cand?
O donatie acolo, o sponsorizare ceva de la cei mai "stabili" pentru acest loc minunat unde se strang suflete mari? :)
Apoi, cine se crede aici mai tanar ca mine sa aiba numa' curajul sa ridice mana sus! :))
Eu nu stiu prea bine engleza, de aceea niciodata nu stiu cum e corect sa spun fortee sau forteen :)
Hai ca va las cu Demis cantand "velvet morning"...cu cafeluta pregatita pt. fiecare exact asa cum va place....si cutiuta deschisa pentru "plata cafelei" ...suma care de fapt ia drumul celor care si-ar dori o cafea dar....
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

09 Mai, 2005, 11:41:55 p.m.
Răspuns #80

L.bayron

Vizitator
eu nu platesc nimic mi s-a promis cafea gratis dac turui , si turui , dar bani n-am

sa...... nu ma dati..... afara..... ca chem politia  ;) am tratat cu patroana ;D

10 Mai, 2005, 04:56:16 p.m.
Răspuns #81

un_suflet

Sa te dam afara??? Nici vorba! Dimpotriva! Nu vezi ca nu prea "este" baieti pe aici? :)
Va veni vremea cand vei plati bani grei sa poti iesi! :)) asta asa ca tot spuneai tu ceva pe undeva despre efectele unei cafele preparate cu (respectiv "de")suflet... ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

16 Mai, 2005, 03:59:25 p.m.
Răspuns #82

RocksyBaby

Vizitator
Vreau si eu o cafeluta!..ca doar sunt si eu o constanteanca :) dar vreau una mica si tare,cu putin zahar si fara lapte sau alte minuni,ca asa imi place mie.. si.. ca sa nu spuneti ca nu ma gandesc la voi,data viitoare voi aduce putina apa de mare si putin nisip..de acolo de pe plaja..(nu-i asa ca sunt dragutza?) Tu,Maria? :))

16 Mai, 2005, 11:07:47 p.m.
Răspuns #83

Guardian|Angel

:'(
cafeneaua e pustie....nu mai e nimeni aici din"garda de fier"...nici macar muzica nu se mai aude...eu recunosc ca nu prea am mai dat pe aici...dar cum nu mai dispun de cafelute gretis,si cu banii stau cam prost,am preferat sa nu vin,pe motiv ca am fost ocupata
9glumesc)
dragii mei....simt nevoia sa fim ca altadata....okay.....macar de  un 3 in 1 pot beneficia?????? :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

17 Mai, 2005, 11:20:47 p.m.
Răspuns #84

HERRA

Vizitator
Eu, m-am hotarat sa imi retrag hotarele de cand am fost acuzata  ca aduc firma la faliment!
heheheheh....Glumesc!
O cafea urgent....e doar 11.17 pm si am de invatat de simt ca lesin!
Sunt in sesiune  :'(, perioada de doliu total pentru min,e ma tem ca am sa-l tin 40 de zile!
Ce vreau sa va povestesc pe scurt...e ca sambata am avut cursul festiv si duminica banchetul....unde am rupt gura targului....am aratat ca o printesa....(cred ca m-am contaminat cu modestia Rebeckai) nu am spus-o eu....ci colegi mei si profi! A fost super....dar, acu e cazul sa revin la doliul meu.... :'( :'( :'( :'( SUPARAT....SUPARAT SUNT DOAMNE IARA...
Va pup cu scuzele de rigoare pentru ca am sa cam absentez pe viitor!
 Merci de cafea...a fost super....am adus un cd nou, cu Blue....sper sa va placa...enjoy!

24 Mai, 2005, 12:58:44 a.m.
Răspuns #85

HERRA

Vizitator
 :'( O cafea cu sare!
Inca o data melodia aia cu SUPARAT!
De ce?
1.Cafenginta cred ca a fugit cu vreun barbat bine in lume!
2. Rebecka are datorii ( putem spune ca ne datoreaza Kilograme de bani ) si nu mai da nici un semn de viata
3.Paul a dat bir cu fugiti de cand l-am invitat cu iubita la cafea! Ce ma? Te temi ca ti-o fura cineva? Stii ce se zice ca de ce ti-e frica nu scapi! In plus ...L.b ne-a parasit...nu mai e tipenie de barbat in zona! Cat despre noi....inca nu ne-am 'reprofilat' (desi eu de ceva vreme tot amenint)!
4. SUNT IN SESIUNE!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( AM AVUT DEJA DOUA EXAMENE!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(
5. Daca nu ma consoleaza cineva....pun bomba in cafenea!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Clar???????
 8)

24 Mai, 2005, 01:08:31 a.m.
Răspuns #86

Mr. Pheonix ...

[move]ZAMBESTE MAINE VA FI MAI RAU [/move] [/glow]

si nu uita    de cafea (asa moca cum imi place mie ) ca de reprofilare am eu grija sa nu se intample 
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

24 Mai, 2005, 01:16:03 a.m.
Răspuns #87

HERRA

Vizitator
Mai, m-am speriat!
Cand am auzit de cafea MOKA gandul mi s-a dus la un pui mic de jiji ( sa fiu mai discreta) pe nume PAUL care cand aude cuvatul MOKA tipa ca vrea 10! ;D (RUSINICA!)
 Si totusi...eu mai cunosteam un tip care mai avea si alt defect pe langa faputl ca ii placea tot ce era moka...asta hartuia ospataritele!
Draga Mr.F sa fie o coincidenta sau noi ne-am mai azuit?

24 Mai, 2005, 10:25:38 p.m.
Răspuns #88

Guardian|Angel

rebecka nu are datorii....rebecka are de gand sa cumpere cafeneaua numai sa nu ii puna hera bomba....cafeneaua asta are amintiri foarte multe....astea sunt cele mai de pret...apropo....mr f.,"zambeste,maine va fi mai rau!" ASTA E MESAJUL DE INTAMPINARE DE PE TELEFONUL MEU....MEREU MA FACE SA MA SIMT MAI BINE!PUPIC...nu pot sta,sunt doar in trecere...va povestesc dupa...
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

26 Mai, 2005, 05:23:01 p.m.
Răspuns #89

un_suflet

Nu am fugit cu nimeni in lume.......nu "m-a gasit" ACEL barbat care sa ma merite.... :)
Sunt prin zona cu o echipa de pirotehnisti, cu care caut bomba pusa de Herra....nu de alta, dar abia astept sa negociez pretul cafenelei cu Rebecka... care nu aude prea bine ce se canta pe aici....ori nu am inteles eu prea bine???? Blue...canta pe acel CD???
Am treaba! Tre' sa ma ocup de Herra! Cica tine doliu....ii arat eu ei doliu sambata seara la discoteca la care mi-a promis ca ma duce...si unde o sa dansam pe mese :)
Rebecka! Sa stii ca baietii care lipsesc de aici....sunt acolo la discoteca sa ne astepte pe noi.....am auzit ca ar vrea sa isi ia revansa pentru toate "moacele" de cafele primite aici :))
Va imbratisez cu ....ce vreti voi (apropo de amenintari:))