05 Noiembrie, 2025, 10:29:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83174 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Decembrie, 2005, 03:06:31 p.m.
Răspuns #195

cv

Vizitator
Inger, nu-s eu gazda dar taman acum ma indrept spre bucatarie si caut alune. Trebuie sa gasesc! Biscuitei de post are fata si pune unul langa cafeluta. Mai rau cu englezismele astea. Trebuie sa deschid capacele sa vad ce-i inauntru. Da oi retine si data viitoare ma duc la fix ;)

07 Decembrie, 2005, 09:23:22 p.m.
Răspuns #196

un_suflet

Cauza lacrimilor de pe obrazul meu, precum si a starii emotionale interioare ar putea fi sarbatorile...
Am citit si recitit cele postate mai sus ..."am vazut"...si am inteles atat de multe... [/color]
"Nu trebuie sa fii foarte inteligent ca sa iti dai seama de ceea ce se intampla aici..."
Dincolo de..."nerostite"...lucrul care (mie personal) imi sare in evidenta, este frumusetea, bunatatea, finetea, blandetea, caldura si maleabilitatea sufletelor voastre.
La fel de usor de banuit, este si faptul ca, a existat o motivatie a fiecaruia (rostita sau nu) de a se afla aici, atinsa atat de delicat, cu un stil rafinat, respectand mai mult decat " cei 7 ani de acasa" care nu scoate in evidenta decat...
IUBIREA APROAPELUI EXISTENTA IN SUFLETELE VOASTRE.
Daca oricine ar citi, nu este capabil sa vada acestea...sa nu dear frau liber primului impuls...ci, il rog sa aiba putina rabdare... sa lase TIMPUL IUBIRII sa-si produca efectul.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat PUTEREA...DE A VEDEA...DE A SIMTI...DE A IUBI.
VA MULTUMESC VOUA celor ce aveti puterea de a citi...CU SUFLETUL.

Zambind printre lacrimi... ma semnez si in acelasi timp "va atentionez", va amintesc ceea uneori trece neobservat sau nu aveti puterea sa "vedeti"...Aproape de voi... este un_suflet care va iubeste...
[/font]
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

07 Decembrie, 2005, 09:41:20 p.m.
Răspuns #197

sunshine

Si o raza de soare care va lumineaza drumul si va incalzeste sufletul.
   Sunt atat de obosita, timpul zboara si nu-l simt decat cand ma uit in oglinda.
   As dori si eu un ceai  din praf de stele , indulcit cu putin suflet si cu o lacrima de iubire.
               Noapte buna tuturor si va rog sa nu ma uitati.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

07 Decembrie, 2005, 09:44:08 p.m.
Răspuns #198

littleangel

Cioc!Cioc! Mai e deschis? Am si eu un loc pe-aici? Vin fiert aveti?  ;D
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

07 Decembrie, 2005, 10:01:06 p.m.
Răspuns #199

un_suflet

Hmmm... vin fiert... la cafenea? Stiu si eu ce sa fac? In grea incurcatura m-ai pus micutule ingeras...
Daca promiti ca nu te imbeti sa faci urat...iti fac, dar daca te intreaba cineva ce bei... raspunzi simplu: un ceai de struguri. In felul asta, nu minte nimeni si nici nu mi se poat reprosa ca am denaturat "specificul" cafenelei (stiu eu ca si lui Herra ii place vinul roshu fiert cu scortisoara si alte fructe exotice prin el) :)
Deci? ceai de struguri albi...sau roshii?
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

07 Decembrie, 2005, 10:06:10 p.m.
Răspuns #200

littleangel

Ceai de struguri rosii...clar...si stai linistita ca nu ma imbat...imi cunosc limitele...eventual ma ametesc putin mai mai sa prind curaj sa cant si sa dansez...asa ca...si daca nu se putea cu ceai de struguri rosii, ar fi mers o ciocolata calda...dar tot mai bine merge ceaiul cand vin de afara inghetata...
Merci ca m-ati primit si pe mine  :-*
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

07 Decembrie, 2005, 10:26:17 p.m.
Răspuns #201

Strumfita

Hmmm .. buna .. ma primiti si pe mine? Ca tare as bea si eu o ciocolata calda ..  ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

07 Decembrie, 2005, 10:28:17 p.m.
Răspuns #202

littleangel

Din partea mea esti binevenita...si cred ca din partea tuturor...cu lapte as fie ciocolata calda? sau fara?

07 Decembrie, 2005, 10:31:20 p.m.
Răspuns #203

Strumfita

Hmm ... fara ..  ;D 
  Brrrr .. ce frig e afara .. is inghetata  :D

07 Decembrie, 2005, 10:34:23 p.m.
Răspuns #204

littleangel

Gata...ciocolata calda e gata...mi-am permis sa o fac eu...sper sa nu se supere gazda pe mine  ;D

07 Decembrie, 2005, 10:40:29 p.m.
Răspuns #205

un_suflet

Offff s-a intors Raiul pe dos....
Micutul ingeras bea vin fiert (a se citi ceai de struguri) iar ingerasul suparat vrea ciocolata calda...o fi si asta un mister....
Cat despre caldura specifica locului, nu e cazul de asa intrebare cat timp usa este deschisa oricui...
Bine ai venit! Simte-te asa cum vrei.
Langa vin si ciocolata...habar n-am ce sa asortez? Pana vine urmatoarea comanda sau...urmatorul "inghetat"...sa cante muzica...

07 Decembrie, 2005, 10:41:40 p.m.
Răspuns #206

Strumfita

Multumesc .. mmmmm .. ce buna eeee ..  :P ei, asa am impuscat doi iepuri .. m-am incalzit si mi-am potolit pofta de ciocolata calda ..  :D
  Ei, cred ca o sa dansez putin .. cine vine sa danseze cu mine??  ;D

07 Decembrie, 2005, 10:48:32 p.m.
Răspuns #207

littleangel

tocmai ce mi-am terminat ceaiul de struguri...hai va vin eu...pana e gata urmatorul. v-am zis eu ce efect are ceaiul asta la mine... :P

07 Decembrie, 2005, 10:52:39 p.m.
Răspuns #208

littleangel

Si...sufletel? Am o explicatie: sunt micul ingeras al iubirii...si cum vinul e bautura iubirii...imi permit si eu sa degust, nu? ;D

07 Decembrie, 2005, 10:58:10 p.m.
Răspuns #209

Strumfita

Ingeras micut .. ai nevoie de ajutor la degustat vin?  ;D  Ma ofer voluntara  :D