05 Noiembrie, 2025, 10:20:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83158 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Decembrie, 2005, 05:47:18 p.m.
Răspuns #225

Evangeline

Draga gazda unde esti sa ma servesti si pe mine cu o cafea? Uite acum ca am venit aici sa iau micul dejun tu ai fugit ??? Am sa revin maine poate gasesc pe cineva pe la cafenea ;)

:-*
Never, never quit!

19 Decembrie, 2005, 06:38:39 p.m.
Răspuns #226

desdemona

am auzit ca aici este o cafea excelenta,si pe langa placerea de a savura o cafea(sunt dependenta de ea) gasesti si niste prieteni cu care poti sta un pic de vorba.Poimaine am tezasi acum sunt in focul invatarii,si am zis sa i-au o pauza.cine imi tine companie?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Decembrie, 2005, 06:41:58 p.m.
Răspuns #227

Evangeline

Ehehe desiree de abia asteptam sa vina cineva pe la cafenea. Uite eu stau singura de ceva timp :(. Iti tin eu companie cu placere ;) (Am trecut si pe la Han si te-am trezit dar se pare ca nu ti-a placut sa stam acolo de vorba si ai venit aici :D-glumesc)

Never, never quit!

19 Decembrie, 2005, 06:55:55 p.m.
Răspuns #228

desdemona

Vai..eram atat de bagata in carte incat am uitat.dar ma revansez.eu zic sa bem o cafea aici,mai invat un pic,si pe urma mergem sa vedem ce este pe la han :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Decembrie, 2005, 06:58:50 p.m.
Răspuns #229

Evangeline

Buna idee ;) Hai spune-mi ce-ai mai facut in ultimul timp? Cum mai e cu iubitul tau (ala de vara trecuta ;D) Astept raspuns :D

Never, never quit!

19 Decembrie, 2005, 07:07:27 p.m.
Răspuns #230

desdemona

Pai..nu este o situatie asa de roz.M-am despartit de el,si de atunci el tot imi face faze naspa..nu-si revine,desi au trecut atatea luni.Pacat ca face asa....cred ca m-as fi impacat cu el,dar a cam distrus ce mai era .Dar asta e, viata continua.dar tu?

19 Decembrie, 2005, 07:11:16 p.m.
Răspuns #231

Evangeline

Pai eu acum sunt in vacanta si am timp sa stau mai mult pe net. ;) Mi-e un dor cumplit de iubitul meu si de abia astept sa-l vad :) In rest, caut bilete de avion de pe acum, poate iesim la vara la teresa :P

Never, never quit!

19 Decembrie, 2005, 07:15:59 p.m.
Răspuns #232

desdemona

Desigur desigur.Va fi o mare placere din partea mea.Si cat timp ai de gand sa stai in tara? ::) :-*

19 Decembrie, 2005, 07:21:30 p.m.
Răspuns #233

Evangeline

Pai cred ca stau toata vacanta :), adica cam vreo 3 luni ;) De abia astept sa se termine scoala asta ca sa vin cat mai repede ;D

Never, never quit!

19 Decembrie, 2005, 07:58:18 p.m.
Răspuns #234

cv

Vizitator
 :) mmm, cafea, fete frumoase. iubiri... vacante... primiti oaspeti? mi-as dori o cafea tare fara zahar si descantata cu prieteni

19 Decembrie, 2005, 08:11:19 p.m.
Răspuns #235

desdemona

cafea fara zahar imediat.nu vrei si niste frisca?
iar kytty..de abia astept sa vii ::) ;D :D

19 Decembrie, 2005, 08:21:48 p.m.
Răspuns #236

cv

Vizitator
 :) nuuu.neagra. povesteste Domnita ceva despre tine sau de pe unde ti-au poposit pasii. Prea putin te cunosc iar povestile... ma bucur de ele ca cei mici

19 Decembrie, 2005, 08:33:50 p.m.
Răspuns #237

desdemona

Of...nu stiu daca as putea sa te bucur ..ca nu am talent de povestit,dar ma pot stradui.Zi-mi ce vrei sa stii...partea umana,reala sau o parte desprinsa din povesti?

19 Decembrie, 2005, 08:37:24 p.m.
Răspuns #238

un_suflet

Am ajuns si eu in fuga mare....si cum sunt dependenta de cafeaua de aici...am venit sa ma racoresc cu uncafe frape mare de tot cu multa frisca sicuburi de  gheata.
Surpriza foarte placuta este ca...v-am gasit aici...desi ora cafelei s-a dus de mult (pt oamenii normali, nu ca mine care beau non stop) :) Ar mai fi o explicatie...fusul orar :) :) :)
O mai fi si alta explicatie?  :-* :-* :-*
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

19 Decembrie, 2005, 08:44:24 p.m.
Răspuns #239

desdemona

oo..frappe..preferatul meu...mai ales si cu niste praf de la ciocolata calda...iami.dar la tine ce ora este?kytty,minerva,ne-ati parasit?