05 Noiembrie, 2025, 10:09:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83073 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Ianuarie, 2006, 07:03:01 p.m.
Răspuns #255

Evangeline

Ei dragul meu, am sa-ti pregatesc o cafea indata si sper sa-ti placa ::) Intre timp sa te gandesti sa-mi spui povestea ta, sau macar ceva ce crezi ca ar trebui sa stiu.
Imi pare rau ca nu am niste tocuri de vreo 10 cm. sa fiu aproape cat tine si sunt sigura ca asa ma observai :D
Iti aduc imediat cafeau si niste biscuiti deliciosi  ;)

:-*
Never, never quit!

08 Ianuarie, 2006, 07:31:01 p.m.
Răspuns #256

curtezanu

isi ascut glasul, te imbie cu cantecul lor si apoi, cand esti aproape sa pui mana pe ele, te intreaba daca ti au cantat vreodata TIE... :)

ei... lasa tocurile... ranesc piciorul... si nici nu mi plac... inaltimea e potrivita... acum depinde sa fie si persoana... :)

povestea mea... aici ceri prea multe draga straine... sunt cate putin din toate... indejuns de putin sa vreau sa caut in continuare, indejuns de multe ca sa stiu ca nu are rost cautarea... cum am zis in descrierea nickului meu... sunt ultimul dintre primii visatori... povestea mea se scrie pas cu pas... de o mana nevazuta cu penel de argint pe o argila mult lucrata in foc... am fost mic si prost... acum m-am facut mare... :)

ce ar trebui sa stii despre mine? nimic... ar trebui sa descoperi... einstein parca spunea odata... "mi s-a cerut sa ma caracterizez in cateva cuvinte si am raspuns ca fiinta mea e mult prea complexa pentru a fi cuprinsa in cateva cuvinte..." ... eu nu sunt eientein... dar sunt Gemeni... nascut pe 13... you do the math... !!

cum e cu cafeaua aia? mai astept? ca mi se termina pachetul de tigari... hmmm... nu te mai aranja si lasa sprayul si spuma... imi place naturaletea... si , apoi, se cam raceste cafeaua cu focul stins draga...

...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

08 Ianuarie, 2006, 07:37:52 p.m.
Răspuns #257

Evangeline

Imi pare rau ca am intarziat cu cafeaua. Uite e gata si biscuitii as vrea sa-i gusti, sa-mi spui daca-ti plac. Imi face placere sa stau la o cafea cu tine, sa vedem in continuare ce se intampla ::)

Never, never quit!

08 Ianuarie, 2006, 07:44:43 p.m.
Răspuns #258

curtezanu

pe tine nu te-a invatat mamica ta sa nu stai la o cafea cu strainii? iar eu, baiat bun si care m-am inteles f bine cu mamicile, o sa zic ca ma cheama Marius... asta ca sa nu mai fim straini...
si... sa stii ca o anume curiozitate a omorat pisica... vrei sa vezi ce se intampla mai departe? hmmm.. nu e bine... nu stii ca nu e bine sa stai la taclale cu un curtezan? mai ales cand esti doar tu cu el... ca vad ca nu mai e nimeni.. si lumina e asa de slaba... si ne apropiem mai mult ca sa ne distingem figurile...
ei vezi, ca mainile iti tremura... ti-e frig? a uitat hangita sa dea drumul la soba? nici o problema, vin mai aproape sa-ti spun ultima mea poezie in timp ce te incalzesc putin... nu mult... ca iti aduci aminte ca mama ti a zis sa fii cuminte cu noile cunostinte... asa ca ma retrag... asteptand in colt urmatoarea mutare...

si povestea... continua?
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

08 Ianuarie, 2006, 08:01:53 p.m.
Răspuns #259

Evangeline

Ei, bineinteles ca mamica m-a invatat ce trebuie si stiam ca nu e bine sa stau de vorba cu strainii mai ales intr-o cafenea unde suntem numai noi doi :o
Acum raspunde-mi la o intrebare...cine tanjea ca nu e nimeni la cafenea sa-i tina companie si sa-l serveasca cu bunatati ::)?
Bine ai facut ca te-ai retras dragul meu, m-am oferit sa te servesc si sa-ti ascult povestea ca sa nu te mai simti asa de singur si sa spui ca nu e nimeni aici care sa te serveasca ;) Acum ca povestea ti-o stiu, asa zisa poveste ;D si ca am baut cafelele se cade sa-mi vad de treaba mea si sa te las sa pleci sau sa mai ramai dar fara compania mea ;)

Never, never quit!

08 Ianuarie, 2006, 08:06:24 p.m.
Răspuns #260

curtezanu

si cum timpul ne preseaza... noaptea e in haine de gala... s-au strans mesele pentru noi invitati...
ma retrag draguta... prea mult fum mi-au lacrimat ochii... si imaginea mi-a fost distorsionata... licariri de vise vedeam prin ele.. si vremuri de mult timp uitate... :P

ma duc la alta masa... ca mai am chef de o cafea... :)

mersi de companie kitty... si cafeaua fu buna... si compania si mai buna...

poate la alta seara cu luna plina de nori fumurii ne mai varsam o vorba la o ceasca de cafea... dar data viitoare o fac eu...

see ya!

08 Ianuarie, 2006, 09:37:30 p.m.
Răspuns #261

Guardian|Angel

sa imdraznesc sa va fac atenti ca aici e cafenea nu han???si ca a noastra cafengita e un_suflet??ma rog....apropo draga curtezane...nu srtiai ca tu si kitty nu sunteti singuri???e intotdeauna cineva acolo sus care priveste...de data asta am fost eu...asadar cu mine prin preajma...ce poate fi mai frumos decat iubirea??
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

15 Ianuarie, 2006, 12:27:37 a.m.
Răspuns #262

un_suflet

:) "a voastra cafengita" cum bine ai subliniat, este UN SUFLET...iar sufletul nu se vede...se simte  :)
Oricine paseste pragul cafenelei este "la el acasa". Se serveste cu tot ce ii pofteste inima, sau, dupa caz, cu  priviri oachese catre suflete "palpabile" apeleaza la...ajutor ;)
Bine ati venit oaspeti noi!
Multumesc celor "de-ai casei" pentru ospitalitatea oferita sufletelor de... ingeri sau cutezani...inghetati sau visatori...
Am aerisit pentru a evita lacrimatul "din motiv de fum", am facut aprovizionarea cu bunatati pe masura standardului fiecaruia, am rajnit cafeaua, am prajit alunele si am sfintit locul ca... "toate bune sa s'adune, toate rele sa se spele".
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

19 Ianuarie, 2006, 09:50:22 a.m.
Răspuns #263

sunshine

CE SE INTAMPLA?UNDE SUNTETI CU TOTII?UNDE ESTI? :(
« Ultima Modificare: 20 Ianuarie, 2006, 01:16:26 a.m. de Lorelei »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Ianuarie, 2006, 05:11:14 p.m.
Răspuns #264

Evangeline

Pe cine cauti, draga sunshine ::) ???

Never, never quit!

19 Ianuarie, 2006, 05:56:26 p.m.
Răspuns #265

sunshine

Pe voi, dragii mei , dar in special pe cineva anume ;) :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Ianuarie, 2006, 06:07:47 p.m.
Răspuns #266

Evangeline

Eu sunt aici draga sunshine, mai precis la casuta noastra draguta ;) Daca ai nevoie de cineva sa te asculte sunt acolo, am pregatit si cafeaua :P

Never, never quit!

19 Ianuarie, 2006, 06:14:07 p.m.
Răspuns #267

sunshine

Multumesc ,scumpa mea, dar as prefera un ceai de tei, ca nu pot sa dorm de 2 nopti, as avea multe de povestit dar inca nu am starea potrivita.
 Am vazut ca ieri si dimineata nu prea era mare agitatie pe forum .Dar mi-am amintit ca sunteti tineri si ati inceput sesiunea. :-*

19 Ianuarie, 2006, 06:51:31 p.m.
Răspuns #268

Lord_Saladin

Vizitator
Hmm,ce grea e asteptarea... :)

« Ultima Modificare: 20 Ianuarie, 2006, 01:16:53 a.m. de Lorelei »

20 Ianuarie, 2006, 01:42:28 a.m.
Răspuns #269

un_suflet

Hmmmmmmmmm...........ceva nu e in regula pe aici!!!
Se pare ca trebuie sa punem totusi rom in cafea si nu invers... :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!