Neaţa tuturor!!! Cafea cu rom ziceţi? Ar fi minunat, dar e bună şi simpla…. Nu ştiu ce m-a apucat sa dorm atît, dar a fost minunat, cînd mă prindea vre-un vis suna telefonul(de ce oare nu l-am deconectat?) Oricum nu importa…. Aţi vazut ieri dimineţa pe la 6.45 rasaritul de soare, nu ştiu cum la voi, la mine a fost super, nu-s eu de fire romantic, dar mi-a placut: in departare se vedea un focar lumina care radia pe tot cuprinsul cerului ce semana cu marea, linştita ca dupa furtuna, iar jos totul cuprins de nea, înca necalcata de picior omenesc…
Examenul paremi-se ca l-am fost cam aiurea, am o greaşeala in urma caruia s-a dus de rîpa tot exerciţiul, şi unul nu l-am rezolvat, posibil daca îi vom demonstra profei ca n-are rezolvare, cîştigam noi ceva….
Înafară de cafea, cum de obicei începeţi o dimineaţă. La mine simplu cu o muzica buna de a ridica dispoziţia sau a o continua pe cea proasta de seara. Aşa un Samael, Agathodaimon, Six Feet Under, Theatre of Tragedy….. şi altele de genul asta, imi ajuta de obicei…
PS:Va mulţumesc ca ma-ţi in micul vostru grup…..