05 Noiembrie, 2025, 10:40:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83225 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Ianuarie, 2006, 01:59:15 a.m.
Răspuns #270

kuk

Sa inteleg ca asta-i cel mai vizitat pub unde te poti odihni. discuta. DA loc unde une te poti relaxa ascultind muzica placuta creerului tau... Caci ce sa va spun, cea mai buna muzica e acasa, sau mai bine spus asculti ce-ti place... Ma iertasti is "cursant" in acest forum, ma iertatsi de idei aiurea....
  Is satul de sesie(problema studentului), cu toate ca e destul de vesel in asta perioada, eshti in in starea: de ar mai fi inca o zi si inca o noapte. Oricum ma simt minunat ca mai inca doua de dat shi o lucrare de an(precum am mai spus-o d-ul cu "agenda" la lfpc).Dupa asta acasa, chiar acasa....
  Cafenea zicetsi... nu o cafea acum nu as bea, caci c-am adorm deja(nu as vrea sa-mi stric visurile), cu toate ca o bere as servi: e cineva de acord?

PS:Ma iertasti is "cursant" in acest forum, ma iertatsi de idei aiurea....
Mirrors of mourning, nothing else
Blinded by grief they are...everyone
Awaitin' your final way
Watchin' the frozen pit and see
We've lost reality

20 Ianuarie, 2006, 02:04:00 a.m.
Răspuns #271

un_suflet

Hmmmmm....tocmai ce am facut portie la rom :)
Dar pt ca esti "acasa" iti ofer cu mare drag o bere ca se spune ca "cui pe cui se scoate"...dar...pt ca esti foarte "obosit" si in sesiune pe deasupra...o sa fie una fara...alcool :) Merge?
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

20 Ianuarie, 2006, 02:32:05 a.m.
Răspuns #272

kuk

Merge, de ce nu, daca oricum e virtuala.... Oricum ami shi una reala linga mine... Cit de obosit... nu stiu, obosit la general... obosit total... Imi pare bine ca mai e cineva acum
Awaitin' your final way
We've lost reality

20 Ianuarie, 2006, 02:36:31 a.m.
Răspuns #273

un_suflet

Nu pt mult timp :) Eu langa mine am lapte cald....asa ca nu te pot incurca decat in conversatie... Deci...un subiect inainte de culcare, demn de purtat in vise? :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

20 Ianuarie, 2006, 02:43:06 a.m.
Răspuns #274

kuk

Demn de purtat vise? Cu lapte cald presupun ca deja le vezi... Da, de ce nu, numai ca pe la vreo 3... sa-mi termin berea, caci se va trece pina ce ma trezesc.
Awaitin' your final way
We've lost reality

20 Ianuarie, 2006, 02:48:35 a.m.
Răspuns #275

un_suflet

Sa inteleg ca trebuie sa o termini, pt ca altfel..."se va trezi" ea inaintea ta? :))

20 Ianuarie, 2006, 10:45:56 a.m.
Răspuns #276

un_suflet

"Am deschis ochii si nimic nu merita privit. Ii inchid la loc, poate a doua oara am noroc. Patul este cald si are SUFLET... Buna dimineata!..."
O alta dimineata in tacere...in aceiasi viata, cu alte iluzii si aceleasi sperante...hmmm...ce-ar merge o cafea acum...

20 Ianuarie, 2006, 10:49:49 a.m.
Răspuns #277

Guardian|Angel

Ai deschis ochii,si nimic nu merita privit...oooff,dar de unde privesti?ca aici unde sunt eu, de cand am deschis ochii,am gasit numai lucruri care meritau privite, soarele printre nori stralucea,straluceste si acum, se vede prin geamurile aburite de caldura dinauntru, mirosul de cafea ma imbie sa ma trezesc, si o sarutare dulce imi alinta fruntea...buna dimineata soare, buna dimineata viata,buna dimineata prieteni, buna dimineata iubite...
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

20 Ianuarie, 2006, 10:50:37 p.m.
Răspuns #278

kuk

Netsa desteptatorule(aruncate-as in perete sa nu te mai aud)...turn off.... Adormim. Deja e 12.00, de nevoie te trezesti sa nu pierzi chiar toata ziua dormind. O minunata cafea shi un fum uitindu-te la splendoarea de afara(dupa ce noapte a viscolit). Cam ti-i frig, inchizi geamul shi iti aduci aminte ca ai o multime de facut....  aiurea... de ce mi-am mai adus aminte?
Awaitin' your final way
We've lost reality

20 Ianuarie, 2006, 11:09:22 p.m.
Răspuns #279

Evangeline

Ei, asa da ;) E de abia amiaza la tine ::)...ce bine. La mine e dupa-amiaza si mi-am baut cafeaua de mult, dar pentru ca inca sunt la cafenea am sa te tin putin de vorba ;D Unde te afli de esti asa de norocos si poti privi ninsoarea ::) ca la mine nu a mai nins de mult timp si de obicei nu e asa :'(

:-*
Never, never quit!

20 Ianuarie, 2006, 11:31:26 p.m.
Răspuns #280

Laudinha

Vizitator
Cine bea cafea la ora asta? :)

21 Ianuarie, 2006, 07:33:11 a.m.
Răspuns #281

kuk

Nu ti-as dori un astfel de viscol, acum iesi afara shi iti ingheata totul din tine, e mai bine in casa la cald. Ei bine buna dimineata caci acum nu mai ai ce zice: e chiar dimineata diminetii... M-am dus caci am un examen peste o ora jumate...
Awaitin' your final way
We've lost reality

21 Ianuarie, 2006, 12:21:17 p.m.
Răspuns #282

desdemona

ee..sper ca ti-ai baut cafeaua(fara rom ;D ) ca sa ai mai mult spor.Cand vii de la examin da o raita pe la cafenea te mai incalzesti si tu un pic; la cancerul de afara sper ca nu ai inghetat ca sa ne poti spune ce ai facut. ;D :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

22 Ianuarie, 2006, 05:36:32 a.m.
Răspuns #283

Evangeline

Te asteptam dragule sa vedem daca ai avut noroc la examen, caci noi ti-am tinut pumnii ;) Cand simti ca frigul iti atinge pana si sufletul e neaparat sa vii la cafenea ;D ;) Te asteptam cu vesti bune :P

:-*
Never, never quit!

22 Ianuarie, 2006, 02:55:00 p.m.
Răspuns #284

kuk

Neaţa tuturor!!! Cafea cu rom ziceţi? Ar fi minunat, dar e bună şi simpla…. Nu ştiu ce m-a apucat sa dorm atît, dar a fost minunat, cînd mă prindea vre-un vis suna telefonul(de ce oare nu l-am deconectat?) Oricum nu importa…. Aţi vazut ieri dimineţa pe la 6.45 rasaritul de soare, nu ştiu cum la voi, la mine a fost super, nu-s eu de fire romantic, dar mi-a placut: in departare se vedea un focar lumina care radia pe tot cuprinsul cerului ce semana cu marea, linştita ca dupa furtuna, iar jos totul cuprins de nea, înca necalcata de picior omenesc…
   Examenul paremi-se ca l-am fost cam aiurea, am o greaşeala in urma caruia s-a dus de rîpa tot exerciţiul, şi unul nu l-am rezolvat, posibil daca îi vom demonstra profei ca n-are rezolvare, cîştigam noi ceva….
   Înafară de cafea, cum de obicei începeţi o dimineaţă. La mine simplu cu o muzica buna de a ridica dispoziţia sau a o continua pe cea proasta  de seara. Aşa un Samael, Agathodaimon, Six Feet Under, Theatre of Tragedy….. şi altele de genul  asta, imi ajuta de obicei…

PS:Va mulţumesc ca ma-ţi in micul vostru grup…..
Awaitin' your final way
We've lost reality