05 Noiembrie, 2025, 10:04:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83011 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Aprilie, 2006, 02:09:13 p.m.
Răspuns #315

Lord_Saladin

Vizitator
Rom serviti ?  8)

02 Aprilie, 2006, 02:57:30 p.m.
Răspuns #316

alexia

Cu placere daca dorm la noapte!  ;D Sa vad cine ma serveste ca e cam pustiu pe aici!  :-\ Se vede ca a venit primavara si ca sunteti la plimbare!  :D
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

02 Aprilie, 2006, 03:49:44 p.m.
Răspuns #317

ONLY DESIRE

cum...nu-i nimeni pe aici?si eu care credeam ca voi gasi cafeneaua plina!daca tot am batut atat drum pana aici sa ma odihnesc putin poate apare cineva sa ne serveasca! :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

13 Aprilie, 2006, 10:27:18 p.m.
Răspuns #318

Guardian|Angel

Dat fiind ca sunt actionara la cafenea,si cum cafengita e in concediu ca si cealalta actionara, numita "HERRA", (ptiu...toti au concediu, numai eu nu) va voi servi eu...in speranta ca voi p[une acelasi suflet ca si cafengita....deci....cine si ce serveste....rom simplu nu prea servim, dar ptr un ratacitor al marii, se prea poate sa gasim putin intr`o sticla...dar sstt...nu zicem la nimeni , sa nu stricam firma!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

13 Aprilie, 2006, 10:57:08 p.m.
Răspuns #319

black rose

seara buna!o cafea va rog ca in seara asta nu am voie sa dorm....sigur iti va iesi la fel de buna draga :-*......ai facuta?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

13 Aprilie, 2006, 10:59:53 p.m.
Răspuns #320

Guardian|Angel

la fel de buna ca cea facut de un_suflet nu am trandafir negru....dar e pe aproape....uite, poftim cafeaua, sa adaug si-un pic de rom de al piratului, sa te mai inveselesti asa putin?
poate`mi povestesti de ce nu ai voie sa dormi, si ce vant te aduce pe aici....ia poftim, ai grija, ca frige! :)

13 Aprilie, 2006, 11:30:32 p.m.
Răspuns #321

crocantzel

Vizitator
Vin si eu cu Nessul meu in buzunar sa ascult povestea Trandafirasului si sa-i tin companie sa nu adoarma cumva...;)

14 Aprilie, 2006, 05:40:51 p.m.
Răspuns #322

desdemona

si vei imparti nessul cu mine? ;D haide nu fi rau si da si la ceilalti : ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 Aprilie, 2006, 08:53:39 p.m.
Răspuns #323

furia ingerului

Vizitator
Carlsberg e pe aicea si pentru nebautorii de cafea?
Daca nu ma duc peste drum.

14 Aprilie, 2006, 10:17:49 p.m.
Răspuns #324

black rose

este... este!aici gasesti de toate si pentru toate! ;Dsi mai ales o buna companie.....cred ca in seara asta se va consuma cafea.....ca na trtebuie sa stam de vorba si noi putin, nu?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

14 Aprilie, 2006, 10:48:09 p.m.
Răspuns #325

Guardian|Angel

imi pare rau,dar asta nu e birt...aici servim doar cafea...nu degeaba se cheama cafenea...uneori, mai facem exceptii ptr pirati, si ptr cei cu probleme digestive, oferindu-le ba un rom, ba un limoncello! ;)
de companie ce sa zic, intotdeauna a fost bune..ba nu, cea mai buna...dar de nu va place compoania mea, va reamintesc ca nu plec nicaieri, sunt actionara la cafenea... ;D ;D
ia sa schimbam putintel muzica....the pussycat dolls -stick with u, v-ar placea???stiti de ce o pun pe asta???ca sa stiti ca v-ati ales cu mine... ;) ;D

14 Aprilie, 2006, 10:54:35 p.m.
Răspuns #326

charlie

prefer Iron Maiden - Two Minutes To Midnight

:-*
You believe but what you see
You receive but what you give

14 Aprilie, 2006, 10:56:30 p.m.
Răspuns #327

Guardian|Angel

gata am preluat comanda...si o cafea cu multa frisca nu e asa????si bineinteles voie buna si multe povestioare....dqar sa nu razi de biata de mine ca am maseluta umflata da??am dereticit cafeneaua, si m`a cam prins un curent...si nu mi-a mai dat drumul ;)

17 Aprilie, 2006, 11:14:38 p.m.
Răspuns #328

black rose

saracutza cum sa te ajutam....merci crotzy imntotdeauna esti un dulce...as vrea o cafea fara lapte ca e post....si prieteni nu mai cer pt ca e plina cafeneaua

17 Aprilie, 2006, 11:30:26 p.m.
Răspuns #329

Guardian|Angel

o cafea neagra...comming up, cu repeziciune sa nu lasam clientela, sau mai bine zis prietenii sa atepte prea mult...se anunta noapte grea, de bei cafea la ora asta trandafiras?