05 Noiembrie, 2025, 10:24:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279434 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Martie, 2006, 02:42:23 p.m.
Răspuns #180

ONLY DESIRE

pfuii surioara ce bataita am sa-ti dau eu tie....una dulce,dar bataita!stii tu de ce :P!eu nu mai sunt demult fluture draga mea...realitatea mi-a rupt de mult aripile! dar supravietuiesc....si sunt fericita ca viata nu mi-a luat inca ce ma mai de pret pe aceasta lume:familia!dau un pup....poate asa nu ami vad lacrimi pe obrajorii tai!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

26 Martie, 2006, 02:54:20 p.m.
Răspuns #181

alexia

Mi-e dor de primavara, de miros de iarba si de flori, mi-e dor de livezi de meri infloriti care ning a liniste, mi-e dor de soare care topeste sperante inghetate si de cer albastru... Asa ca, m-am oprit si eu in gradina visurilor noastre!  :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

26 Martie, 2006, 02:58:39 p.m.
Răspuns #182

ONLY DESIRE

observ ca cineva ne-a ascultat dorinta draga alexia...caci afara e soare(cel putin la mine) ::)....uite o sa scot in gradina o masuta si cateva scaunele sa stam la o cafea(ceai....orice) si sa admiram natura...sis a ne bucuram de venirea primaverii,care mie personal imi aduce atata bucurie in suflet!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

26 Martie, 2006, 03:05:29 p.m.
Răspuns #183

alexia

M-am hotarat: ma mut la tine ca la mine nu e soare!  ;D

26 Martie, 2006, 03:08:09 p.m.
Răspuns #184

ONLY DESIRE

excelent...poate facem si o plimbare pe faleza Dunarii,e un loc magic.....te rupe de realitate!

26 Martie, 2006, 07:22:58 p.m.
Răspuns #185

desdemona

cred ca a vb surioara cu cineva acolo sus...ca la mine azi a fost o zi superba...m-am simtit primavara...
Bine ai venit draga mea..de cand te asteptam..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Martie, 2006, 08:04:26 p.m.
Răspuns #186

alexia

Pana la urma, a iesit si la mine soarele asa ca...am iesit la plimbare! Minunata zi! Uimitor cum cateva grade in plus si o raza, inca anemica, pot aduce atat de multa bucurie si asa un chef de viata!  :D

26 Martie, 2006, 09:14:05 p.m.
Răspuns #187

Lady Allia

Bine v-am regasit pasii prin gradina aceasta minunata dragele mele....
Ma bucur sa va gasesc aici, atat de pline de bucurie si de viata....Parca si florile sunt mai pline de culoare si zambesc....Va multumesc ca aduceti atata frumusete si stralucire acestui loc ... va multumesc defapt pentru ca existati si stiti exista atat, atat de frumos.... :-* :-* :-*

27 Martie, 2006, 12:37:11 a.m.
Răspuns #188

ONLY DESIRE

bien ai venit tu draga Allia...stii cat ne-ai lipsit,nu?eu nu voi mai parasi acest loc minunat.....e singurul loc ce-mi permite sa visez fara sa ma judece(inca nu si-a bagat codita Iago)...aici sunteti voi care stiti sa oferiti atat de multa iubire!

27 Martie, 2006, 06:23:52 p.m.
Răspuns #189

ONLY DESIRE

am venit putin pe la casuta noastra caci la mine e innorat....si aici gasesc soarele ce-mi umple sufletul de lumina!draga gyulia se apre ac nu prea ti-a placut in gradin noastra acci nu te-am mai zarit pe aici :(!

27 Martie, 2006, 11:29:05 p.m.
Răspuns #190

Lord_Saladin

Vizitator
Frumoasa gradina pe aici....

Se cultiva si zarzavaturi ? :)

27 Martie, 2006, 11:52:18 p.m.
Răspuns #191

ONLY DESIRE

zarzavaturi....cine stie?poate ca da,poate ca nu...de ce nu verifici singur? :D ;)

28 Martie, 2006, 09:43:52 a.m.
Răspuns #192

Lord_Saladin

Vizitator
Eu inca astept sa vina careva dintre voi cu plita :)

28 Martie, 2006, 11:18:35 p.m.
Răspuns #193

Lady Allia

Bine ai venit si prin gradina noastra ... ce e drept te asteptam cam demult pe aici..., dar niciodata nu e prea tarziu sa primim oaspeti... :)
Alex draga...noi pe aici zarzavaturi nu cultivam...e drept ca uneori ma mai simt eu ca si o" leguma" far pofta de zambet si viata, plina de intrebari si revolta, dar...totusi m-am hotarat sa sadim doar flori cu petale de asteptare, cu frunze de speranta, cu radacini de iubire, cu polen de zambet, cu roua de lacrimi...pentru ca si tristetea, dezamagirea si durerea fac parte din ritualul vietii...!
M-am gandit ca intr-o gradina atat de frumoasa sa privim frumusetea amintirilor de ieri..., a viselor de maine, sa gustam ceai, suc si cafea indulcite cu suflet...
Sper sa te simti bine...si sa iti gasesti un locusor al tau pe undeva...pentru ca peste tot ai sa gasesti suflete frumoase si gingase si prieteni adevarati... :)

28 Martie, 2006, 11:21:50 p.m.
Răspuns #194

Lord_Saladin

Vizitator
Prieteni, voi vedea :)

Cat despre loc, mie imi trebuie un stejar de-al meu , plin de mierle, falnic si inalt, ce nu se indoaie in fata furtunilor...

Si acolo, la umbra, pe iarba moale, oi sta tolanit cu burta la soare, ascultandu-va si adaugand din gand in cand cate-o vorba prozaica....