Doamne cat ma bucur s vad viata in gradina noastra...
Daca Lady a mea a luat o mica vacanta parca nici eu nu mai puteam iesi din camera...imi este dor sa imi admire aranjamentele florale..iasomia si liliacul alb...special pentru ea...Sa il mai aranjam pe sufletel cu o pijama verde si o oja roz...
Dar casa este din nou plina de viata!
Bine v-am gasit dragii mei!Am promis data trecuta ca voi ramane...ups...se pare ca am incalcat-o,dar nu este asa ca ma iertati?

Imi pup surioara dulce care acum zice ca e ratacita..ca ii dau o castana sa ma gaseasca

.Am de gand sa fac o plimbare cu ea..pe o alee ratacita de parfum al amintirilor si de iubiri ramase...hehe...drum lung.
intre timp imi sarut iubitul de dor..de dor calator...
Si normal..intampin toti cei veniti..eu fiind mai veche in aceasta casa..le arat cam tot ce tebuie sa stie.Aici nu exista suparare..nu exista tristeti.Aici exista doar intelegeri,zambete si noi.
Am sa fac cele mai frumoase buchete de narcise galbene si albe cu lacramioare,legate cu un zambet drag pentru a le pune in camera fiecaruia.Sper sa va placa.
Intre timp haideti sa bem acea ciocolata admirand acest apus.
(fotografia este facuta cand eram cu baiatul meu..si cerul era mai frumos atunci)