Iubita, este perfect ce-ai scris in topicul respectiv doar ca la un moment dat, cand poza a aparrut bluf! s-a schimbat tematica. Aici am avut eu de obiectat,...adica exista un topic special creat de cafea, ciondaneala hihoteala(permise sa-mi fie cuvintele, lipsite de intentie rea). Povestile tale m-au impresionat si pe mine, Dumnezeu iti va rasplatii in bine copilaria pierduta. Mentineti ritmul nu o dati in cafenea, sifonier(asta-i un cuvant, maides folosit pe un topic sa-i spun amuzant, mai ales daca ma gandesc ca nici un dresing romanesc nu-i atat de incapator, dara un sifonier medieval??

).
Allia draga mea, nu-i singurul topic care s-a incalcit

Citeste-le pe cele din psihologie si vei vedea ce incalceala este. Sunt subiecte care n-au nici in clin nici in maneca cu tema de abordare, cu Psihologia.
Imi place cum scrii, respect tot ceea ce scrieti,va rog doar nu mai faceti permutari, eu, si ca mine sunt poate multi, citesc zilnic cele postate de voi si raman uneori zapaciti.
Te rog nu te supara, trimite asta daca vrei la cos, mi-am spus parerea in pagina ta pentru ca este ultima citita in asta seara si-am vazut incalceala, adica cele postate de dupa poza, nu are nimic in comun