05 Noiembrie, 2025, 10:22:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279421 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Ianuarie, 2006, 11:44:05 p.m.
Răspuns #75

Lady Allia

aici is draga mea...l-am inchis pe sufletel in camera... ;D ;D ;D, vroia sa evadeze...ca sa ne vada cum ne distram in pijamale...a zis ca e in stare sa se si deghizeze sa nu ne supere..., dar nu se poate decide daca sa ia o pijama verde sau una roz bombon... :) ;D ;D ;D ;D

20 Ianuarie, 2006, 11:57:46 p.m.
Răspuns #76

Evangeline

:o Vai draga nu se poate ;D Las' ca il ajuti tu sa se decida ce pijama va purta ::) Daca tine mortis sa-l primim trebuie sa ne promita ca va fi cuminte si ne va lasa sa ne distram cum vrem ;)

:-*
Never, never quit!

21 Ianuarie, 2006, 01:35:12 a.m.
Răspuns #77

sufletel

hmm..promit ca va las sa va distrati...poate o sa intretin si eu distractia...hm am gasit si pijamaua potrivita...insa nu stiu cine sa ma fardeze :P  ;D

21 Ianuarie, 2006, 01:19:59 p.m.
Răspuns #78

desdemona

;D :D ;D :Dhmm zi-mi culoarea pijamalei sa te fardam asortat.stai sa imi aduc trusa ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Ianuarie, 2006, 01:33:03 p.m.
Răspuns #79

ONLY DESIRE

Va rog mult lasati-ma pe ine sa il fardez.....imi place mult tare!intr-o zi a sa fiu make-up artist!...pls....Des iti fac prajiturele o saptamana! ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

21 Ianuarie, 2006, 01:44:00 p.m.
Răspuns #80

desdemona

Hmmm...?!!!? sa te las!?sa nu te las?!hmm!!dar prajiturele?o saptamana?bine fie!dar cu o conditie sa ma fardezi si pe mine ca tare imi place.Ma uit la cer...mananc prajiturele si o domnita make- up artist ma machiaza!!asta viata! :D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Ianuarie, 2006, 03:48:19 p.m.
Răspuns #81

ONLY DESIRE

yupiii....sa tew fardez?cu cea mai mare placere!iaca imi aduc ustensilele si incep lucrul!prajiturelele sunt gata...sa-mi spui daca iti palac!ti-am pregatit si un paharel de Florio ;D....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

21 Ianuarie, 2006, 03:57:05 p.m.
Răspuns #82

desdemona

he he!draga mea stii intotdeauna sa-mi mangai sufletelul!prajiturelele sunt excelente..sper ca mai ai timp sa mai faci o tura sa guste si ceilalti,sa nu mancam doar noi,nu ca nu mi-ar placea,dar mie mila de ei-uite cum stau cu urachile ciulite sa afle daca le dai si lor ;D.Florio..valeu..perfect.Dar tu draga mea?cu ce sa te servesc?ce iti doreste inima?Poate un pahar cu zambete?

21 Ianuarie, 2006, 04:18:57 p.m.
Răspuns #83

ONLY DESIRE

ma bucur ca ti-au palcut prajiturele...si bineinteles ca sunt toti poftiti sa guste din ele!dar sa mai lasati una pentru ca Allia mi-a soptit ca din cand,seara mai trece si El pe aici...si gustandu-mi prajiturelele poate va simti cata dragoste am pus in ele si va ramane putina si in sufletul lui;in seara asta putina,maine sear putina...pana cand sufletul lui va revarsa de dragoste! :D
Un pahar de zambete?O cana mare,mare de tot...caci de mult n-am mai zambit! ;D

21 Ianuarie, 2006, 04:28:33 p.m.
Răspuns #84

desdemona

he he!usor usor sa nu te imbeti ca incepem sa radem in hohote!nu de alta dar sa nu ne doara burta de la atata ras!sa lasam una?hm..lasam lasam.DAca promiti ca mai faci ;D

22 Ianuarie, 2006, 05:42:54 a.m.
Răspuns #85

Evangeline

Prajiturele :), de abia astept ::) Mie-mi plac tare mult dulciurile si mai ales cand le servesc aici la casuta sunt parca mai bune ;) Only sper ca-mi mai pregatesti si mie cateva, ca sa nu mor de pofta ;D Apropos nu uita sa ma si machiezi, chiar daca a trecut petrecerea, dar tare-mi place sa fiu machiata. Cand eram mai tanara ;D ma fardam mai mult acum parca m-am dezobisnuit :(

:-*
Never, never quit!

22 Ianuarie, 2006, 12:35:51 p.m.
Răspuns #86

Lady Allia

Bine v-am regasit pe toti... :-*,

...imi scuzati absenta, dar eu m-am retras intr-o camera de sus pentru a putea invata, caci luni am iarasi examen... :)..ce sa faci?...vorba lui charlie..."a inceput sesiunea"... :). Imi place aici in camera asta pentru ca atunci cand deschid fereastra vad padurea, vad copacii si aud cum susura paraiasul...parca ar spune povesti de dragoste.
De jos va aud pe voi cum radeti si povestiti..., iar glasurile voastre frumoase ma incarca de putere...uit de somn, uit de oboseala si ma bucur.
Tare as mai vrea sa il va dis pe sufletel cum arata in pijamaua aia a lui roz bonbon... ;D ;D ;D si fardat cu verde...aaa, sufletel am uitat sa zic...vezi ca oja verde care ti-ai pus-o pe ochii era defapt pentru unghii  ;D ;D ;D ;D, dar las ca te salvam noi cu putina acetona... ;D ;D ;D. Off, vedeti mai fetelor, cum l-ati lasat un pic singur cum si el hop cu o boacana... ;D ;D ;D.
Acuma cred ca am sa cobor un pic pana la voi dupa cafeluta plina de dragoste de la sufletel de care mi-e tare dor... dupa niste prajiturele caci tare dulce si bine mai miroase...parce pluteste aroma lor in aer.
Apoi as vrea sa stau cu capul in brate la surioara mea si sa ii privesc zambetul care i-a inflorit pe chip de zateva zile,...sa  o pup cu drag pe des pentru ca e atat de "lumanarica" plina de speranta pentru toti pe cand sufletelul ei drag si frumos e plin de tristeti si deznadejdi..., sa o imbratisez pe kitty17 care e plina de veselie si aduce atata lumina aici..., sa privesc romantismul minunat din ochii lui lorelei care de cand este pe la noi a facut ca si padurea, si liliacul si florile sa infloreasca mai frumos la auzul sufletului ei... , iar apoi...voi urca inapoi caci...datoria ma cheama... :) >:( :).

22 Ianuarie, 2006, 12:43:48 p.m.
Răspuns #87

desdemona

he he ;D ;D draga sufletel de ce ai stricat tu munculita bunei noastre only u..dupa ce s-a straduit atata,of of.. ;D ;DLady fa-i o poza ca sa nu uitam momentul(nici nu am putea),dar sa ne amintim si sa radem ;D ;D ;D .
Lady noi o sa facem un pic liniste ca sa nu te distragem de la invatat,am sa vorbesc si cu pasarelele sa isi aiba cantul mai usor,si cu raul sa murmure incet incet ca sa te linisteasca si sa ai mai mult spor.Ce zici?Suna bine?Si daca vrei sa te ajut ma duc sa culeg din aceasta minunata padure niste flori si am sa le prepar..este un leac babesc ,dar tare bun pentru a retine mai usor si a avea chef de invatat?nu e asa ca suna din ce in ce mai bine?Dar pana ma imbrac sa ma duc, haide la o cafea cu rom ::)

22 Ianuarie, 2006, 12:48:37 p.m.
Răspuns #88

Lady Allia

leac babesc?..cum sa nu...beau orice daca asta inseamna sa retin mai usor ca si asa iubirea pentru ingerasul meu si iubirea de la ingerasul meu ma distrage destul de la invatat  ;D :D ;D..., dar ce sa fac?...nu am cum sa nu vreau sa ma distraga...e atat de frumoasa iubirea lui...
cat despre cafea...la cat de mult imi place...beau oricata...numa cafea sa fie...:), multumesc draga mea des pentru invitatie...:)
pasarelele poti sa le lasi sa cante...si izvorul sa murmure...numai kiki de nu ar trece azi pe aici...caci doamneee tare fals mai canta... ;D ;D ;D, parca este o vioara neunsa si dezacordata...

22 Ianuarie, 2006, 12:49:21 p.m.
Răspuns #89

sunshine

Tare-i bine, surioara scumpa, sa-ti mangai capsorul  poznas, sa-ti simt caldura din ochi ce imi imbratiseaza sufletul.Mi-a fost dor de tine, te-am cautat azi noapte , sa-mi dai un sfat, nu pot dormi, ce pot face sa-mi indeplinesc dorinta?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\