neatza' dragii mei! neatza' viata! neatza' dimineata draga! neatza' soarele meu drag...

!
m-am trezit fericita...alintata de cele mai frumoase ganduri si cel mai cald zambet...si stiu ca asa va fi mereu...cate zile vor fi sa fie...
am cules flori...liliac, crini, lacrimioare, lavanda si le-am pus toate in vaza...am asezat masuta pentru cafea...vi-am pus cafelutele in cesti si....va astept...pe rand...
si regret doar un singur lucru...ca fericirea, zambetul si iubirea nu sunt molipsitoare....pentru ca mi-ar placea sa va molipsesc pe toti..in special pe surioara mea draga si iubita...pentru care as face orice...as da orice pentru un zambet fericit de al ei...caci...Doamne...tare mi-as mai dori sa fie fericita...
ei am sa imi fac un obicei si am sa culeg in fiecare zi cate o steluta sa i le pun in privire...cate o raza de soaresa i-o pun in suflet....cate un crin sa ii aminteasca cat este de minunata si frumoasa....sa ii aminteasca culoarea si frumusetea pe care o imparte peste tot in jurul ei...ca o minune!
only_u...

...ma bucur ca in sfarsit ti s-a aratat si tie dragul tau...deja am crezut ca am vedenii...atat de mult imi doream sa fie aici langa sufletelul tau frumos incat pentru o clipa am crezut ca incep eu sa mi-l inchipui...

, dar sunt tare feicita ca l-i zarit...fie si o clipa...sigur data viitoare sta mai mult, pana in ziua in care va invata sa ramana mereu...